.
Затворена тема
Страница 113 от 119 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 2972
    грейнджър, какво учиш и къде

еуфорично, глупаво.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    искам картофено пюре с много масло и мляко.
    и да ме гушкат.
    да.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много се дразня, времето е мега яко, а няма с кого да изляза.
    Много як мързелив уикенд иначе, имам да уча толкова много, а почти нищичко не пипнах. Не мога да се самонаканя, то бива бива
    и пак са ми спрели парното.
    хах, докато се оплача слънцето се скри.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Умряло. Абсолютно цял ден спя, вдигнах се за малко, взех си душ, пак облякох пижамата и пак съм в леглото. Скоро не ме е мързяло толкова, потресена съм от себе си :Д Нямам и желание да правя друго и дори не ми е скучно да бездействам... Ужас някакъв.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цял следобед в прегръдките му. Имах цял списък с неща за вършене днес, но майната им.

Обичам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ЧУВСТВАМ СЕ ПРЕКРАСНО И ВЛЮБЕНО!
    Ох и хубави бисквитки и филмче+разговорите с него...обожавам го, гласа му е...като го чуя и медеееец ми капе на сърцето.
    Моля се само тая седмица да се изнизва по-бързо и да успея да скатая поне едно денонощия само за нас двамата.
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    38.4 градуса температура .. Щях да припадна на Витошка, свят ми се виеше много яко, но се одържах някак .. Утре пак ме чака олигофрения голяма .. Просто нямам думи .. Дано поне се оправя скоро ..

Съгласна съм, че времето навън е много прекрасно, но ми се е доебало все едно в пролет!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Sisito941
    :
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    грейнджър, какво учиш и къде

еуфорично, глупаво.
    Уча си в родната , тъпичка гимназия. Просто прекаленият експектизъм ме нервира. Мразя да ми нахвърлят очаквания, да ми сложат задачки,които не са моя работа , но да очакват невероятни резултати.Като очакват и на мен да ми харесва да правя всичко,сякаш си нямам по-забавни неща на главицата.
    Накрая естествено,аз съм свършила целия куп ненужни и натоварващи глупости, от които вместо да мога да извлека някаква полза, аз ненавиждам и ме изтощават умствено.
    Иначе уча Английски и ИТ+Информатика , с профилиращ физика.Този профилиращ ни го насвяткаха без да ни питат и сега уча 4 часа седмично, при все ,че матуритетните предмети като География и История са само по 2 и то са ЗИП, за да имаме някакви. Не мога да повярвам, все още се дразня, половината клас ще са по Гео , другата половина по История , а на нас ни слагат 4 излишни часа, в които пишем като алтави, учим мега тъпотиите и де факто го правим за тоя дето духа. И светата троица сме с Матура по Английски, който за щастие учим доста повече. и 8 часа по ит и информатика. Там поне няма проблеми.
    Абе мега мизерии има.
    Иначе историята ме увлича и я обожавам. Не ,че се хваля, ама съм много добра...добре де ,хваля се
    Искам да уча МИО ,поне това ми е първото желание и за там Историята ще ми е от полза за КСК изпит.
    Последно редактирано от granger : 11-04-2012 на 18:21
    maDamn

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Малко изморена от дълга разходка днес и 5 часа сън през нощта,но иначе се чувствам много добре.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Колко е хубаво да знам, че поне докато спя няма да мисля за всичкия shit, който се излива ежедневно върху главата ми. Понякога не ми се иска да се събуждам, но знам, че и това ще стане..

...Blab, awwww, колко си миличко < 3 Да има повече хора като теб, да се грижат и за другите, не само да гледат да скапват чуждото настроение...
    Последно редактирано от .Wonder : 11-04-2012 на 19:09

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Колко е хубаво да знам, че поне докато спя няма да мисля за всичкия shit, който се излива ежедневно върху главата ми. Понякога не ми се иска да се събуждам, но знам, че и това ще стане..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Чувствам,че ще имам кофти седмица ...и направо не ми се мисли...дразня се и ми е някак агресивно,а относно любовта - нотинг.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Добре е, на 3тият ден от грипа дето го карам, се чувствам, все едно не съм болна Лошо само, че още съм на диета и не мога да ям каквото ми е кеф. Поне днеска излезнах малко, и си видях слънчицето най-сетне.
    Но като цяло доста неща започват да губят своят смисъл, което ме кара да се замисля струва ли да продължавам по този начин, и дали да не рискувам в търсене на по-доброто бъдеще?

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Очакваме твоето величествено завръщане!
    Присъединявам се. ;р

Доволна от себе си. Много. Разсеяна съм повече отвсякога, ама е за някакви дребни неща/битовизми, иначе ми върви като по вода всичко (не без моя заслуга ест). Утре ще го карам на автоматик от първата секунда, в която си отворя очите, та чак докато не си отметна всички задачи в графа 'Приключени ', ама на кого му пука?!
    Обичам и се чувствам обичана.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Днеска не беше лошо, никак даже, но, ох, току що се сетих за глупостите, които съм ръсила пред "любимия" и нещо ме досрамя..
    За к'во ли изобщо се тормозя, някой да ми каже?!
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен
    Град
    <3
    Гладна съм.
    Яде ми се руска салатка. <3 Или доматки със сиренце <3 оооомномном.. ИЛИ НЕЩО! <3
    Притеснеено ми е за много работи..
    Трябва да ставам рано и да ми четат конско. FUCK THE SYSTEM! Няма да се дразня пък.
    Липсва ми.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Като в понеделник сутрин, спи ми се, не ми се ходи никъде. Ама трябва.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Fuck mondays.

Искам просто да се гушкам до него в топлото легло.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Липсва ми. Точно сега.

I hate mondays.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    М-Р-А-З-Я П-О-Н-Е-Д-Е-Л-Н-И-К!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    М-Р-А-З-Я П-О-Н-Е-Д-Е-Л-Н-И-К!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Earth...
    Понеделник е прекрасен ден! Началото на новата седмица...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    PinkPan7her, добре дошла в клуба! (hug)

он: Така сме през цялото време. Тия дни ме тресе стабилно ПМС и си признавам, че предимно/само той го отнесе, но това е от обич. Толкова ми е близък вече, че му позволявам да ме види като харпия и вярвам, че това надали ще го прогони от мен. :д Знам, че е безумно рано, обаче вече съм си направила планове за празниците и между всичките пътувания напред-назад, ще успея да го включа и него в графика си. Толкова ще ми е хубаво да си прекарам Коледа с него... Не ме кефи като празник, не ги обичам тия празници въобще, ако трябва да си говорим честно, обаче самата мисъл, че ще ги прекарам с него, ги правят по-специални тази година.
    Пък колко ми е хуууууууубав... ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си