.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Ягодке, ще го търся тоя гел, дотогава ще карам на Орифлейм + Акне Аут, за да се избавя от пъпките до 1вия учебен ден. Ще го намеряяя Ексфолианта може да го направя, но то аспирина няма май да става много, надали ще ексфолира кой знае колко В ДМ също ще видя какви продукти имат, че не съм влизала от 1-2 год. и съм чувала, че имали хубави и изгодни марки като цяло. Може да си взема някой ексфолиант за тяло или пък душ-гел, най-обичам да си купувам ей такива работи... .
    + Да те питам, наскоро си взех новия ББ крем на Гарниер, матиращия, мисля че съм доволна, но аз преди не съм ползвала нито фдт, нито пудри, нито тонирани кремове, затова не мога да съм 100% обективна. Проблема е, че от ежедневното мазане със спирт и участъците около пъпките почнаха леко да се белят и като сложа крема на Гарниер и стои напластено и грозно, където се бели. Не знам какво да правя...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Ягодке, ще го търся тоя гел, дотогава ще карам на Орифлейм + Акне Аут, за да се избавя от пъпките до 1вия учебен ден. Ще го намеряяя Ексфолианта може да го направя, но то аспирина няма май да става много, надали ще ексфолира кой знае колко В ДМ също ще видя какви продукти имат, че не съм влизала от 1-2 год. и съм чувала, че имали хубави и изгодни марки като цяло. Може да си взема някой ексфолиант за тяло или пък душ-гел, най-обичам да си купувам ей такива работи... .
    + Да те питам, наскоро си взех новия ББ крем на Гарниер, матиращия, мисля че съм доволна, но аз преди не съм ползвала нито фдт, нито пудри, нито тонирани кремове, затова не мога да съм 100% обективна. Проблема е, че от ежедневното мазане със спирт и участъците около пъпките почнаха леко да се белят и като сложа крема на Гарниер и стои напластено и грозно, където се бели. Не знам какво да правя...
    Щом ти е суха кожата и се бели, слагай крем.Абе ти още не си пробвала ексфолианта с аспирина и вече казваш, че не екфолирал!Аз мога да ти кажа, че си ексфолира много добре!А в ДМ има Neutrogena и Clean & Clear, в случай, че не намериш гела на Ивостин, но не ми се вярва.Ако не го намериш си вземи гела на Neutrogena!Успех!

Еми тя не е суха, нали ти казвам, по принцип си е комбинирана към мазна, но от спирта се изсушава прекомерно на места и се бели. Май тази вечер ще й дам почивка от спирта и само с Акне Аут лосиона ще се намажа. Ще го пробвам сигурно твоя ексфолиант, щом казваш, че върши добра работа... Neutrogena и Clean & Clear ми остават резервни варианти, но пак ще го търся тоя Ивостин... Мерсиии

Ама защо изобщо слагаш тоя спирт???Ползвай си само Акне аут-а!И между другото и мазната кожа трябва да се хидратира!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Чувствам се зле защото на всички ви помага Акну аут лосиона,само на мен не.
    Аз ли съм някаква сбъркана или просто нещо му има.Не ми действа добре на кожата,а е мазна и не би трябвало да имам проблеми с него.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Аз ли съм някаква сбъркана или просто нещо му има.Не ми действа добре на кожата,а е мазна и не би трябвало да имам проблеми с него.
    Виж му срока на годност.
    Пак ще повторя въпроса си - след, като нанесеш лосиона на Авен по - малко ли ти се омазнява кожата???

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ама защо изобщо слагаш тоя спирт???Ползвай си само Акне аут-а!И между другото и мазната кожа трябва да се хидратира!
    Да, обаче това, че трябва да се хидратира го разбрах твърде късно, преди месец, миналата учебна година почти цялата я изкарах само със спирт без да слагам кремове и кожата ми се белеше понякога. Спирта си действа и той малко, но на опаковката пише, че не бива да се прилага продължително време,ноо аз си го ползвам почти редовно от 6 клас насам сигурно. Е, като видя, че почне да се бели го спирам докато мине и после все пак го почвам...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Виж му срока на годност.
    Пак ще повторя въпроса си - след, като нанесеш лосиона на Авен по - малко ли ти се омазнява кожата???
    Ще погледна.Останах с впечатлението,че ти отговорих в една друга тема. Да,по-малко,но аз освен него слагам и крема на биодерма.

