.
Затворена тема
Страница 100 от 119 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 2972
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много смотан ден и много смотано време. Толкова съм се затъжила вече.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Прекрасно. Много добре ми се отразяват петъчните следобеди.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не вярвах, че може да се чувствам толкова изморена след нищо и никакви 5 часа в офиса.

И имам още задачки за деня, а не ми се ходи никъде...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер съм, особенно като знам че утре ще видя моето момиче <3

Винаги като ходя на йога и инструкторите са впечатлени от мен. Даже ми предложиха да се снимам за клуба в някои пози : D FUCK YEAH.
    Явно трябва с това да се занимавам и то по-задълбочено...

Настроението ми иначе се скапа, защото вдишах огромно количество замърсен въздух... отвратително е. Спешно трябва да се спася на място с по-чист въздух поне за ден.
    Искам да изкача Витоша, че както съм от морето, планина и връх само на картинка съм виждала : D А и там сигурно няма да дишам толкова много дим и прах.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity
    По повод на предния пост... искам и аз пак на тренировки. Бахти шибаните пари, майнааааа! Ох, цепнала съм си пръстчето с моето невероятно готвене снощи и яко ме боли сега. Един прекрасник ми бяга по тъча, а мноооого ми липсва. Мрън, мрън! Пак трябва да оправям бъкиите на други хора, поне днешното премеждие завърши успешно. Засега. Няма да му честитя на он'ва лайно. Не заслужава. ПЪК! Трябва да седна да уча, а яко ме мързи. Дано довечера има гала вечеря, че свинята майка трябва да си поддържа фигурата.

Мега фен
    Град
    <3
    Преядох. С руска салата. А аз руска салата цял живот не съм обичала. Или поне така съм си мислила. :о охх
    И ми се спии. И времето летии..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В отвратително настроение. На скорпионката в мен й се ще да сипе отрова навред!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    В отвратително настроение. На скорпионката в мен й се ще да сипе отрова навред!
    авв каква скорпионка? Асц?! :о И ти ли!?!? :о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Днес се влюбих !! Монтирах една новина за едно момиче и направо . <3 Трябва да се запозная с нея,направо сърцето ми трепна за пръв път от месеци Иначе,трябва да подготвям багажа,че утре ще пътувам до Казанлък..е то големия багаж де,ама ще забравя баш най-важното...
    >>DjBelev<<

Повече от отвратително. Май се надцених...

Мега фен Аватара на Зайче..
    ебахти смотания ден..
    за малко да ни лепнат наказания, а някои от нас направо да ни изключат.. и точно когато си помислихме, че всичко е наред едно лайно трябваше да прецака всичкооо...
    искрено се надявам до понеделник всички да са забравили..
    http://ask.fm/iwwkaa

Не хубаво. Искам да ме оставят намира.

И ми се яде домашна лютеница. И бамбук. И еклери. И баклава.

Как може цял ден да карам на едно кафе и четири мъфина?

Град
    Варна
    Шибано...за секунди просто може да ти се смаже настроението...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Jaune
    Никой няма да ми казва какво не мога да направя. Не съм била амбициозна, защото не избирам каквото избира масовката?! ЛОГИКА.
    Оф, аре просто да се застрелят всички, ебати, няма угодия и това е.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Болна, но и доволна от този ден.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Оф .. от два дни се чудя да му звънна ли ..
    Искам да му чуя гласа, сдържам се от около месец вече ..
    Толкова много ми дойде тези дни, че просто вече не е истина ..
    Бях забравила какво е да се справяш със такава загуба, като смъртта ..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    НАЙ НАКРАЯ ИНТЕРНЕТТТТТТ

най щастливата съм на свеееета

Супер фен Аватара на Irti
    Да еба тъпаците да еба.. да ви еба дето щъкате по улицата и си просите мазалото, ама си го просите толкова силно, че..

Да еба тоя ден да еба.. да еба и тъпите полицайчета да еба.. мама ви да еба на всички!

Мега фен Аватара на xoxi
    "Легендарната" събота предстои. Правихме 832738975 човека планове за нея, а накрая какво... Всички задружно решихме, че ще си стоим по къщите и ще си цъкаме пред компютрите. Не мога да кажа, че съм разочарована. Може би съм дори малко доволна. Ще си се лекувам сама, ще си изгледам филмчетата, които са от 1 месец свалени и ще си мъркам с котката в леглото.
    Баща ми каза, че утре вечер ще пускаме и парното и ауу, ауу <3. Ще можем с котката отново да си мъркаме пред печката, докато гледаме как дървата постепенно изгарят, а стаята отново ще свети в оранжево, когато лампите са загасени. Най-хубавото усещане!!!!
    Той ми липсва вече, но поне днес беше по-пракрасен от когато и да било преди и ме зареди за още седмица напред. Помогнах му да си стегне багажа за екскурзията и се надявам да ми донесе много снимки и хубави спомени. Иначе ще ме е много яд, че не е бил при мен!
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Оф, дразня се. Толкова ли е трудно да получа квото искам! Имам чувството, че някои хора са бавни, егати.
    Иначе ми е добре. Изморена съм доста, нямам търпение да поспя и да идва утре, че нещо днес...
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Варна
    Еее не,тва беше просто удар под кръста от съдбата...тва е някаква сериозна ебавка с мен...и без това ми шибано от няколко дни,тъкмо намерих причина да се усмихна за 1 час и...момичето се оказа приятелката на момче,което познавам и винаги съм завиждал...защото той върви по пътя по който аз искам...ако аз можех да съм на негово място...щях да съм щастлив...но ето,съдбата реши че когато ми е най-скапано,трябва хубаво да си припомня това което не съм и това което може би никога няма да имам и постигна...ужасно е...писна ми вече,изгубих контрол над живота си...просто съм един сал в океана и се нося из нищото......

Искам прегръдка ;(
    >>DjBelev<<

Не исках да си отварям очите, знаейки какъв ден ме чака. Пак ще трябва да се занимавам с идиотски задания и заблудени хорица. Има малка светлинка в тунела, и поне най-големия дразнител няма да е там, което също дразни защото това му е работата, но... Ще издържа. Както винаги.

Forza, човек, като ти чета постовете в тази тема и се отчайвам. Как може млад човек да е толкова черноглед и негативно настроен към... всичко? Животът е такъв, какъвто си го направиш. Приеми го и спри да се самосъжаляваш.

Сънувах много странни неща... Война на котки, че имам рожден ден, че се къпя много много много и той идва на РД-то и ме пита защо се къпя толкова много часове... и такива :О

Ох, май имам ангина ... :< Защо всяка година по това време имам? Може би трябва да ги махам тези сливици... въпреки че това не ми харесва като идея.
    Някой без сливици би ли ми казал как се чувства без тях и дали се разболява по-често от бронхитни заболявания?

Княжево, чакай ме. Дано въздухът е чист..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Супер ми е, пия си хубавото кафенце, говоря си с него и слушам приятна музика, нооо днес пак трябва да ида в унито извънредно...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си