- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Откакто осъзнах, че времето ни заедно е ограничено, сякаш започнах да му се радвам повече... улавям се, че го съзерцавам. С любопитство, с възхищение, с любов... с желание да запаметя всяка негова черта, всеки белег, всяка бенка, всяка бръчица, всеки нюанс на очите му. С безкрайна мъка и безкрайна надежда.
Мъчно ми е. Сърцето ми се къса.
жонглирам с тях:Д
Болна.
Писна ми да кашлям. Мамка му.
Писна ми и от оня хахавия шантавел, вчера 10 часа висях в университета да му правя простотиите. Майната му.
Писна ми от това шибаняшко, прецакващо, тъпо време. Да вземе да реши вече студ ли ще е, жега ли ще е, мени се по-бързо от настроенията на жена в цикъл.
Оставям това на страна. Бях забравила точно колко лесно му е да ми взима дъха ..
Последно редактирано от Wednesday666 : 11-04-2012 на 05:58
Днес трябва да завършим подобаващо последният ден от "болната" ни седмица. Прекарахме си едни чудесни 9 дни заедно и е време той отново да хваща влака. Тази мисъл кара корема ми да се свива на топка, но това е положението.
Дано днес е също толкова топло, колкото беше и вчера. Измислила съм къде ще ходим и какво ще правим. Нямам търпение.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Оххх имам толова много за учене, а толкова ме мързи. Чувствам се уморена нямам желание за даскало изобщо.
Много негативно настроена съм последно време. Тежко ми върви ученето напоследък и това много ме мъчи. Единственото, което ме крепи в момента, е че след няколко дни се прибирам за мъничко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
За първи път тая седмица се събудих и се чувствам добре...здрава, наспала се, имам енергия. Нещо хубаво ще се случи днес, сигурна съм. Но първо трябва да си свърша всичката работа и да изчистя в нас.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Далеч съм от ПМС, ама тва не пречи да го отнесе...
Още 7 страници и ви заключвам![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре почва деня. Дано и добре да завърши.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Зле...липсва ми,искам да е до мен. А не разбирам защо ми се поразсърди,просто ми е гадно...обичам го,искам да го гушна и Нях...просто ми липсва...
maDamn
В неделя се чувствам отвратително..не ми се ходи на училище![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
искам да го видя и нагушкам -> невъзможно, болна съм
преди той беше, не се целувахме и гушкахме заради това, той тамън се оправи , мен ме хвана
ще полудея направо, цяла зима ли така ще я караме, ебаси..
имам кафе и цигари и дано мама ми купи нещо сладко да мирясам :Д
липсва ми безкрайно
тцтц липсва ми :/ ще го изтормозя по телефона да стане :Д
Доста по-добре от вчера и много енергичен!
Обитавах злото – поживях си мръснишки
И това е малка цена за плащане, в сравнение с подаръка който получих
Дали си заслужаваше? – твърде съм пиян да ти отговоря
Изсмърках си кокаина от заедно с сярата от Ада!
Объркващо..той не знае какво иска.
Ама и аз не знам, даже и да продължим, има ли смисъл?
Пф.
И ми е гушкаво.
^ 400 страници по история , за 2 дни , challenge accepted
ЩЕ СИ ВИДЯ МИЛИЧКОТООООООООООООО!!! My soul is happy , my brain went WHAT THE HELL!
ARGH!
maDamn
^Вий сте лудиДори и в най-лошите ми сесии не съм имала подобно натоварване!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!