.
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Threaded View

Супер фен Аватара на mlakniwe
    1.Като какъв тип шофьори се определяте? пасивен
    2.Как се държите на пътя? спазвам правилата и не бързам за никъде
    3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? по принцип имам книжка от февруари 2012, но съм карал кола към 30 пъти най-много, пък и мразя да каарам кола, 100 пъти по-яко е да вървя пеш или да се возя, единствено ако ми се наложи тогава
    4.Спазвате ли Закона за движение по пътищата? да
    5.Колко пъти и как си позволихте да го нарушите? не съм
    6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)? градско 60 извън 100 магистрала 120
    7.Колко акта имате и за какво? нямам
    8.Подкуп давали ли сте? не
    9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България?(пътищата няма да ги коментирам,те са повече от ясни ) мислят се за голямата работа на пътя
    10.Какво мислите за високите скорости? нямат смисъл
    11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? не
    12.Най-страшната ситуация,в която сте попадали? нямам такава
    13.Катастрофирали ли сте и имаше ли пострадали или загинали(недай си Боже)? не
    14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя? няям кола и не искам да си купувам, пък и не ми трябва, за сега като ми затрябва карам семейната
    15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? не, доста рядко я карам и то повечето извънградско
    16.Какво мислите за купуването на книжки? простотия
    17.Вие купували ли сте си я? не
    18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това? 3-ти път/заради "намеса на комисията в управлението" [/b]

Едно не разбирам-Какъв е смисъла като вземете книжка да ви купят кола, с която да се фукате и да карате бързо-това е пълна простотия за мен-като имаш кола и караш бързо си голямата работа-все пак колата е за да ти върши работа, а не за да се фукаш с нея и да си правиш експерименти-например 18 годишно лапе с яка кола, купена от тати или мама усилило музиката докрай и изкарало ръката през джама и вече кой като него-това ако не е фукня-точно такива идиоти са причина за повечето катастрофи
    Последно редактирано от mlakniwe : 08-24-2012 на 11:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си