.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Тъй то. Правиш си татус и автоматично се превръщаш в лесна.
    Добре, че влязох, прочетох, научих, обогатих се, дет' се вика.
    Бая грешно ще да си разбрала нещата... ;]
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Аз лично харесвам момичета с татуировки, но да са по нежни и предимно надписи с тънък шрифт Не харесвам момичета, който цялото им тяло е в некви дракони, глупости и т.н

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    То си е написано в статията, че татуировките убиват женствеността? Кво ми питаш ЗАЩО, т.е. кво не им харесва? 0.0 Въпреки, че зависи от това какви са и къде са май...
    Последно редактирано от bReAk3R : 08-25-2012 на 10:40
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от mery_janee Виж мнението

Е такива само обичам аз.. :P Да са с някви други освен надписи... ужас...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Хахаха Абее това е истината:С татус или не,от прах сме създадени и на прах ще станем

^Нищо общо с темата, па и не те бива с тия статуси.

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    ^Нищо общо с темата, па и не те бива с тия статуси.

Съъъъъъъъс кои статуси ?

Цитирай Първоначално написано от mery_janee Виж мнението
    Ето такива татуировки ми грабват много повече окото от колкото нещо подобно:
    http://prikachi.com/images.php?images/699/5182699l.jpg

Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    На мен много повече ми хареса изображението на Гея-богинята на земята Такава татуировка веднага ще я харесам.Ако надписа има смисъл и него ще харесам,но такива изображения много ми харесват.Мери Джейн би ли ни казала какво значат надписите,моля?

Една жена трябва да бъде нежна. Не виждам нищо нежно в многото и големи татуировки Всичко е хубаво, стига да не е в повече .

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    Изобщо не ме кефи.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен Аватара на mlf
    Аз съм момиче и много искам да имам постоянна татуировка, а до момента имам 2 временни ....
    Не мисля, че това им е проблема ...
    Да Грозно е цялата да е във татуировки, но до 5 на яки места я прави още по- секси съответната жена

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Изобщо не ме кефи.
    +1 да,но поне това е красива татуировка,а не някво надписче.Аз не казвам,че харесвам големи,но специално ако е само тази и е толкова голяма,много ще я харесвам ;д Всеки си има различен вкус и мнение,така че няма място за спор

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    +1 да,но поне това е красива татуировка,а не някво надписче.Аз не казвам,че харесвам големи,но специално ако е само тази и е толкова голяма,много ще я харесвам ;д Всеки си има различен вкус и мнение,така че няма място за спор
    Аз харесвам голями татуировки.Няма значение де,голяма малка въпроса е каква е.Идеята на тази татуировка ми харесва,но нещо не ми харесва как е направена,не знам защо точно
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    България
    Колко ли време са й правили целия гръб?
    Ето тва за мен е тъпа и безмислена тауировка.
    http://prikachi.com/images/759/5182759U.jpg

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Колко ли време са й правили целия гръб?
    Ето тва за мен е тъпа и безмислена тауировка.
    http://prikachi.com/images/759/5182759U.jpg
    ц-ц-ц ужасия

Мега фен Аватара на tori
    Луда съм на тема татуировки и пиърсинг. Не мисля, че боди модификациите са нещо лошо. С тях аз лично бих се чувствала адски по-добре в кожата си. Обожавам цветни татуси, от типа цветно и странно за другите, но смислено за мен. Надписи не харесвам много, особено този "Само Господ може да ме съди." Някак си са твърде клиширани. Може би японските йероглифи харесвам единствено.

Съъъъъъъъс кои статуси ?
    И ти не знаеш кво пишеш.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    DAFAQ? И аз го четох това,некви учени го установили това...пълна глупост е тва,естествено че има и хора който не харесват,но има много момчета който адски си падат по това,аз съм типичен такъв случай,татуирано момиче,просто ме...побърква :X в добрия смисъл де
    >>DjBelev<<

Banned Голям фен
    Абе зависи от татуировката не от големината или ширината или диагонала......текстовете и надписите са смотани особено тея на арабски хахаха пак тея примери дето ги дадохте горе за големи на размер татуировки са ужасни...

На мен много повече ми хареса изображението на Гея-богинята на земята Такава татуировка веднага ще я харесам.Ако надписа има смисъл и него ще харесам,но такива изображения много ми харесват.Мери Джейн би ли ни казала какво значат надписите,моля?
    http://prikachi.com/images/594/5181594m.jpg - Непобедима

http://prikachi.com/images/596/5181596o.jpg - Обвита в удоволствие

Голям фен Аватара на dami666
    И аз съм от татуираните,имам 2 татуса и досега не съм забелязала на някого да му прави огромно впечетление-може би защото са мънички и не се забелязват много много По-натам ще постна снимки,защото сега едната зараства,преправих я,защото първия път..да кажем,че не уцелих татуиста.
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Въпрос на вкус и предпочитания.Нищо не е грозно или отблъскващо,стига да не е прекалено.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

При мен с татусите се получи малко, като при алкохолиците "без една мога, но само с една не". То си е малко и мазохизъм.
    По темата: По голяма глупост не бях чела, както и повечето статии тук. То едно 10 годишно дете, ще напише по-смислени и интересни неща.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Има разлика от татуирано момиче до татуирано момиче. Момичета, целите татуирани, с обици навсякъде (забравих как им викат) въобще не ме впечатляват, дори обратното.

Но нормално момиче с малка татуировка не виждам да е някакъв проблем. А и да е без татуировка, на кой му пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си