.
Затворена тема
Страница 118 от 119 ПървиПърви ... 1868108114115116117118119 ПоследнаПърви
Резултати от 2 926 до 2 950 от общо 2972
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Уау.

Забавно ми е. Хората са интересни същества.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ти винаги се притеснява, а винаги минаваш с 6! Честито!
    Ох,влюбено и прекрасно мие. Обичам.
    Наще малко сдухват,ама нищо. Искам да идва по-бързо неделя и да мога да си го видя,щотооооо ще изкукам.
    maDamn

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами шашкам се винаги около устни изпити. Зверски стеснителна съм и изключвам, когато ме гледат очаквателно. А този беше доста труден и съвсем се бях панирала. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Абе и аз съм същата,ама като ми дойде приказката и нямам спирка след тва.
    maDamn

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Абе и аз съм същата,ама като ми дойде приказката и нямам спирка след тва.
    Ох, ние в чата знаем

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    О, аз съм голямо пане. Вчера се отбих при асистентката да я помоля да ми направи един пробен изпит, колкото да видя колко ме бива, когато наистина започнат да ми сочат различните дреболии по костите (Анатомия на човека беше). И като ме погледна и напълно изключих. Забравих неща, които 2 часа по-рано обяснявах на колегите. XD Та след тоя "провал" съвсем се панирах за самия практически. Цяла нощ не бях спала, какви нерви, какво нещо пък накрая се стегнах, всичко се нареди и сега ми е мега леко на душата.

Съвет за други панета като мен: Тичайте малко по-стълби тамън преди изпита. Нагласи ми се сърдечния ритъм, оправи ми се дишането и като цяло се отпуснах доста.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^А мен питате ли ме какво ми е, като Сиси почне 3 дена преди изпита да се панира и абсолютно всеки път и казвам, че ще има 6 тя не ми вярва и се почва едно... поне печеля басовете и после ммм

По темата: Щастливо ми е. И леко се двоумя, на другото място ми предлагат точно двойно повече пари. Ще видя какво ще правя, може би ще отида на второто интервю, нз. Засега тук си ме удовлетворява..

Нямам търпение да дойде утре <3

Град
    София, България
    Не, не те питаме. Вече 5 пъти го повтаряш в тази тема.

Иначе, браво Сиси.

Въодушевена съм. Забавно ми е.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Болно ми е. Наистина ми писна да ме разочароват тия хора, тъкмо когато реша, че евентуално не съм права, че има шанс да ми липсват, че може и да може да сме в окей отношения и че те самите искат да си ги оправим, да се сближим, те сгафват и ме сдухват. Заклевам се, че с тях не може да се говори нормално, слагат ми думи в устата и няма начин да обясня какво съм искала/казала, имат някакво чувство за притежание или не знам и аз какво над мен.. Най-гадно ми е за това, че те самите нямат желание да се променят и изобщо нямаме отношения като на семейство, вероятно няма и да имаме.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пфф..в обичайното си състояние от последните седмици/месеци...
    >>DjBelev<<

Ок. Признавам си - влюбих се. Ми хубаво ми е.....

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Минах го!!! Минах го с 6 !!! А тоооолкова се притеснявах. <3
    Браво, Сиси! (:

Петък е, разгеле петък е! Само чакам да си се занимавам с всевъзможни, но пък мои си, глупости, имам едни идеи, които все отлагам вече поне трета седмица подред. И на тях им идва редът най-после!
    Стаята ми има нужда от нещо ново в нея, определено.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тая седмица мина бързо. Подготвям се да излизам след малко.

И нещо ме боли гърлото. Трябва да мина през аптеката. Айде да се свършва и тоя ден и да дойде вечерта..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Плана беше днес да бъде ден посветен на науката, но се замислих, че е пастетък...иии започнах деня с китарата :д
    така ще съм до късния следобед, докато си избера най-интересната партиоферта за вечерта. :Д

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Миличко ми е.
    Отпочинах си стабилно, 13 часа, спах като мечка просто. Даже не знам как си чух телефона снощи.
    После щях да се кълна цяла сутрин, че не съм му вдигнала.

Ах, колко ми е миличък <3 ..
    И ако сега взема да си науча добре, което ще се случи, утре ще го гушкам <3 ..

Болна.

Искам гуш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Ебати, повърнах веднъж и майка ме изкара бременна :д
    Та, да, очевидно съм болна... скатах се от даскало и сега ще гледам сериал с голяма купа ябълки и банани.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не, не те питаме. Вече 5 пъти го повтаряш в тази тема.
    AHAHAHAH : D
    DD, i like you very much вече : D

бати. като добавиш някого в скайп и той взема, че ти става много симпатичен :****

тъпо ми е, скучно ми е, но ми е спокойно и ще си пусна ейми уайнхаус и ще си мисля за живота :*

т-ка :*
    искам да раздавам целувки на поразия и да се гушам :*
    или поне това е inner състоянието ми, а иначе отвън съм си cold as ice : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София, България
    ^ *черви се*

Прегръдки за надето :*
    и бързо оздравяване, Пантерке.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Прегръдки за надето :*
    Гуш, Магстър! )
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Irti
    "Здравей, татко. Знаеш ли, помня преди много време бях около един метър висок, тежах около 22 кила, но бях твой син. Онези неделни сутрини, когато ходех на работа с баща си. И се качвах на големия зелен камион. Мислех си, че този камион е най-големия в света, тате. Помня колко беше важна работата, която вършехме. Как, ако не бяхме ние, хората щяха да умрат от студ. Мислех, че ти си най-силния човек в света. Помниш ли когато ми каза, че парите не са истински? Е, старче... Аз съм на 42 години и след толкова много години най-сетне разбрах какво си искал да ми кажеш. Най-сетне разбрах. Ти си върха, татко. Искам да бях направил повече за тебе. Иска ми се да бяхме имали повече време. Както и да е... Нека вятърът винаги да духа в гърба ти и слънцето винаги да свети в лицето ти и дано ветровете на съдбата да те отнесат високо, да танцуваш със звездите."

Обичам те, тате. Толкова те обичам. Съжалявам за всичко..

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    "Здравей, татко. Знаеш ли, помня преди много време бях около един метър висок, тежах около 22 кила, но бях твой син. Онези неделни сутрини, когато ходех на работа с баща си. И се качвах на големия зелен камион. Мислех си, че този камион е най-големия в света, тате. Помня колко беше важна работата, която вършехме. Как, ако не бяхме ние, хората щяха да умрат от студ. Мислех, че ти си най-силния човек в света. Помниш ли когато ми каза, че парите не са истински? Е, старче... Аз съм на 42 години и след толкова много години най-сетне разбрах какво си искал да ми кажеш. Най-сетне разбрах. Ти си върха, татко. Искам да бях направил повече за тебе. Иска ми се да бяхме имали повече време. Както и да е... Нека вятърът винаги да духа в гърба ти и слънцето винаги да свети в лицето ти и дано ветровете на съдбата да те отнесат високо, да танцуваш със звездите."

Обичам те, тате. Толкова те обичам. Съжалявам за всичко..
    Насълзиха ми се очите...
    Когато бях метър и аз ходех с него на работа и се качвах на шофьорското място на пожарната и си представях как я карам с пуснати сирени... Обаче сега съм на половината на 42...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Повече от прекрасно, единственото, което искам е да се гушкам с момчето ми под завивките на топличко... <3

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Днес деня мина добре,взех си колата,направих си предаването и дори утре ще ми има името накрая Спокойно ми е вече
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Гушливо ми е едно такова ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си