.
Затворена тема
Страница 110 от 119 ПървиПърви ... 1060100106107108109110111112113114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 726 до 2 750 от общо 2972
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    нещо такова.
    иде ми да припея песен на Нона Йотова.
    мисля, че това е дъното:Д

//Жун, йеъ бейби!\m/
    Нона Йотова между другото има забележителни песни...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Chacho
    Бахти тъпия месец, от всякакви щуротии едвам се виждам с когото и да било. Имам чувството, че някво свръхестествено педерастче седи горе над облаците, гледа ме и чака да обърна внимание на социалния ми живот, за да ми хвърли още 15-тина ангажимента. Ма некой ден ше го свала с камък тва изродче.

А дано идната седмица е по-свободна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    В обичайното си настроение преди дискотека...мноо ми е тъпо...хич не ми се ходи,ама съм обещал.Ще ходя с колата,но още се чудя дали ако съм с нея и не пия няя да ми е още по-тъпо...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Отново е един от дните, в които или аз не се изразявам ясно и другите ми се дразнят и ми теглят майните, или ми се дразнят защото не мисля като тях и пак ми теглят майните. Лошото е че точно в тоя момент имам нужда от помощ и подкрепа.

Ще се преживее някак за пореден път... евентуално. Тъпото в картинката е че аз съм на линия за всички, без значение кво ми коства, докато не срещам винаги обратното. И това се преживява..някак.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Glamour92
    Такъв дизастър ... и най-парадоксалното-предизвиках го сякаш и сега чувствам дори облекчение,катарзис...благо дарност дори...

... сякаш съм била бременна ...
    и в един момент съм разбрала,че рожбата ми е мъртва
    и въпреки всичко преждевременно починалото ми детенце е лежало вътре,в мен ... толкова време
    ... а днес го "родих" и погребах ...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Irti
    Деба капутите деба. Смотани. Ще се преебат нещата. Колко се дразня. Поне кръкнахме с едни авери. Ще си допия и ще лягам след 1-2.

Нервирана съм, защото не мога да си вляза в другия профил/nepowtorima/.. прееба ми се лаптопчето :/ и само там ми е запаметена паролата, а не може да е някаква друга, защото имам само 2 които са почти навсякъде... ://
    whatever.. слушам музика. тъп опит да се откъсна от реалността. не ми се получава....

Повече от фен Аватара на antineutral
    Въобще не съм наясно какво се случва

Имам рожден ден но не се чувствам много добре ... отново момче е замесено ... ;х

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Честит рожден ден.

Прекарах невероятен ден. Успях да вдъхновя две приятелки и съм много доволна/щастлива гадното е че съм болна.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Добре съм. Леко изморена, че ме вдигнаха рано тази сутрин, никаква съобразителност от тия хора, значи :Д
    Много съм впечатлена от него. Доста е интелигентен и имам чувството, че има на какво да ме научи. Като се заговорихме, направо ми изпълни душицата.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Вдъхновила съм се днес нещо да си доразвивам хобито.
    Хич ме няма в някои неща, но с много четене и практика виждам как започват да се получават работите. Трудно, тежко, отнема много време, но пък ме топли вътрешно чувството, че пръскам времето си по нещо, което ми доставя душевна наслада.
    Някои хора прогнозират, че това ще е нещото, с което за в бъдеще ще си изкарвам хляба. А, дано, ама надали...
    Чувствам се прекрасно иначе.
    Момчето ми става все по-идейно с времето и не спира да ме изненадва и вдъхновява.
    Днес ме зарадва за пореден път, а сега няма на кого да се похваля. А как ми се говори, хвали, говори, хвали!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    I think I like him a little bit too much.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ма некой ден ше го свала с камък тва изродче.
    Бахти смеха ударих ей сега на това...много ми стана смешно..

