.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Голям фен Аватара на Colombia
    ^Беше да.Но,исках и Vikencheto да сподели.Да не би случайно да използва друг пиниз...хаха.
    Иначе мерси Ягодке.Отново.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Моля.
    Colombia,помня,че пpеди беше ползвала ескфолианта на Ивостин.Доволна ли беше???

То се води трисферен пилинг до колкото помня.Да- ИВОСТИН ПУРИТИН ТРИСФЕРЕН ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ

http://apteka.framar.bg/30020116/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Да,доволна бях,но абсолютно не очаквай някакво по-сериозно почистване на кожата в дълбочина.По-скоро е като гела от серията само че с малки частички.
    Аз продължавам да използвам това

http://apteka.framar.bg/30014012/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Много е добър.Поне за моята кожа.От миналата година го използвам постоянно.

Благодаря.
    Аз съм ползвала гела и изобщо не бях доволна.

Защо?
    Изсушаваше ти кожата или...?

Не.Аз съм с мазна кожа и след като се измиех с гела и ми се омазняваше 5 мин. след това,а и почти никаква пяна не правеше.

Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    Моля,моля,моля обясни как го използваш!
    Взимам клечка за уши и я пъхам в дупчицата, от която излиза течността и като се напои започвам да размазвам по цялото лице (като задържам на местата, където имам пъпки)
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Ооо, даа, чаеното дърво върши страхотна работа!!! Аз ползвам сега гела от серията на Орифлейм с чаено дърво, вярно, не ухае мн приятно, но почиства чудесно, макар и да щипе на пъпките, но за мен е чудесен. Намалява и размера ми. По принцип няма ден от 2 год насам, в който да нямам поне няколко пъпки. Слагам и сапун на лицето си понякога, макар и да е вредно.Слагам натурална розова вода (без примеси) преди лягане, като попие слагам спирт, но като почна да го позлвам всяка вечер и кожата ми почва на места да се бели. После слагам едно гелче с алое вера с охлаждащ ефект на Орифлейм, нз дали върши нещо, но уж успокоявало раздразнената кожа, поне охлажда добре. Като попие и то слагам един крем за ТЯЛО с розова водичка (защото върши по-добра работа от моите за лице), той попива мн бързо и кожата е мекичка. Отскоро започнах и маски за лице да си правя, такива с купена хума - споделете на вас действат ли ви и след колко време употреба забелязахте, че наистина действа + колко пъти на седмица я правите (кожата ми е комбинирана, леко отива даже и към изцяло мазна) .

Аз използвам Anti-Blemish на Clinique - почистваща пяна, тоник и хидратиращ крем. Но аз си страдам от пъпки не само през "онзи" период от месеца, а по принцип, тъй че ако не сте като мен може и да ви се сторят агресивни... Аз лично съм доволна
    Humans are animals, to defend animals is to defend yourself. If you truly know your enemy you'll know he isn't me.

Голям фен Аватара на pepa97
    Къде се продава това чаено дърво и колко струва.Моето мнение:Отивайте при козметичка и тя ще ви забърка някакво лекарство точно според вашата кожа-като я види.И ще видите ,че ще има ефект.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не.Аз съм с мазна кожа и след като се измиех с гела и ми се омазняваше 5 мин. след това,а и почти никаква пяна не правеше.
    Или си слагала прекалено малко, или гелът е бил с минал срок на годност.
    Аз също съм го ползвала, също по начало съм с мазна кожа, но мострите Ивостин, които бях взела, си вършеха работата отлично. Авен също е страхотно попадение. Ла Рош също, особено ако е промоопаковката 400 мл.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^Най-любимият ми гел за лице е на Авен.По-хубав не съм си купувала.<3
    А този на Ивостин си беше наред, но не ми хареса.

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Къде се продава това чаено дърво и колко струва.Моето мнение:Отивайте при козметичка и тя ще ви забърка някакво лекарство точно според вашата кожа-като я види.И ще видите ,че ще има ефект.
    Аз си поръчвам от една серия на Орифлейм, те са няколко продукта, ето : http://bg.oriflame.com/search/index....80%D0%B8%D0%BD . Аз имам почистващия гел за лице и разтвора срещу пъпки. Второто обаче е само 14мл и ми е останало само 1/2 мл само. Гела на мен ми щипеше като се миех, но вероятно защото е изсушавал пъпките. Лицето после е много свежо, не съм гледала за колко време. Доволна съм и от двете. Още 1 глас за Акен Аут лосиона! Но не ми маха черните точки, само пъпките... Освен на Орифлейм съм гледала в сайта на Ивис, че марката Seventeen има продукти с чаено дърво, но не съм ги ползвала.

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Взимам си го от аптеката. Произведено е в България, 10 мл за 5.50 лв.

Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Аз си поръчвам от една серия на Орифлейм, те са няколко продукта, ето : http://bg.oriflame.com/search/index....80%D0%B8%D0%BD . Аз имам почистващия гел за лице и разтвора срещу пъпки. Второто обаче е само 14мл и ми е останало само 1/2 мл само. Гела на мен ми щипеше като се миех, но вероятно защото е изсушавал пъпките. Лицето после е много свежо, не съм гледала за колко време. Доволна съм и от двете. Още 1 глас за Акен Аут лосиона! Но не ми маха черните точки, само пъпките... Освен на Орифлейм съм гледала в сайта на Ивис, че марката Seventeen има продукти с чаено дърво, но не съм ги ползвала.
    Мерси!

Цитирай Първоначално написано от Vikencheto Виж мнението
    Взимам си го от аптеката. Произведено е в България, 10 мл за 5.50 лв.
    Мерси!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Най-любимият ми гел за лице е на Авен.По-хубав не съм си купувала.<3
    А този на Ивостин си беше наред, но не ми хареса.
    Може ли да постнеш снимка на гела който си ползвала, защото аз също съм с мазна кожа и отдавна търся решение. ;/

))

Pepa97, няма защо!
    Vikencheto, от коя аптека си го взимаш маслото, дали го има в "Марешки" ?
    Strawberry88, пъпките и черните точки изчистват ли се от този гел на Авен и за колко време става това ? После кожата след колко часа пак започава да се омазнява ? Моята е комбинирана, но отива към мазна.

Strawberry88, пъпките и черните точки изчистват ли се от този гел на Авен и за колко време става това ? После кожата след колко часа пак започава да се омазнява ? Моята е комбинирана, но отива към мазна.
    Не става само с гела.След него трябва и нещо друго, с което да се третират черните точки и пъпките.За черните точки единственото ефикасно нещо, което всичките ги маха, е почистване при козметик.Не се махат завинаги естествено.Аз за да предотвратя появата им пак или поне да са по - малко пъпките и черните точки, използвам активния лосион на Акне аут и съм повече от доволна.Против черни точки също може да си мажете лицето с мед.А за омазняването ползвайте някакъв матиращ крем, след като сте си измили лицето с гел.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Ами сутрин със това :http://www.prikachi.com/images.php?i...2/5263392v.jpg
    Някъде към 16,00 с това (ако съм вкъщи):http://www.prikachi.com/images.php?i...8/5263398B.jpg
    И ако имам пъпки с акне аут активен лосион и крем здраве

Благодаря за информацията, Strawberry88! Но като се разтърсих и видях цената се стреснах. Май ще карам на нещо по-изгодно. Мене тия проклети черни точки ме дразнят бррр . Акне Аут лосион и аз ползвам, доволна съм! Меда помага ли наистина срещу черни точки, ние имаме у нас ( наше производтство, натурален ) . Колко време стои на лицето ? Обаче след него знаеш остава бяло... А аз като си сложа отгоре кремче за лице и то се изтрива, дали е проблем ? + тази на аватара ти Спенсър от М.С.Л. ли е ?

Благодаря за информацията, Strawberry88! Но като се разтърсих и видях цената се стреснах. Май ще карам на нещо по-изгодно. Мене тия проклети черни точки ме дразнят бррр . Акне Аут лосион и аз ползвам, доволна съм! Меда помага ли наистина срещу черни точки, ние имаме у нас ( наше производтство, натурален ) . Колко време стои на лицето ? Обаче след него знаеш остава бяло... А аз като си сложа отгоре кремче за лице и то се изтрива, дали е проблем ? + тази на аватара ти Спенсър от М.С.Л. ли е ?
    Козметик!Ще ти махне всички черни точки.Или си направи вкъщи парна баня на лицето и ги изстискай, но на мен ми е много трудно сама и не мога.И нашия мед е домашен.Стои се около 10-15 минути.Обаче не разбрах какво бяло ти остава след меда?Мажеш си цялото лице с мед (може малко и на шията ) и после го измиваш с вода.Какво бяло?И меда е жълт. И да, Спенсър е.

Аз си забърквам едно лекарство, което съдържа дермален прах,салицилов спирт и още нещо беше, но не мога в момента да си намеря листчето, на което го пишеше името на трета съставка. Иначе го нанасям сутрин и вечер. Откакто започнах да го ползвам това забравих за акнето. За по-малко то месец ми се изчистиха всички петна по лицето и гърба. По принцип го използвам и веднага след като съм си изстискала някоя пъпка, за да не остане белег.

Pepa97, няма защо!
    Vikencheto, от коя аптека си го взимаш маслото, дали го има в "Марешки" ?
    Не знам как се казва аптеката, но предпологам, че го има във всички. Отидо до "Марешки" и питай, ако го нямат пробвай другаде..все някъде ще го намериш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си