.
Затворена тема
Страница 117 от 119 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119 ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 2972
    Супер фен Аватара на NambyPamby
    Силна се чувствам. Колкото повече усилия полагат разни хора, дето уж ни се водят приятели, за да ни съсипят връзката, толкова по-силно се вкопчваме един в друг.
    Не искам погледи, въздишки и тъпи опити за свалки от когото и да било. Толкова много ли искам?! Като парче месо се чувствам последните два дни, постоянно някой ми се натиска и ми се прави на интересен, направо съм като магнит за селски тарикати, а единственото, което искам е просто да бъда с приятеля си на спокойствие без нон-стоп някой друг да ми диша въздуха и да се налага да му отбивам атаките.

Супер фен Аватара на cyclops
    Другата седмица най-сетне започвам. Програмата супер много ми хареса. Не бих мечтала за нищо повече. Винаги съм си мислила, че тези училища по танци ги има само във филмите. Ехх!! Нямам търпение да видя останалите, да видя и нивото им. А залите са страхотни. Райско място. Като цяло ми е добре, дано ме подмине хремата. Дано успеем да се видим днес..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    блах не се наспивам тия дни хич -.- няма да се учудя ако ми се появят тъмни кръгове под очите :/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    блах не се наспивам тия дни хич -.- няма да се учудя ако ми се появят тъмни кръгове под очите :/
    Същото. Ама съм взела мерки с Q10, витамини и хидратация.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на .Wonder
    Днеска получих първата си двойка. Незаслужена, но двойка. Написа на целия клас двойки, че не сме си били написали домашното, което той 1247312567326597168539658 процента съм сигурна, че не ни е давал. Ако ще никой друг да не е чул за домашното, определено аз щях да чуя и запомня, но ето, че не съм. Както и да е, така или иначе учителят не е единствения, когото бих искала да застрелям в момента...

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Mдам... Да не би случайно да си зодия рак ?
    да, това е обществено достояние на форона също :д
    даже се чудя сериозно ли ме питаш :Р
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    искам да взема нещо под контрол/да се почувствам властна...
    и искам да се почувствам нечия
    does it make sense at all?

с една дума съм в отвратително настроение, не искам нито никой да ме пита как съм, нито да ме пипа, нито да ми говори, нито нищо, искам всички да се разкарат, а още не съм контактувала с никого в този ден... мразя когато настроенията ми от вечерта не са ми минали на другата сутрин.. все едно цяла нощ сънуваш, че имаш нещо неприятно да вършиш и бързаш да го свършиш, и когато се събудиш, осъзнаваш, че всъщност тая гадория ти предстои..
    не сенс, ами сенс прави!
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    има нещо много сбъркано в приоритетите ми - винаги на първо място поставям любовните отношения. започнат ли те да куцат, нищо не мога да свърша както трябва. ядосвам се, гърча се, не спирам да мисля за едното нещо/нищо.
    :Д момичета:Д
    //аз пък стигнах да училище днес и при ретро Меркурий си (по)казах (почти) всичко. надявам се това да не се окаже грешка, но само времето ще покаже.
    чувствам се толкова прекрасен човек напоследък. сериозно. трябва ми само малко стимул от света, някакъв отклик на това, което съм и нещата, които правя. толкова ми стига, за да съществувам. не искам да бягам нанякъде и да търся несъществуващи острови. тук и сега нещо трябва да се случи. някой трябва да свали небето:Д пхах, спирам.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Боли ме гърлото. Не трябваше да ходя на спорт. Сега малко кафе с мед дано оправи нещата ..

А толкова исках да го видя .. Нда - времето+учене+болестта= без виждане .. Ако не друго, поне да не го заразя и него.
    А ми липсва. Не знам защо си позволявам да ми липсва, но за момента съм се оставила по течението. Ще видим скоро.

