- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
След прекрасният следобед вчера, днеска ми е усмихнато... хубаво.. въпреки дъжда...топло ми е в душата!
Само дет настинах май нещо... цял ден мокър да ходишш... какво др се очаква. Като Мери Попинз бях с тоя чадър!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хииииииич не ми се учи .. Въобще ..
Искам с него, да ме гушка, да ме целува, да ми се радва и всичко останало, ама няма как да стане ..
Навън си праска яко дъжд, което пък някак ми въздейства отрицателно на настроението. Направо го скапва.
Мързи ме да се занимавам с учене, предпочитам да си бездействам цяла вечер.
Искам да се сгушим под топлите завивки, да си общуваме, закачаме, да се наслаждаваме един на друг цял ден в леглото. Ама не. Трябва да почакам още 2 дена.![]()
You are broken, I can fix you...
Някво никво ми е..искам нещата да се оправят и пак да сме заедно..обичам го <33333
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Некви филмиии,некви кривини цял ден. Ама що ли се занимавам. Върша си моите си неща и тва е. Всичко ,както си е . Не ме интересува.
Не можах да си видя мъжа днес, искам си го. И ми липсва ,и това време ми прецаква ,и малкото хубаво останало настроение напълно...
Утре ще забозя цяяяяяяяяял скапан,дъждовен ден в тва БЧК. Направо ми е жалничко. Баба ми има и рожден ден и ще сме удома по семейно му.И сигурно пак няма да мога да го видя...и ЩЕ ПРЕВЪРТЯ ТОТАЛНО.
maDamn
Тъпо ми е...скука ме е налегнала again .. яде ми се вече![]()
>>DjBelev<<
пак същото. само миличкия господин ми вкара лъч усмивка и положителна енергия в деня, като ги каза онея неща за нас :3 толкова е очарователен, аксхдйфк <3
иначе, посредственост и идиотизъм ме заливат навсякъде около мен, просто чудничко.
ох направоо ебаит случката.. такова нешо не ми се беше случвало близките 3г..
Инак съм добре.. напоркал съм се яката.. дамата ме чака.. и направо си лягам
пф ..забелязала съм,че може всичко да върви добре и само една малка кривина от даден човек може да ми скапе цялото наспроение. лошо,много лошо.иначе времето е ужасно,косата ми също ;д искам да разбера някой неща,защо е така,нямам обяснение,а като не знам нещо и ми е криво.искам вече да идват почивните дни ...
тъпите им претенции... кога мен ме пита някой кво искам и дали го получавам..
Добре съм просто не съм щастлива!
Пристрастена съм към ръцете му, устните му, допира му, погледа му, кожата му, към него самия. Толкова ми е гальовен и мил и като ме погледне с тия зелени прекрасни очи с онова особено пламъче в очите, съвсем забравям за света около себе си.
Все още не мога да повярвам, че срещнах най-най-най-страхотния мъж на света и той е в ръцете ми, както и аз в неговите.
Като забравим за момент за понитата и захарните памуци - здравословно съм мармалад отвсякъде. Толкова съм го закъсала, че думи нямам. "Не бе, няма ми нищо, нищо няма да ми стане" - то нищо и не стана, когато го казвах тва, само дето пропуснах мига, в който се е трупало, трупало и накрая изби и се получи доста грозно. Да не говорим, че ме боли зверски и си го изкарвам, на когото ми падне. Дано се възстановя възможно най-бързо и не съм си съсипала организма тотално.
завиждам на НамбиПамби. това е:Д
//времето ми влияе ужасно. трябва да се събера и мотивирам. гоу, гоу, гоу. гоооол. нещо в този дух:Д
Аз си мислех че ми се е доебало, а то всъщност ми се препикало.
Лека нощ деца и всичко най-хубаво.
Взех да се будя преди алармата и то все към 5 и половина, което определено не е нормално за мен конкретно. Навън вали <3, не мога да му се нарадвам. Сигурно е и кучи студ, ама ще се преживее.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Отказвам пиенето и купоните.. легнах си до жена, а се събудих прегърнал мъж... ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е??!!! Отделно, че нищо не си спомням от вчера, ама гъза не ме боли.. тъй, че май нищо не е ставало.![]()
Не искам и да разбирам..
Готин аватар, Какче. Много хубав.
Това е да имаш цици върху главата.. като се замисля не е толкоз лошо.
![]()
Много съм доволна!
Станах в 7, изкъпах се и се оправих. После готвих докато слушах хубава музика. Направих доматена супа, ориз и зеленчуци и принцеси с кайма за закуска за брата. Всичко е невероятно вкусно, горда съм със себе си.
Сега ще се почива,а по-късно ще се излиза.![]()