- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжете не си падат по жени с татуировки?
Аз пък обожавам татуси като цяло, съответно и жени с татуси...
Глупости ... 90% от нормалните мъже харесват татуировки. Ма некви яки де, не да татуираш майка си.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Следва тема: Мъжете харесват жени с коси?! Вярно ли е?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
+1!
Имам два татуса, обмислям 3ти.![]()
http://prikachi.com/images/594/5181594m.jpg
http://prikachi.com/images/596/5181596o.jpg
Пхаха, верно, че съм момче, ма абсолютно никога нема да си сложа надпис или име за татуировка. Ако си правя някога със сигурност няма да значи нищоИли поне няма да е надпис. И такива надписи по-скоро биха ме отблъснали, отколкото привлекли в едно момиче. Предпочитам оная снимката на jumpin ;]
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Тъй то. Правиш си татус и автоматично се превръщаш в лесна.
Добре, че влязох, прочетох, научих, обогатих се, дет' се вика.
Харесвам жени с татуси, но според мен самият татус трябва да има някакъв смисъл, да олицетворява нещо и да е направен добре,да е качествен.
аз пък не обичам татуировки. Не ми харесва как седят нито на момичета, нито на момчета, следователно не ми харесват момичета с татуировки. Лично виждане, мен не ме кефи![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Моят, въпреки че има татуси, за жена не харесва много. Харесва само ако е нещо мъничко символично и на скрито място. Аз също за жена изобщо не харесвам големи татуси, много ми е грубо и мъжко, дори и да са някакви цветя и пеперуди.
А снимките са покъртителни просто. Нищо женствено.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма ли поне 1 ръкав, значи няма татуировка.. А няма нищо по тъпо от кифленските надписи.. no offence
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon