- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблемът на всички тинейджъри-ПЪПКИТЕ!
^Беше да.Но,исках и Vikencheto да сподели.Да не би случайно да използва друг пиниз...хаха.
Иначе мерси Ягодке.Отново.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^Моля.
Colombia,помня,че пpеди беше ползвала ескфолианта на Ивостин.Доволна ли беше???![]()
То се води трисферен пилинг до колкото помня.Да- ИВОСТИН ПУРИТИН ТРИСФЕРЕН ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ
http://apteka.framar.bg/30020116/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Да,доволна бях,но абсолютно не очаквай някакво по-сериозно почистване на кожата в дълбочина.По-скоро е като гела от серията само че с малки частички.
Аз продължавам да използвам това
http://apteka.framar.bg/30014012/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Много е добър.Поне за моята кожа.От миналата година го използвам постоянно.
Благодаря.
Аз съм ползвала гела и изобщо не бях доволна.![]()
Защо?
Изсушаваше ти кожата или...?
Не.Аз съм с мазна кожа и след като се измиех с гела и ми се омазняваше 5 мин. след това,а и почти никаква пяна не правеше.![]()
Ооо, даа, чаеното дърво върши страхотна работа!!! Аз ползвам сега гела от серията на Орифлейм с чаено дърво, вярно, не ухае мн приятно, но почиства чудесно, макар и да щипе на пъпките, но за мен е чудесен. Намалява и размера ми. По принцип няма ден от 2 год насам, в който да нямам поне няколко пъпки. Слагам и сапун на лицето си понякога, макар и да е вредно.Слагам натурална розова вода (без примеси) преди лягане, като попие слагам спирт, но като почна да го позлвам всяка вечер и кожата ми почва на места да се бели. После слагам едно гелче с алое вера с охлаждащ ефект на Орифлейм, нз дали върши нещо, но уж успокоявало раздразнената кожа, поне охлажда добре. Като попие и то слагам един крем за ТЯЛО с розова водичка (защото върши по-добра работа от моите за лице), той попива мн бързо и кожата е мекичка. Отскоро започнах и маски за лице да си правя, такива с купена хума - споделете на вас действат ли ви и след колко време употреба забелязахте, че наистина действа + колко пъти на седмица я правите (кожата ми е комбинирана, леко отива даже и към изцяло мазна) .
Аз използвам Anti-Blemish на Clinique - почистваща пяна, тоник и хидратиращ крем. Но аз си страдам от пъпки не само през "онзи" период от месеца, а по принцип, тъй че ако не сте като мен може и да ви се сторят агресивни... Аз лично съм доволна![]()
Humans are animals, to defend animals is to defend yourself. If you truly know your enemy you'll know he isn't me.
Къде се продава това чаено дърво и колко струва.Моето мнение:Отивайте при козметичка и тя ще ви забърка някакво лекарство точно според вашата кожа-като я види.И ще видите ,че ще има ефект.
Или си слагала прекалено малко, или гелът е бил с минал срок на годност.
Аз също съм го ползвала, също по начало съм с мазна кожа, но мострите Ивостин, които бях взела, си вършеха работата отлично. Авен също е страхотно попадение.Ла Рош също, особено ако е промоопаковката 400 мл.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Най-любимият ми гел за лице е на Авен.По-хубав не съм си купувала.<3
А този на Ивостин си беше наред, но не ми хареса.
Аз си поръчвам от една серия на Орифлейм, те са няколко продукта, ето : http://bg.oriflame.com/search/index....80%D0%B8%D0%BD . Аз имам почистващия гел за лице и разтвора срещу пъпки. Второто обаче е само 14мл и ми е останало само 1/2 мл само. Гела на мен ми щипеше като се миех, но вероятно защото е изсушавал пъпките. Лицето после е много свежо, не съм гледала за колко време. Доволна съм и от двете. Още 1 глас за Акен Аут лосиона! Но не ми маха черните точки, само пъпките... Освен на Орифлейм съм гледала в сайта на Ивис, че марката Seventeen има продукти с чаено дърво, но не съм ги ползвала.![]()
Pepa97, няма защо!
Vikencheto, от коя аптека си го взимаш маслото, дали го има в "Марешки" ?
Strawberry88, пъпките и черните точки изчистват ли се от този гел на Авен и за колко време става това ? После кожата след колко часа пак започава да се омазнява ? Моята е комбинирана, но отива към мазна.![]()
Не става само с гела.След него трябва и нещо друго, с което да се третират черните точки и пъпките.За черните точки единственото ефикасно нещо, което всичките ги маха, е почистване при козметик.Не се махат завинаги естествено.Аз за да предотвратя появата им пак или поне да са по - малко пъпките и черните точки, използвам активния лосион на Акне аут и съм повече от доволна.Против черни точки също може да си мажете лицето с мед.А за омазняването ползвайте някакъв матиращ крем, след като сте си измили лицето с гел.
![]()
Ами сутрин със това :http://www.prikachi.com/images.php?i...2/5263392v.jpg
Някъде към 16,00 с това (ако съм вкъщи):http://www.prikachi.com/images.php?i...8/5263398B.jpg
И ако имам пъпки с акне аут активен лосион и крем здраве![]()
Благодаря за информацията, Strawberry88! Но като се разтърсих и видях цената се стреснах.Май ще карам на нещо по-изгодно. Мене тия проклети черни точки ме дразнят бррр
. Акне Аут лосион и аз ползвам, доволна съм! Меда помага ли наистина срещу черни точки, ние имаме у нас ( наше производтство, натурален ) . Колко време стои на лицето ? Обаче след него знаеш остава бяло... А аз като си сложа отгоре кремче за лице и то се изтрива, дали е проблем ? + тази на аватара ти Спенсър от М.С.Л. ли е ?
![]()
Козметик!Ще ти махне всички черни точки.Или си направи вкъщи парна баня на лицето и ги изстискай, но на мен ми е много трудно сама и не мога.И нашия мед е домашен.Стои се около 10-15 минути.Обаче не разбрах какво бяло ти остава след меда?Мажеш си цялото лице с мед (може малко и на шията) и после го измиваш с вода.Какво бяло?И меда е жълт.
И да, Спенсър е.
![]()
Аз си забърквам едно лекарство, което съдържа дермален прах,салицилов спирт и още нещо беше, но не мога в момента да си намеря листчето, на което го пишеше името на трета съставка. Иначе го нанасям сутрин и вечер. Откакто започнах да го ползвам това забравих за акнето. За по-малко то месец ми се изчистиха всички петна по лицето и гърба. По принцип го използвам и веднага след като съм си изстискала някоя пъпка, за да не остане белег.