.
Затворена тема
Страница 107 от 119 ПървиПърви ... 75797103104105106107108109110111117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 651 до 2 675 от общо 2972
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Наде - мускулна треска се лекува с упражнения и раздвижване.
    Маги, не мога да се мръдна... кво ти движение..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Щом мойто настроение е развалено, длъжна съм да разваля това и на останалите.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Много добре.Искам по-бързо да минат тия 4 часа път и то с влак,че вечерта се очертава хубава.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оооомг, бахти гадното време. Искам да спре да валиии и да се излиза довечерааа

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пантерке, знам за какво иде реч. Ситуацията и при мен е горе долу подобна. Това ,че съм отговорна и имам отличен успех дори виждам как играе срещу мен. Като се стигне до разговор и става така: Ти си отговорна, вярвам ти,ама не ми се прибирай след 12. И някакви абсолютни щуротии. Пълни балъци нямат спирка,не че искам подобна слободия, щото там вече е другата крайност , на никаква заинтересованост,ама на моменти си мисля,че съм най-големия убитак. Някви 14-15 годишни фръцли имат повече свобода от мен.
    Нервя се и за скапаната книжка. Изкарах я, всичките ми документи са готови,остава да ги подам само , и кво? Първо беше ще ти купя кола,после ...ще ти давам мойта или на дядо ти ...сега- Ами ще видим,за никъде не бързаш. Знам,че 3ти автомобил ще е в голяма тежест и не държа да ми се купува. Ама самия факт ,че са пръснати тия 1000 лв грубо, за тоя дето клати, при все че аз нещо задвижвано от четиритактов двигател скоро няма да помириша...и то дори не мое, а нечие...ме вбесява и натъжава леко . Ей така...от време на време.
    Еби мааму. Мързел днес и тва е. слънцето се скри,моя мъж бачка още и няма да мога да го видя. Поне съм на топло. Мисля да ида да си купя кафенце и шоколад. ОМНОМНОМ.
    Последно редактирано от granger : 10-31-2012 на 14:35
    maDamn

мноЛ съм продуктивна днес.
    цял ден стоя в нас, сдухвам, пц, спя.
    на лекции не ходих.
    домашното по бизнес английски още не е направено...
    ебати, мързи ме.
    вечерта дано е kewl, че ще излизам с колегите.

съквартирантът казва, че парфюмът ми ухаел супер. ааахахах ... може и да има, може и да има : DD
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Нервя се и за скапаната книжка. Изкарах я, всичките ми документи са готови,остава да ги подам само , и кво? Първо беше ще ти купя кола,после ...ще ти давам мойта или на дядо ти ...сега- Ами ще видим,за никъде не бързаш. Знам,че 3ти автомобил ще е в голяма тежест и не държа да ми се купува. Ама самия факт ,че са пръснати тия 1000 лв грубо, за тоя дето клати, при все че аз нещо задвижвано от четиритактов двигател скоро няма да помириша...и то дори не мое, а нечие...ме вбесява и натъжава леко . Ей така...от време на време.
    Не се нерви, излишно е. Аз имам книжка от 6 години, а разполагам с кола от 1. Преди това можех да се вредя на семейната астра само късно вечер или когато родителските тела бяха заети И когато моичкия ми остави да карам Синия вихрогон, вече тотално бях забравила как се шофира
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Студено, бе.

Самотничко ми е. Изпратих си го и ще си го гушкам отново чак в неделя.

