.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Дребни пъпчици по пениса и тестисите

Здравейте аз съм момче на 17 години, не съм правил секс до сега ( така де девствен съм ) и от известно време забелязвам дребни пъпчици по ствола на пениса си и тестисите, не са зачервени няма парене и сърбеж. Все едно не ги усещам, че са там, но искам да ги премахна не знам какво е, но не ми харесва. Някой който знае какво е нека да пише, моля ви.
    Ето и 2 снимки:
    http://prikachi.com/images.php?images/312/5180312P.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/315/5180315L.jpg

Моля, помогнете ми!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Занапред не качвай подобни снимки във форума — има хора със слаби сърца (и аз съм един от тях де…)!

Иначе мисля, че тези „пъпчици“ са нормални, като се има предвид и че си девствен. Така бях чел в една друга тема преди време…

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Занапред не качвай подобни снимки във форума — има хора със слаби сърца (и аз съм един от тях де…)!

Иначе мисля, че тези „пъпчици“ са нормални, като се има предвид и че си девствен. Така бях чел в една друга тема преди време…
    Снимките са със линк, то се подразбира по темата какво има на тях, а и смятам, че така ще е по лесно някой ако е запознат със това да отговори по-подробно.

Град
    Някъде там
    Погледни тази тема за повече информация: http://www.teenproblem.net/forum/sho...сите/page4

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Еми има проблем момчето.Не знам нормално ли е отивайте на лекар бе хора.

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Еми има проблем момчето.Не знам нормално ли е отивайте на лекар бе хора.
    Бях на лекар днеска, ма толкова и лекар беше, каза, че нямало с какво да ми помогне и не можа да определи какво е точно.

Град
    Някъде там
    Според мен са мастни пъпчици, както пише и в някои коментари в темата, която дадох. С времето минават.

Освен време друг лек няма ли ?

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Не те не пречат кво ся.Не е болка за умиранеее!

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Не те не пречат кво ся.Не е болка за умиранеее!
    Не е болка, не ме боли не пари нищо, но е неудобно, щото с някоя мацка ... нали разбирате ... няма да ми е удобно с тези пъпчици

Град
    Някъде там
    След сефтето ти може да поизчезнат малко — както казах изчезват с времето. А мастурбираш ли редовно?

Иначе мацката няма да ти ги гледа тях, сигурен съм, че дори няма да ѝ направят и впечатление…

Еми редовно редовно зависи ... понякога 2-3 пъти на седмицата понякога 2-3 пъти на ден

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Pearly Penile Papules и са си напълно нормално явление.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Pearly Penile Papules и са си напълно нормално явление.
    сигурни ли сте, че е това, разгледах няколко снимки във гугъл и сравних със моите, изглеждат ми различни, а и аз по ръба на главичката такива нямам, само във долния край на ствола на пениса и по тестисите

Град
    пространството на Дисе
    Не бой се.
    И си огледай главичката пак.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Огледах я, по главичката нямам. и ми изглеждат по-различни не са такива бели като PPP а са си със цвета на кожата.

Град
    пространството на Дисе
    Видях ти снимките, не се шашкай. Нито имаш сифилис, нито трипер, нито нищо. Живей си живота и се слушайте с *питона*.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Видях ти снимките, не се шашкай. Нито имаш сифилис, нито трипер, нито нищо. Живей си живота и се слушайте с *питона*.
    няма как да имам сифилис или трипер щото не съм правил все още секс, ама както казах ме притесняват тези пъпчици .. дали момичетата ше се плашат и няма да искат си легнат с мен

Град
    пространството на Дисе
    Сифилис и трипер бяха в графата хумор.

Ако момичетата са ограничени, ще се плашат, но ако са запознати за какво иде реч, няма да имат никакви предразсъдъци и притеснения. А и не си мисли, че ще се взират на тъмно под чаршафите да ти гледат макарите има ли им нещо или не.

ем като каза дали им има нещо или не, тези пъпчици нали не вредят на ... как да се израся да кажем... на половата ми мощ, размер ерекция еакулация и там такива глупости ?

Град
    Някъде там
    На нищо не ти вредят. Спокич.

Добре, Благодаря ви за помоща, ако имам други въпроси пак ще питам, този сайт е много добре направен и има наистина хора които се отзовават на помощ, Благодаря ви!

абе ся се сетих да ви питам още нещо ... тва щом не е минус може ли да е плюс ... щото нали има такива вибратори с пъпчици и такива релефни презервативи ... пък тва си е естественно ? няма ли да им доставя повече удоволствие ?

Град
    Някъде там
    Хах, тук не мога да ти отговоря. Трябва някое момиче, което ползва такива презервативи (с точици) да ти отговори. ^^

Преди малко казах на майка ми тя е бивша лекарка и ми каза че е напълно нормално и тва се случва със почти всички хора ... даже и на жените (образуват им се такива около малките срамни устни) ... и че няма закво да се притеснявам и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си