- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Уплашена за изпита в четвъртък. Много ми е нервно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Малко здравословни проблеми. Почивка вкъщи. Ндам.
Скучая малко самичка, но пък е яко да не ходя на училище :Д
Написах на 1 листче всичко, което ми тежи и го изгорих и го хвърлих .. само гледах как летят парченцата и се радвах, че всичко това вече ще е минало и ще ми олекне.
Меко казано бясна...проблемите в работата вече преляха чашата.Сега мисля да си пусна някой филм да се поразсея малко,че ще се побъркам вече.
Отново си загубих следобеда. Май ще възродя традицията за следобедната доза кофеин.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
То било хубаво човек да се пораздвижи...
Домашно вино в 8 сутринтаникога не знаеш какво ще ти поднесе живота!
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По всякакъв друг начин освен в настроение да пиша по немски :д
Оф, тва покръстване е най-куцата тема от цялата българска история сигурно, сериозно. Хич не ми се занимава, нищо че принципно сме взаимен респект с предмета. хD
Щастливо ми е.![]()
На мен трябваше да се падне темата, за която няма абсолютно никакви материали в интернет. Намерих темите на всички останали, само за моята няма аб-со-лют-но НИ-ЩО! Чудя се дали да се направя на ударена и да напиша друга тема или... какво?! Пф. Все тая. Прибирам си празен лист в чантата и готово. Не ми е чак толкова важно това всъщност.
Днес си купих страхотни нещица, когато излизахме с майка ми. Нямам търпение да дойде петък и да му ги покажа. Мъъррр.
Влюбих се силно и от пръв поглед в едни обеци. Не ми стигнаха парите обаче за тях. Искам на всички дупки да си сложа от тях, което прави 8 обеци, което прави над 10лв. Утре обаче отивам и си ги взимам!!! Задължително!![]()
И спря да се върти за миг земята..
Объркан от живота.
Днес проведох поредният безсмислен разговор с "любовта". Забавлявах се без да ми пука и си слушах хаус. Беше един нормален ден. А, даже си направих акаунт в тийнпроблем и реших да променя малко животът си. За малко да се скарам с една съученичка, която ми лази по нервите. ;d И много смях, приятно беше
И все пак объркан! Не зная какво да очаквам
Днес беше много хубаво.
.
.
.
изморена съм
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Поредният тъп и провлачен ден.Някакви инциденти и странни мисли.
Дори мислех аз да се обадя,ама нещо ме спря.Страх ме е ,че след това ще ми стана още по-кофти.Почаках си,ама кур...
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
аз съм тъпа путка .. с извинение (не за мен, а за хората около мене)
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
О, Боже...
Можех да си изкарам два пъти по-невероятно.
Ебати балъка.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мързи ме... защо трябва да си ляга толкова рано, защо трябва да си лягам толкова късно?
ООххх, егати вечерята, така се натъпкахме със съквартирантките.![]()
Идва много тежка седмица. Уикенда май пак няма да се излиза, толкова много неща ми изникнаха изведнъж и три изпита другата седмица, бахти гадната изненада.
Имам си самолетен билет вече, нямам търпение да се приберем всички идиоти и да се напийм.
Ох, някво яко ми е, след малко ще гледаме и филм и се чувствам добре. Когато мъже не са замесени, май ми е най-хубаво.![]()
Чувствам се слаба...Усещам липсата му все повече и повече с всеки изминал ден. Това ме тормози адски много... Всичко друго около мен, извън личния ми живот, върви чудесно, но какво от това? Боже, колко грешно изречение... Та нали той ми бе всичко...
![]()
трябва да се примиря с фактите
не мога повече така
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Много ми е депресарско ;/////
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Сънливо. Има нещо много нередно в спането ми тези дни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
искам да взема нещо под контрол/да се почувствам властна...
и искам да се почувствам нечия
does it make sense at all?
с една дума съм в отвратително настроение, не искам нито никой да ме пита как съм, нито да ме пипа, нито да ми говори, нито нищо, искам всички да се разкарат, а още не съм контактувала с никого в този ден... мразя когато настроенията ми от вечерта не са ми минали на другата сутрин.. все едно цяла нощ сънуваш, че имаш нещо неприятно да вършиш и бързаш да го свършиш, и когато се събудиш, осъзнаваш, че всъщност тая гадория ти предстои..
съчувствам ти - сейм шит
трябваше да си изразя емоциите. не трябваше да си мълча, защото сега денят ми започва много криво и се надявам да се оправи към обяда.
има нещо много сбъркано в приоритетите ми - винаги на първо място поставям любовните отношения. започнат ли те да куцат, нищо не мога да свърша както трябва. ядосвам се, гърча се, не спирам да мисля за едното нещо/нищо.
имам някакъв кълвач поне на дървото до нас. виждам го за втори ден и това е нещо красиво.
пп. ЛеприконА, да и аз :< Гледах го за 2ри път наскоро
Последно редактирано от jghgh : 11-07-2012 на 06:08