- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Кооооооооооолко е хубаво да се събудиш в 12:00, да станеш и да приготвиш закуска/обяд и кафе за двама. Чакам го да се събуди сега и започваме с глезнята. Даже и филм съм приготвила.
Ако не ми беше звъннал телефона, може би още щях да си мъркам до него. Но пак съм доволна.
Този ден започва прекрасно!
И спря да се върти за миг земята..
bon jovi ще идват в софия на 14 май!!!!!!!!!!!!!
YEAH!
С всеки изминал ден все повече си харесвам колегите и офиса. Знам, че е още рано за такива изявления, но май си намерих мястото.
Сега е време да се заема с кочината в къщи и после евентуално да видя от къде да започна безбройните задания за уни-то.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тая математика....ох като се сетя,че до преди 2/3 месеца летях от щастие и ми беше толкова безгрижно, свободна бях ,заобиколена с готини хора каращи ме да се усмихвам още от сутринта : х А сега .... Липсва ми лятотооооо,върни се лято,върни ми и хората ,моля теееееее !!!!!
Последно редактирано от Wwwooow : 10-30-2012 на 10:48
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Бях на БЧК и всичко мина по мед и масло. Даже не очаквах да е толкова забавно!беше готино и мина по-бързо от очакваното.
Времето е хладно,но слънчево!Искам да го видя,ама не знам дали ще можем да се видим...иииии си откачам.Искам си го!Бе!
maDamn
нЕмам парно (нито естествено, нито неестествено) в стаята и ми е студено :/ гледам и че вали, пък мислехме със съквартирантката на шопинг да ходим. Май ще се пропуска.
хубавото е, че поне се наспах.и сега имам цял ден да си изчистя стаята, да си наготвя, да прегледам малко глупости около лекциите и да свърша нещо полезно. макар че ме гони звееерски мързел.
яко massive attack...
отивам на фризьор ;р
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
:Д Смешно ми е вече как все не ми се нареждат нещата, или поне по начина, по който искам. Много скапана ситуация и ще пукна от яд на себе си и на него вече... Добре, че нея я има, обичам я и държа на нея ужасно много <3
Everything changes, but beauty remains ...
Най-накрая се остригах, имах нужда от това.
Снимки в темата в СЕКС :д
Толкова хубав, спокоен, удовлетворяващ ден. С нетърпение очаквам да разбера какво ще го развали.
Чувствам се странно. Към настоящия момент всичко ми е наред, даже повече от наред. Започвам да се чудя дали не пропускам нещо.
Намръзнах се днес. Притеснено ми е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
не е хубаво, когато на човек му е скучно.. изобщо даже![]()
http://ask.fm/iwwkaa
фейспалм, избухвам, баси тъпите хора.
пуши ми се та се късам
пълнолудието ме тряска... искам емоции..
нови емоции
червено червило, предизвикателство и т.н. :О
и много абстрактни неща.
ахаха, доживях да се покае "приятелката" ми и да иска прошка.. pathetic, стоя и се смея като и чета писаниците аа не :Д хубавато е, че не ми пука де. :Д
ох, нещо ми е тегаво като ям и корема ме заболява. :/
студено ми е, искам само утре да си видя господина и после 4 дни почивка, която ще прекарам в учене, ходене по лекари за ваксини и пазар :3
Това е моят сезон.. моето време. Ей преди малко се прибрах. Навън е страшен студ, ама няма по-добро от това да се прибираш, качулката на главата и да държиш шибаната угарка със зъби, а в джоба едно патронче водка Аляска. Да знаеш, че ще легнеш с момата, ще я гушнеш силно и ще се сгрееш до нея под одеялото.. и в 2 нощес пак ще тръгнеш с качулката в тъмнината. Уникално!
Безсилието може да те убие. Не мога да си намеря място. За пореден път се убеждавам, че нищичко на тоя свят не е по-ценно от здравето.
Ох, лошотия след лошотия, писна ми! Няма ли нещо хубаво да се случи?
айде да минава и утре,макар че знам,че после 4 дни почивка ще минат бързо ;д
дразнят ме ...,много
Отново избухвам. Всички знаем какви почивки си взимам от форума, когато се ядосам.
Е, май отново ми е време за една такава кратка почивчица. (за кой ли пореден път)
Защо?
он: Дееба и клинча, дееба. Отвратително, кишаво, студено, влажно, пронизващо време! Писна ми! Зверски ме болят бъбреците и съм на път да ревна вече, цял ден го карам на обезболяващи само, за да си изтикам деня.
Радвам се, че се видяхме за едно кафе време, обаче ми е безмерно тъпо, че не мога да правя секс с любимия си човек, по дяволите! Щото се късам от болки и дискомфорт, все едно Джак Изкормвача ми е бил на гости, дееба!
Дам, доволна съм от себе си.
Удовлетворена от свършеното и зверски уморена .. Не знам от колко дни не съм се наспивала като света.
Реших да "посетя" една стара любов .. Да видим този път до къде ще го докарам. Не, че не ми е ясен изхода още от сега, но искам да видя той в какво се е превърнал.
Зверски ми се спи, но ще опитам да го дочакам. Искам си сладичкото ПЪК. А и предпочитам да заспя до него.