- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Това с лапата е сладкоИ наистина ти трябва връзка с някое момиченЦЕ.
Иначе, знам че ще ме разочароват тепърва хората, ама ме боли.
Добре съм. Готино ми е. Днеска се очертава много биология, математика и история. Все хубави неща.![]()
Не мога да повярвам, че ще го кажа, ама така здраво съм хлътнала, така здраво...
Крайно нетипично за мен.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^Ново увлечение?
Доволно ми е.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не точно.4-5 месеца вече сме двойка, просто досега не исках да си призная колко съм щастлива с него. За жалост е обречена история.
Извинявай за въпроса. Останала съм с грешно впечатление...
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Пропуснах да се оплача, че май ми расте мъдрец.![]()
най-накрая малко ме отпусна ръката, но още ме наболява при всяко движение.. официално намразих всякви ваксини и игли!! а като знам, че трябва още 2 да ми бият скоро.. брр
доволно ми е, излязох до билата, купих си студен чай и шоколад и сега си мързелувам пред компа ^^
Пак изкарах кошмарна нощ...тези болки са жестоки, жестоки,жестки. А как е възможно всички лекари да ми поставят различни диагноси, омръзна ми да давам пари на вятъра. Омръзна ми да ме боли в неподходящи моменти. Вече не знам какво да правя, освен да се моля да не ме заболи пак.Ахх....
Леко тъжно. Днес е гаден ден. Имам чувството, че има нещо, което не знам.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супееееееер яката сутриииииин! Много, много съм щастлива и усмихната!!!)))))) Как нещо съвсем мъничко може да ти направи целия ден!
Поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=d3mSTFj2nnc
![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
ще умра.
абсолютно.
взимам пушката и се гърмя направо.
как може да си легна в 4 и да ме събудят в 10 с някакви бормашини и чукове?! dafuq
тия хора не почиват ли през лятото?!
пък и не съм си сама вкъщи и ми е още по-кофти.
може да карам колело довечера..или по-рано от довечера, ако ми бръмне главата
а междувременно ще си чета на терасата, оказва се че е доста приятно : )
Супер ми е козметичната мания- запасих се с още два балсама за устнии то за никакви пари
Ще се пазарува и техникаОх, това шопингът е страшна терапия
Направо забравих какво и къде ме боли
![]()
still sad
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Оле..колко ме разсмяха тази сутрин като ми казаха,че съм била малка да си имам гадже ОлЕлЕ-МаЛеЛе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Цепи ме глава. Ще ме побъркат тия главоболия. Трябва да изкарам историята. Чак след 3 часа ще се прибера вкъщи. Готино ми е иначе. Пуши ми се страшно много. В настроение съм, ама ще трябва да залягам над уроците.
Поне скоро ще си спретнем с наще едно купонче. Гот гот гот!
2 за 2 дена , найс.Днес съм бомба отново и вечерта ще поизляза
Гадно ми е някакво..
И леко ми се вие свят,а и не съм в най-разкошното си настроение.
И се дразня,защото я бях предупредила,а накрая излезе,че не съм го направила,и тя разбрала друго.И най-накрая той ме подкрепи за нещо..
Абе,оф.Тъпа работа.
Забавно ми е. Гледам цирка на хората. А най-готиното е, че те дори не се и усещат. То ми писна вечно да се опитвам да помогна и никога да не ме слушат. А сега да си трошат главите.
Иначее съм на кеф. Като изключим болките в кръста се чувствам доста добре. С него всичко е окей, което ме кара да се радвам. Това значи, че успявам да се кротна малко. Супер. Обичам го :* ..
авв днес цял ден снимах с новия апарт ;;;;3 мЪного му се радвам ^^
http://ask.fm/iwwkaa
КАК по дяволите успях да го загубя >.< Точно него не го свалях от ръката си, дори като разменях някои, само него запазвах за постоянно, имах си го от години.. уф >.<
Денят не беше особено дълъг, но този край не ми харесва. На всичко отгоре се чувствам игнорирана, което допълнително ме кара да се притеснявам, все едно не съм желана и се натрапвам май. Чудно просто.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нервират ме някои хора. Много скоро ще избухна и няма изобщо да е розово положението.
Притеснено..
Ако стане мазало тази вечер заради въпросната, ще я обеся на собствените й черва и ще си направя компот от кръвта,жлъчката и нарязаните й на купчета бъбреци.
А най-добрия ми приятел да ми предложи да тръгнем, да му бъда дама на бала,че и да тръгне да се заяжда с моето прасе..
Е няма що. Филма е на 6...Чук направо.
ММм чувствам се много добренай-после със нотификеишънс към форума..
благодаря за което на мачока
![]()
Иначе си разцъквам едни игрички тука, пиша с мъника и чакам събота да идем на някъде да се размажем. Също нямам търпение да догледам 7 сезон на Supernatural ии... си мисля дано не съм прекалила с игрите голяма зарибявка саа.. ии такам.. и ме яд че си загубих обичката ..сега са 5 а трябва да са отново 6 =(
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Приятелят ми ми каза, да си оставя краката космати след като му пратих снимка как изглеждат след епилация. xD
Поне ми оправи настроението. Вече е 12:30, а колко работа имам да свърша още не е истина.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en