Хубав ден, иначе. Позабавлявахме се на работа, колегите са супер. Хванах чудна разпродажба, отидох за шал и се върнах с риза и три блузи. И шал, де.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не се нерви, излишно е. Аз имам книжка от 6 години, а разполагам с кола от 1. Преди това можех да се вредя на семейната астра само късно вечер или когато родителските тела бяха заети И когато моичкия ми остави да карам Синия вихрогон, вече тотално бях забравила как се шофира
    Аз затова се нервя, не искам да отвиквам,тъкмо съм под пара. Както и да е. Ще имам своите моменти,просто го мразя ефекта: Направи го - аз ще се погрижа за останалото, а след като свършва своята част - да духам супата.
    Поне да ми каже. Ама кво ли се заблуждавам, 3та кола,колкото и малко да харчи си е голям разход. Може би след години, може би-да.
    Нищо де. Има и друг момент: Дядо ми ,ако още веднъж направи нарушение,няма да помирише колата още едно актче .
    Дано не става де, че ще му вземат книжката, а пък и тва не си е вариант.
    maDamn

Супер фен Аватара на lubovvv
    В моето постоянно състояние на фрустрация. Омръзна ми от завист, злоба и глупостта на народа
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Смотано ми е. Като цяло- денят ми мина супер добре, помотах се, ходих на кафе, с М. си поговорихме стабилно. Не успяхме да се видим, но и да бяхме- вече честно казано жестоко ми писна от тъпи истории и май спира да ми дреме. Още от сутринта ми скапаха настроението, адски обидена съм и не спирам да го мисля вече няколко часа. Плюс това е някакъв ужасен студ и ми замръзва всичко. Дано утре е по-добре...
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Маги, не мога да се мръдна... кво ти движение..
    Пий магнезий и много вода!

по темата.. най-накрая свърши и този ден ! Вече съм свободна птичка. Остава да си стегна багажеца и съм готова да отлетя. Не знам как ще си побера всичко в куфара, ама мисля да се набутам и в неговия! Отдавна си мечтаех с него да заминем само двамата някъде извън България. Ехх, хубаво ми е

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Облизала съм "Х"апартаментчето, направих яката разходка с плюскане на пица и после средна чаша царевица, сдобих се с нова спирала /ма'а му стара, едно време като открих тая марка, бяха по 9.90!/, ама нейсе. Изпаднаха ми случайно пари, взех я.
    И видях продукти на марката Lavera в плевенското Lilly

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Нещо не ми е добре,май се разболявам...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Честит Хелуин :3

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    верно?
    Пуснали ли са билети?
    Да от 5 ноември ще се продават в касите на eventim иначе от утре е pre-sale.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Честито и на мен. Хвана ме шибания вирус. Силно се надявам да си въобразявам само и главоболието да е от претоварване, стрес или каквото и да било там друго.

Оф, по дяволите, колко исках да ме прегърне точно сега, когато ми е толкова зле .. Е да, ама нито има как да стане, нито пък ще го кажа, още по-малко покажа ..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Дееба и кривите хора, дееба. Само крещене, истерии и излишни нерви, за чий - и те не знаят. Скъсаха ми се нервите цял ден + че ме цепи главата като за световно.
    А споменах ли, че ми се очертава цял месец без секс? Сбъдна ми се детската мечта направо! Невероятна новина!

Направо в някои ужасни, тъпи, малоумни, безкрайно шибани дни като днешния(и вчерашния) се чудя защо съм станала изобщо от леглото. Или светът се е чалнал тотално, и аз, залисана в своите си неща, съм пропуснала тоя звезден миг, или съм била тоолкова лош човек, че се връща с лихвите от тоя месец, миналия, миналата година и всички други години преди нея. Друго обяснение логично няма.

Поне хората, които обичам, са живи и здрави.

Мега фен
    Град
    <3
    Днес губя за 8ми път едно от най-ценните си същества.

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

моите съболезнования

Деба, ддеба тъпите хора в тъпия град
    деба
    колите
    деба
    деба
    дебааааааааааа
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Липсва ми нещо.
    Искам да се освободя... да съм свободна.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Почти се успах, кафето ми е чук и водя вътрешен дебат "За и Против закуската".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

Съболезнования, душичко...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имам си 2 билета Promo Seated Gold за Bon Jovi. YES, YES, YES

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си