- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Обичам да ставам в 4 сут, да пия кафе половин час, да чадя на терасата, да се разтегна малко и да направя парици. Ох, Котьо..
Никой не може да ме съди – объркан съм тотално
Сетивата ми казват „НЕ!” – но либидото ми казва „О да, моля те!”
ако докосна с писалката си хартията,, ще бъда завинаги прокълнат
Но ако не го направя, никога няма да стана певец в групата с цигулката
Някой може ли да ме обвини? – не мисля, че биха посмели
Душата ми говори „няма начин!” – но устата ми крещи „о, да!”
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Челиндж: престой в Шопландия до отказ ...
...който чупи-купи
*още "малко" остана... какво са няколко месеца в сравнение с вечноста (да речем)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
тъжно, самотно, плаче ми се
болна съм
искам него, искам да ме оценява, да ме приема И като приятел
писна ми това безразличие и се чувствам като overly attached girlfriend
което не е хубаво съответно
и не ми харесва,че ме свива сърцето като мисля за него и не в положителния смисъл
и че е шибан понеделник
и искам да го видя и да му кажа как се чувствам, ама не знам дали ще имам смелостта
мразя животът ми да е тъй объркан
уф![]()
![]()
изпростявам, щом слушам 100 кила :Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
monday.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lp...r6npo1_500.gif
Навън грее слънце. Не се оплаквам, но МАМКА МУ, искам да е ЗИМА! Липсва ми всичко зимно...![]()
Липсва ми любов... Липсва ми нежност...
Оh well...Надявам се тази седмица да мине що-годе успешно, без много shits.
Супер съм ! Установихме се в краврирата ни. Навън е слънчево. Имаме си яка тераска. Тук много ми харесва и се надявам и за в бъдеще да е така.
Чета си поезия, лежа и това е. А имам толкова много учене - математика, икономика, биология, английски... Мисля, че книгите и поезията ще развалят живота ми. Или по скоро, неспобоността ми да ги пренебрегна ще провали всичко.
Ох.
бахти скуката е във работа направо ще заспя днес
ровя си из нета, слушам музика и чакам да дойде края на работния ден
/bored to death
ПП. вътре напира някакво чувство на щастие, имам нужда от нея наблизо за да го излея.
Последно редактирано от Sh@d0w : 11-05-2012 на 11:12
някво странно весело ми е. сега дали няма да бия колежката пак....на тенис на маса
Много ми е странно да не съм увлечена по никой. В смисъл сериозно. Напоследък всичко ми е едно такова мимолетно - проявявам интерес, държи ме две-три седмици, най-много месец и половина и после ми става толкова скучно и еднообразно. И сега пак ме изоставиха всички симпатии и нам си още какво и ми е тъпо, щото нямам за кого да мисля.![]()
Издразних се иначе днес малко на някои неща, ама айде. Днес е последният свестен ден за последните няколко седмици и утре като си представя кой ще ми цъфне в лекцията ми идва да гушна букета.
Не знам вече какво правя и защо го правя, избила съм го на автоматичен режим, ама не ми и пука особено. Трябва да си измисля нещо ново, което да ме мотивира, ама как ще стане това не знам.
Май съм много объркана душевно отново.
Знае ли човек, и за добро може да е.
Искам мотивираща книга....
Планирам харчове. Чак се изненадах от себе си колко стисната мога да бъда, когато и ако поискам![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чувствам се ужасно-отново болна. |(
awerw♥
Не знам дали си внушавам разни неща, или наистина имам повод за съмнение. Напълно възможно е и аз да си набивам филмите, за да разнообразя скучното ежедневие. Ще се разбере.![]()
You are broken, I can fix you...
предполагам, че borgore ще ме научи на хубави филми :д
Последно редактирано от jghgh : 11-05-2012 на 13:52
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
мразя математиката. или по-скоро мразя как някак си така със стечение на обстоятелствата загубих способноста да я разбирам? дъх, вървя надолу и ми иде да се наритам.
иначе ми е.. объркано. хем щастливо, хем не. страх ме е, от една страна искам пак тия пеперуди в стомаха, от друга.. не знам дали съм готова за връзка след оная шитава история.. страх ме е. ама кво се филмирам, най-вероятно въобще няма да се стигне до там, като ме види на живо къв съм грозилник.. :/
Чувствам се много добре ^ ... преди обяд си бях с момчето ^ .. сега си хапвам палачинки с шоколад
Радвам се, че е краят на работния ден и ще си го видя до час-два. Днес ме накара да се разсмея дори по телефона, дори когато бях с възможно най-убитото настроение и нямаше опция да грейна.
Здравословно и финансово също грейнах, заради което съм много щастлива.
А утре... утре съм в най-любимия магазин на жените - бижутерийния.![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Зле ми е.
От болестта е. Кашлям като някакво магаре.
Пия такова количество хапчета, че се чувствам като наркоман.
Не е приятно..
Днес поне нямах лекции, две пропуснах, една не се състоя..
Утре вече си имам упражнения, добре ми дойде един цял ден на топло..
ПРОВАЛ!![]()
![]()
Имам чувството, че колкото по-болна ставам, толкова по-весела съм!![]()