1.Като какъв тип шофьори се определяте? Агресивен, но от година и половина съм като пенсия зад волана.. все пак изкарах кат. "С" и съм решил да си я пазя, ноо на моменти настъпвам газта за тръпката.
2.Как се държите на пътя? По принцип спокойно, на моменти състезателно зависи от пътя..
3.Колко е шофьорският ви стаж към момента? 5 години.. отива скоро на 6та
4.Спазвате ли Закона за движение по пътищата? Доколкото имам възможност да
5.Колко пъти и как си позволихте да го нарушите? Зависи от ситуациите, но гледам да избягвам напоследък за разлика от преди.
6.Коя е най-високата скорост,с която сте карали досега(градско и извънградско)? Извънградско - 220 , Градско - 160.. и на бояна 2-3 пъти 200..
7.Колко акта имате и за какво? 10-11 ако не ме лъже паметта. За какво може да са... винетки минетки, превишена скорост, навлизане в улица,която е обозначена,че нямам право... горе долу май е това.. аа и подновяване на актове.. около 4 пъти
8.Подкуп давали ли сте? Дам... да си спася книжката,а и акт за най-малко 3-400лв..
9.Какво ви е мнението като цяло за шофьорите в България?(пътищата няма да ги коментирам,те са повече от ясни ) Караш ли нова,хубава, мощна кола законите не важат за теб.. но караш ли нещо 15-20 годишен дрънгел няма спасение от куките..
10.Какво мислите за високите скорости? Голяма страст са ми.. висока скорост на права отсечка е леко мудна за мен, друго си е да настъпиш газта с ръчна из завои..
11.Адреналина оправдава ли безразсъдството? Адреналина не, а това да се докажеш пред някой(някоя мацка) шофьорские си умения или с други думи гъзарията си..
12.Най-страшната ситуация,в която сте попадали? Изпреварване на тир иии когато вече стигнах кабината на тира отсреща завой и кола.. естествено запасих спокойствие минах без проблеми и проишествие, докато другите двама в колата се стресираха яко... Спекоха се ;д
13.Катастрофирали ли сте и имаше ли пострадали или загинали(недай си Боже)? Не
14.Кога си купихте първата кола и каква беше тя? Като изкарах книжка.. месец след това си взех Волво 440 и съм доста доволен от нея до момента.
15."Изпотрошихте" ли я,за да станете добри шофьори? Мнеее...
16.Какво мислите за купуването на книжки? Нека се купуват като инструкторине не ни учат както трябва, а даяджията(изпиващия) на първия изпит 98процента ще те скъса! И за кво... да те накара да си платиш... всичко е ясно и схемата всеки я знае и после защо всеки цака!
17.Вие купували ли сте си я? Не
18.А от кой път взехте книжка и защо и как евентуално ви късаха преди това? 2-ри