Макар една дългогодишна връзка не бива да се захвърля с лека ръка, ми се струва, че при вас всичко отдавна е приключило. Не е било нужно да тръгваш по лош път и да си в такова обкръжение, като цяло. Сега, дори и да не си с въпросната компания, дори да си все доброто момче, е късно, за каквото и да е. Извиненията не мисля, че биха помогнали. Остави я просто. Нужно й е време и пространство, в което сама да обмисли нещата. Как ще се развият нещата обаче никой не може да ти твърди, но те съветвам да не си даваш надежди и да оставиш нещата на съдбата. Но всичкото това ти си решаваш. Все пак съм страничен човек, не знам проблемите от какво са били породени, как е била връзката ви. Но определено липсата на внимание, е изиграло лоша шега. Събирането с пропаднали хора - също. Неща, които са убили тръпката, може би. О'кей, била е готова за теб, а ти за нея? А оценявал ли си това, което е правила за теб? Предупредила те е какво ще стане, ако родителите й разберат, защо не си я послушал? Не те обвинявам, но просто е нужно да седнеш, да помислиш и сам да разбереш защо нещата са стигнали до тук.