Иначе не съм добре,нервирам се,искам това предаване най-сетне да излезе,да се гледам,мамка му..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

спокойно ми е като по чудо
    месечният ми хорокоп е добър :д
    слушам лана дел рей и толкова ме боли главата, че явно няма да си пусна филм за лека нощ, а направо ще лягам.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ухото ме боли. Стомахът ме боли. Бъбреците ме болят. Рамото ме боли. Зъбът ме боли. Всичко ме боли, да му се невиди.
    Умирам от студ и най-вече от задух, щото на селяндурите пак са им докарали дърва и гнусните им печки бълват смрад и обгазяват целия град. Баси чудото, баси ужаса. Не цигарите ще ми докарат астма и ще ме убият млада, а тоя смог, който имам чувството, че се просмуква през косата ми, дрехите ми, кожата ми, ако не и през бетона на сградите.
    Нека помрънкаме още малко. Уж най-добрата ми приятелка се държи като абсолютен женски полов орган и не ми отговаря ни на обажданията, ни на смс-те, ни на драсканиците във фейсбук, въпреки, че е там и докато аз си чупя пръстите да й пиша, тя си трае и междувременно си публикува разни неща. Аз ли съм сгафила нещо, менструална ли е, ква е... Много ми дреме пък. "Не можеш да помогнеш на човек, който не се нуждае от помощ", още повече на такъв, който успешно те игнорира и те праща по живо, по здраво, въпреки всичко сторено за него и въпреки всичко преживяно. Кур за такива.

Като изключим тия дребни неразположения - i'll survive! Лекарите са на мнение, че ударният ми режим на недоспиване, недохранване и/или тъпчене с боклуци и настинките са ме довели до тоя хал и с малко повече пазене, обличане, пиене на едни приятни хапченца и повече чайчета(а не като преди с нормата по 5+ кафета), ще съм бомба до края на месеца. Ох, тоя край на месеца... Сдухвам се тотално, честно. Той ме успокоява, че най-важното е да съм окей и че можем да правим супер много други неща, недоумява къде е драмата и май сериозно вече ме мисли за секс маниачка или поне драма куин, ама бива ли пък да не мога да му се насладя толкова време при все, че умирам за него? Малко в повечко ми идва.

п.с. - М., къде си четеш месечния хороскоп, че на мен ми направиха единия сайт платен и е ташак?
    Последно редактирано от NambyPamby : 11-02-2012 на 21:48

dnes.bg : P

нз колко е верен, но там си го проверявам. някак по-позитивен е от алениния, която просто мрази раците :д

Супер фен Аватара на NambyPamby
    На Алена все работа й е в главата.
    Пък днес.бг ей сега като влязох, разбрах що спрях да го чета. Адски негативните прогнози, то където ми е тегаво - още по-тегаво да ми стане като видя кво ме чака.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    На Алена все работа й е в главата.
    Пък днес.бг ей сега като влязох, разбрах що спрях да го чета. Адски негативните прогнози, то където ми е тегаво - още по-тегаво да ми стане като видя кво ме чака.
    На мен днес.бг ми се струват най-позитивни хороскопите им, пък дали са верни...

Пробвай да гледаш в ютуб хороскопи тогава, повечето се стараят да са някви позитивни.
    Аз така или иначе пис-вам като прочета/чуя нещо, което не ми харесва, така че няма значение къде какво чета...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    оф днеска съм на вилата :/ да не казвам,че ме чака и преразказ да правя -.- не че е проблем,аз си разтягам винаги локумите :Д обаче отсега започва да ми липсва :[ <3 а той пък като научи вчера също му стана гадно...е направо нз....а и усещам как нещата задълбочават и се обсебваме взаимно(е , в хубавия смисъл :Д)
    http://www.soundbg.com/uploads/articles/e4ee201e.jpg
    а това ме спука от смях :Д особено в нашия случай е нагледно хахах

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    СТУД!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Странно... След като ми минаха изпитите имам необичайно много свободно време. Не знам какво да правя...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    кво правя аз бее
    не знам какво се случва около мене като цяло
    май наистина дотук ни беше приятелството с пешо ; d
    не знам кво да правя
    тва определено беше най-сик нощта в живота ми
    изгрева в гората+сгушена в него до огъня+чил музика+цигара уста в уста ... не знам как да го опиша
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на Blab
    преродена!
    //харесва ми как пораствам през страдания:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си