Голям фен Аватара на fairyy1
    Аз си почиствам лицето с лосиона против акне на "Милва" и след това мажа с крем "Здраве". Понякога заменям това с "Акне аут" активен лосион.
    И на мен ми казаха, че "акне аут" много помага и мисля да си го купя

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    Акне аут ползвам аз и има промяна!
    Душа, от колко време го ползваш?

Цитирай Първоначално написано от fairyy1 Виж мнението
    И на мен ми казаха, че "акне аут" много помага и мисля да си го купя
    Не мисли, ами го взимай. Гледай по възможност да е от Марешки, че там цената няма 10 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на fairyy1
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Душа, от колко време го ползваш?

Не мисли, ами го взимай. Гледай по възможност да е от Марешки, че там цената няма 10 лв.
    Да, значи утре ще отскоча до Марешки

Повече от фен Аватара на plamka
    Продуктите на Акне аут са хубави наистина. На Bioderma и Avene кремовете също са много хубави, но са по-скъпи.

Град
    пространството на Дисе
    Но пък стигат за доста време. Refiner-a на Биодерма ползвам вече 14 месеца.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен Аватара на plamka
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Но пък стигат за доста време. Refiner-a на Биодерма ползвам вече 14 месеца.
    Е, не мога да кажа същото за мен Аз ползвах Sebium akn, но може би за не повече от 2-3 месеца, но аз се мажех по 2-3 пъти на ден.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    роакутан
    Няма го в България и е тератогенен.

И на мен не ми помогна изобщо.

Аз пък имам един крем на Биодерма Себиум ама не го намирам и не знам точно кой беше ама изобщо, изобщо не останах доволна!Кожата ми се омазняваше много бързо и ми излизаха още повече пъпки.Затова го спрях и вече съм ок.А и от мицеларната им вода от същата серия не съм много впечатлена.Повече нищо няма да си купя на Биодерма! :/

Голям фен Аватара на pepa97
    И на мен не ми помага

Има много маски с натурални продукти , които помагат например с мед , лимон , смрадлика Пробвай с някакви природни продукти На мен ми помагат

Ааа също и Хума , от приятелки съм чувала , че много помага .. и аз имам и скоро мисля да я пробвам ;д

))
    Да, и аз го ползвам сега. Приятен е.
    Наскоро обаче ходих при ендокринолог за изследвания (относно акнето) и като му го показах, той нещо не одобри гела. Имал много съставки. Вместо това ми препоръча да си мия лицето с бебешки сапун на някаква стара марка... Не знам що за бебешки сапун е това, щом ми пари на очите, а и сутрин кожата ми е много мазна.
    Както и да е, и някакво лекарство ми предписа, което се приготвя в аптека. Имах ефект от него, но след 3-4 дена лицето ми стана на люспи.

Аз доста се уморих от борбата с този проблем и стигнах до извода, че независимо какво ям, какво правя, колко се мия, какво ползвам, козметици, лекари и т.н. пъпките ще продължават да си никнат като гъби в горица. Затова поне искам да ги прикрия.
    Препоръчайте някой по-чист фон дьо тен, качествен, който не омазнява и не замърсява, но да покрива добре.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Цитирай Първоначално написано от titkos Виж мнението
    Аз доста се уморих от борбата с този проблем и стигнах до извода, че независимо какво ям, какво правя, колко се мия, какво ползвам, козметици, лекари и т.н. пъпките ще продължават да си никнат като гъби в горица. Затова поне искам да ги прикрия.
    Определено не можеш да се пребориш с това нещо.Просто това е част от развитието на човека, а ние сме безсилни пред майката природа! Но пък с правилните продукти и начин на хранене поне намаляват и не е толкова зле.

Аз ползвам Авен клеан успокояващ хидратиращ крем за кожа с акне след употребата на гела. Има и подходящ сапун от същата серия. http://www.aptekadara.com/product/44...ozha-40ml.html

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ползвам бебешкия сапун Бочко, крем Здраве иии спирт, само ако се наложи(т.е. малко преди да ми дойде цикъла).
    *сън*

Голям фен Аватара на shutUp
    Освен всички изброени продукти, бих ви препоръчала зеления чай, отварата от коприва, цитрусови плодове (особено грейпфрут) и, разбира се, спорт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си