- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Много смотан ден и много смотано време. Толкова съм се затъжила вече.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Прекрасно. Много добре ми се отразяват петъчните следобеди.![]()
You are broken, I can fix you...
Не вярвах, че може да се чувствам толкова изморена след нищо и никакви 5 часа в офиса.
И имам още задачки за деня, а не ми се ходи никъде...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Винаги като ходя на йога и инструкторите са впечатлени от мен. Даже ми предложиха да се снимам за клуба в някои пози : D FUCK YEAH.
Явно трябва с това да се занимавам и то по-задълбочено...
Настроението ми иначе се скапа, защото вдишах огромно количество замърсен въздух... отвратително е. Спешно трябва да се спася на място с по-чист въздух поне за ден.
Искам да изкача Витоша, че както съм от морето, планина и връх само на картинка съм виждала : D А и там сигурно няма да дишам толкова много дим и прах.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
По повод на предния пост... искам и аз пак на тренировки. Бахти шибаните пари, майнааааа! Ох, цепнала съм си пръстчето с моето невероятно готвене снощи и яко ме боли сега. Един прекрасник ми бяга по тъча, а мноооого ми липсва. Мрън, мрън! Пак трябва да оправям бъкиите на други хора, поне днешното премеждие завърши успешно. Засега. Няма да му честитя на он'ва лайно. Не заслужава. ПЪК! Трябва да седна да уча, а яко ме мързи. Дано довечера има гала вечеря, че свинята майка трябва да си поддържа фигурата.![]()
Преядох. С руска салата. А аз руска салата цял живот не съм обичала. Или поне така съм си мислила. :о охх
И ми се спии. И времето летии..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В отвратително настроение. На скорпионката в мен й се ще да сипе отрова навред!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Днес се влюбих !!Монтирах една новина за едно момиче и направо . <3
Трябва да се запозная с нея,направо сърцето ми трепна за пръв път от месеци
Иначе,трябва да подготвям багажа,че утре ще пътувам до Казанлък..е то големия багаж де,ама ще забравя баш най-важното...
![]()
>>DjBelev<<
ебахти смотания ден..
за малко да ни лепнат наказания, а някои от нас направо да ни изключат.. и точно когато си помислихме, че всичко е наред едно лайно трябваше да прецака всичкооо...
искрено се надявам до понеделник всички да са забравили..![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Не хубаво. Искам да ме оставят намира.
И ми се яде домашна лютеница. И бамбук. И еклери. И баклава.
Как може цял ден да карам на едно кафе и четири мъфина?
Шибано...за секунди просто може да ти се смаже настроението...
>>DjBelev<<
Никой няма да ми казва какво не мога да направя. Не съм била амбициозна, защото не избирам каквото избира масовката?! ЛОГИКА.
Оф, аре просто да се застрелят всички, ебати, няма угодия и това е.
Оф .. от два дни се чудя да му звънна ли ..
Искам да му чуя гласа, сдържам се от около месец вече ..
Толкова много ми дойде тези дни, че просто вече не е истина ..
Бях забравила какво е да се справяш със такава загуба, като смъртта ..
НАЙ НАКРАЯ ИНТЕРНЕТТТТТТ
най щастливата съм на свеееета
Да еба тъпаците да еба.. да ви еба дето щъкате по улицата и си просите мазалото, ама си го просите толкова силно, че..
Да еба тоя ден да еба.. да еба и тъпите полицайчета да еба.. мама ви да еба на всички!
"Легендарната" събота предстои. Правихме 832738975 човека планове за нея, а накрая какво... Всички задружно решихме, че ще си стоим по къщите и ще си цъкаме пред компютрите. Не мога да кажа, че съм разочарована. Може би съм дори малко доволна. Ще си се лекувам сама, ще си изгледам филмчетата, които са от 1 месец свалени и ще си мъркам с котката в леглото.
Баща ми каза, че утре вечер ще пускаме и парното и ауу, ауу <3. Ще можем с котката отново да си мъркаме пред печката, докато гледаме как дървата постепенно изгарят, а стаята отново ще свети в оранжево, когато лампите са загасени. Най-хубавото усещане!!!!
Той ми липсва вече, но поне днес беше по-пракрасен от когато и да било преди и ме зареди за още седмица напред. Помогнах му да си стегне багажа за екскурзията и се надявам да ми донесе много снимки и хубави спомени. Иначе ще ме е много яд, че не е бил при мен!![]()
И спря да се върти за миг земята..
Оф, дразня се. Толкова ли е трудно да получа квото искам! Имам чувството, че някои хора са бавни, егати.
Иначе ми е добре. Изморена съм доста, нямам търпение да поспя и да идва утре, че нещо днес...
Everything changes, but beauty remains ...
Еее не,тва беше просто удар под кръста от съдбата...тва е някаква сериозна ебавка с мен...и без това ми шибано от няколко дни,тъкмо намерих причина да се усмихна за 1 час и...момичето се оказа приятелката на момче,което познавам и винаги съм завиждал...защото той върви по пътя по който аз искам...ако аз можех да съм на негово място...щях да съм щастлив...но ето,съдбата реши че когато ми е най-скапано,трябва хубаво да си припомня това което не съм и това което може би никога няма да имам и постигна...ужасно е...писна ми вече,изгубих контрол над живота си...просто съм един сал в океана и се нося из нищото......
Искам прегръдка ;(
>>DjBelev<<
Не исках да си отварям очите, знаейки какъв ден ме чака. Пак ще трябва да се занимавам с идиотски задания и заблудени хорица. Има малка светлинка в тунела, и поне най-големия дразнител няма да е там, което също дразни защото това му е работата, но... Ще издържа. Както винаги.
Forza, човек, като ти чета постовете в тази тема и се отчайвам. Как може млад човек да е толкова черноглед и негативно настроен към... всичко? Животът е такъв, какъвто си го направиш. Приеми го и спри да се самосъжаляваш.
Сънувах много странни неща... Война на котки, че имам рожден ден, че се къпя много много много и той идва на РД-то и ме пита защо се къпя толкова много часове... и такива :О
Ох, май имам ангина ... :< Защо всяка година по това време имам? Може би трябва да ги махам тези сливици... въпреки че това не ми харесва като идея.
Някой без сливици би ли ми казал как се чувства без тях и дали се разболява по-често от бронхитни заболявания?
Княжево, чакай ме. Дано въздухът е чист..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Супер ми е, пия си хубавото кафенце, говоря си с него и слушам приятна музика, нооо днес пак трябва да ида в унито извънредно...![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]