- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Силна се чувствам. Колкото повече усилия полагат разни хора, дето уж ни се водят приятели, за да ни съсипят връзката, толкова по-силно се вкопчваме един в друг.
Не искам погледи, въздишки и тъпи опити за свалки от когото и да било. Толкова много ли искам?! Като парче месо се чувствам последните два дни, постоянно някой ми се натиска и ми се прави на интересен, направо съм като магнит за селски тарикати, а единственото, което искам е просто да бъда с приятеля си на спокойствие без нон-стоп някой друг да ми диша въздуха и да се налага да му отбивам атаките.
Другата седмица най-сетне започвам. Програмата супер много ми хареса. Не бих мечтала за нищо повече. Винаги съм си мислила, че тези училища по танци ги има само във филмите. Ехх!! Нямам търпение да видя останалите, да видя и нивото им. А залите са страхотни. Райско място. Като цяло ми е добре, дано ме подмине хремата. Дано успеем да се видим днес..
блах не се наспивам тия дни хич -.- няма да се учудя ако ми се появят тъмни кръгове под очите :/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днеска получих първата си двойка. Незаслужена, но двойка. Написа на целия клас двойки, че не сме си били написали домашното, което той 1247312567326597168539658 процента съм сигурна, че не ни е давал. Ако ще никой друг да не е чул за домашното, определено аз щях да чуя и запомня, но ето, че не съм. Както и да е, така или иначе учителят не е единствения, когото бих искала да застрелям в момента...
не сенс, ами сенс прави!
:Д момичета:Д
//аз пък стигнах да училище днес и при ретро Меркурий си (по)казах (почти) всичко. надявам се това да не се окаже грешка, но само времето ще покаже.
чувствам се толкова прекрасен човек напоследък. сериозно. трябва ми само малко стимул от света, някакъв отклик на това, което съм и нещата, които правя. толкова ми стига, за да съществувам. не искам да бягам нанякъде и да търся несъществуващи острови. тук и сега нещо трябва да се случи. някой трябва да свали небето:Д пхах, спирам.
Боли ме гърлото. Не трябваше да ходя на спорт. Сега малко кафе с мед дано оправи нещата ..
А толкова исках да го видя .. Нда - времето+учене+болестта= без виждане .. Ако не друго, поне да не го заразя и него.
А ми липсва. Не знам защо си позволявам да ми липсва, но за момента съм се оставила по течението. Ще видим скоро.
<името ти>-ка, искам да те гушна :д
вярваш ли ми че последно време само ти ме усхимваш :д
pp.dont stop
Последно редактирано от jghgh : 11-07-2012 на 14:42
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мамка му, защо има хора, които просто като влязат в стаята и изнервят обстановката с гадната си енергия и бликащото от тях напрежение?!?!?! не понасям такива хора, не понасям не не не не.... бахти енергийните вампири!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Егати гадната изненада, точно това не го очаквах дори малко. Криво ми е... Дано не е вярно/има признаци да се поправи...
Като изключим това, съм добре- двата дни на топличко ми се отразиха супер, чувствам се определено по-отпочинала след постоянното спане в продължение на 48h. Носът ми все така си тече, но нищо, не ми пречи.
Everything changes, but beauty remains ...
заеби ги тия факти, той ми е слабост
знаех си,че някой ден ще стане
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Оядох се. Ама (място за самореклама) много вкусно ми се получи, мамка му.
Спокойно ми е. Въпреки наближаващото контролно, за което нищо не съм погледнала. Въпреки напрежението в офиса покрай настъпващите промени и преструктуриране. На мен ми е добре.
А ако успея да се наспя като човек тази нощ, ще съм олицетворение на щастието.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
истината струва 50 лв...........
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Скапан ден...Заради ремонта до ТУ-Варна,колата ми сега е на сервиз с разбит картер и добре че успях да стигна без да блокирам двигателя...Много се изнервих,заради тъпанарите който не си вършат работата и не не използват сивото си вещество наречено мозък,такива като мене патят.5 майстора стоят,бъркат си в носовете и гледат сеир...толкова ли е трудно да се сетиш че ако застанеш отпред и спираш колите от едната страна няма да се налага да се бутаме кола в кола и да се налага да се катерим по бордюри....ама на,българска работа...ся да видим колко ще ми излезне това...Скоро ни татуировката ще си направя,ни лаптоп ще си взема....А тази серия от проблеми на пътя започна от вчера,когато заради един тъпанар,наречен шофьор на тролей,заради който щях да се премажа...Тъпанара влезе в спирката и после изведнъж се отказа и излезна точно пред мен при което добре че успях да намаля и таксито в съседната лента също иначе щях да се закова в тролея и таксито да се забие в мен...ама мани бе,българска работа,всички сме пълни терористи и никой не се съобразява с никой...А сега си лягам че утре в 9 съм на спортна подготовка,а ще съм пеша и не ми е ясно колко време отнема да стигна и ще трябва да се размърдам на време...
>>DjBelev<<
Щастливо. Стискам и палци днес, всичко да мине добре.
^eternal sunshine of the spotless mind
загубена кауза е.
болна съм и се чудя кой филм да гледам
ох, винаги съм харесвала 500 days of summer заради истинския му край.
За четвъртък денят мина прекалено добре.
И времето е супер, удоволствие беше да се поразтъпча навън. Не бих отказала още малко, я на шопинг, я на мотаене просто, ама като няма с кой... :/
Имам да пиша есе и да уча за три изпита, ама в момента ми е прекалено добре.![]()
Малко ми е студено... и скучно, но пък съм адски щастлива от факта, че една от най-добрите ми приятелки днес се прибира и ще можем да се видим и да си поговорим на дълго и на широко![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Доволна съм. Плановете за утре вечер се очертават обещаващи. Остава и да си седна на задника почивните дни, за да ги метна тези 200 страници и всичко ще е ок.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Минах го!!! Минах го с 6 !!! А тоооолкова се притеснявах. <3![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()