<името ти>-ка, искам да те гушна :д

вярваш ли ми че последно време само ти ме усхимваш :д

pp.dont stop
    Последно редактирано от jghgh : 11-07-2012 на 14:42

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Обичам ги.

Добре съм.

Мамка му, защо има хора, които просто като влязат в стаята и изнервят обстановката с гадната си енергия и бликащото от тях напрежение?!?!?! не понасям такива хора, не понасям не не не не.... бахти енергийните вампири!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тъжно ми е , ядосано ми е , нервно, напрегнато, сълзливо и пр.

ах..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Егати гадната изненада, точно това не го очаквах дори малко. Криво ми е... Дано не е вярно/има признаци да се поправи...
    Като изключим това, съм добре- двата дни на топличко ми се отразиха супер, чувствам се определено по-отпочинала след постоянното спане в продължение на 48h. Носът ми все така си тече, но нищо, не ми пречи.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    заеби ги тия факти, той ми е слабост
    знаех си,че някой ден ще стане
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Оядох се. Ама (място за самореклама) много вкусно ми се получи, мамка му.

Спокойно ми е. Въпреки наближаващото контролно, за което нищо не съм погледнала. Въпреки напрежението в офиса покрай настъпващите промени и преструктуриране. На мен ми е добре.

А ако успея да се наспя като човек тази нощ, ще съм олицетворение на щастието.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

истината струва 50 лв...........

в ерекция ..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Скапан ден...Заради ремонта до ТУ-Варна,колата ми сега е на сервиз с разбит картер и добре че успях да стигна без да блокирам двигателя...Много се изнервих,заради тъпанарите който не си вършат работата и не не използват сивото си вещество наречено мозък,такива като мене патят.5 майстора стоят,бъркат си в носовете и гледат сеир...толкова ли е трудно да се сетиш че ако застанеш отпред и спираш колите от едната страна няма да се налага да се бутаме кола в кола и да се налага да се катерим по бордюри....ама на,българска работа...ся да видим колко ще ми излезне това...Скоро ни татуировката ще си направя,ни лаптоп ще си взема....А тази серия от проблеми на пътя започна от вчера,когато заради един тъпанар,наречен шофьор на тролей,заради който щях да се премажа...Тъпанара влезе в спирката и после изведнъж се отказа и излезна точно пред мен при което добре че успях да намаля и таксито в съседната лента също иначе щях да се закова в тролея и таксито да се забие в мен...ама мани бе,българска работа,всички сме пълни терористи и никой не се съобразява с никой...А сега си лягам че утре в 9 съм на спортна подготовка,а ще съм пеша и не ми е ясно колко време отнема да стигна и ще трябва да се размърдам на време...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастливо. Стискам и палци днес, всичко да мине добре.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    <3 Обожавам филма!

Мърдам все още.
    Как се казва филма??

Иначе ми е много изморено и със всичките тея проблеми...
    Опитвам, да се абстрахирам по някакъв начин, но е трудно.
    Дано всичко да се оправи..

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    ^eternal sunshine of the spotless mind

загубена кауза е.
    болна съм и се чудя кой филм да гледам
    ох, винаги съм харесвала 500 days of summer заради истинския му край.

Супер фен Аватара на shmatarok
    За четвъртък денят мина прекалено добре.
    И времето е супер, удоволствие беше да се поразтъпча навън. Не бих отказала още малко, я на шопинг, я на мотаене просто, ама като няма с кой... :/
    Имам да пиша есе и да уча за три изпита, ама в момента ми е прекалено добре.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Малко ми е студено... и скучно, но пък съм адски щастлива от факта, че една от най-добрите ми приятелки днес се прибира и ще можем да се видим и да си поговорим на дълго и на широко
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Доволна съм. Плановете за утре вечер се очертават обещаващи. Остава и да си седна на задника почивните дни, за да ги метна тези 200 страници и всичко ще е ок.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Минах го!!! Минах го с 6 !!! А тоооолкова се притеснявах. <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване