- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Ирти, приятно прекарване! Самичък ли ще си или с компания?
И в двата случая - дано се върнеш отпочинал и доволен! Попътен вятър.
Ох, надявам се да не се разболея, че съм на път... Притеснено ми е за даскало, че класната от миналата година пак ще я гледам 2-3 пъти седмично. Оф. Дано тая некадърна шматка по БЕЛ да са ни я махнали, че ще хвърчат глави!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз пък съм болнаИ се чувствам като парцал и съм осоообено заядлива днес.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
притеснено ми е. от 3 дни баща ми има температура, зле му е, ама е инат и не иска да отиде на лекар.. 2 метра мъж, а го е шубе.. страх ме е да не се влоши нещо, че не е първа младост![]()
цяла нощ си мислех какви ли не неща, не обичам така.. опитвам се да избягам от реалността, ама тя все ме настига.
уф, не издържах и се изкуших с 1 ред шоколад.. от 2 месеца няма ден, в който да съм минала без сладко, просто като краста е!
Добре. Цял ден с най-добрия ми приятел уж учихме висшата математика, какво сме направили не се знае. :d
Вечерта си я прекарах с него. <3 Нищо, че го болеше главичка, пак беше хубаво.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тази отстъпка да си я заврат в гъза. Знам много добре какво пише на акта, че и 4 снимки ти пращат.. да се видиш как си педераст.. боклуци! Не стига, че като малък само ме прибираха по полицията.. а сега трябва да си плащам допълнително! Я да се ебат..
Благодарско! С едно говедо. По мъжки. И сме решили да се разцепим, а ние сме двама... ама правим мазало за 10!
Около 50 литра вино сме решили да изцоцаме, като се има впредвид, че аз преди пиех по 4-5-6 литра. И той там някъде.. ще ни стигнат. Отделно през деня ще пия най-скъпите коктейли и ще ям най-скъпите деликатеси! Майната му на доктора! Ако ще живея.. да живея. Цигари няма да пуша, ама поне два пъти ще се надрусам до безпаметност с някоя тревица, че и това не съм правил отдавна! Бе.. ще се размажа! Ох и искам да си платя една елитна курва! Някоя от 200 лв нагоре и да я изтрескам животински! Към тая пача няма да имам милост! И хайвер ще ям! Нищо, че е гаден!!! И скъпа пура ще си взема! Ще похарча всичките 2 бона без да се замислям как съм ги изкарвал! После ще си изкарам три пъти повече от тях.. бал съм ги и парите.Ще пея, ще вия и ще се бия като мечка! Ще се измаризя задължително с някой да ми изкриви едно хубаво носа! Искам ги повече.. с повечко ще се заям да ми рипат върху главата, ама да се молят да не завършеем с тоз' моя нещастник! Уникално ще еееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QOjrQolpxpc
You ain't heard us in a minute, you heard us in a minute, man
(Wu-Tang!)
I keep banging on you niggas, finger on my trigger, man
(Wu-Tang!)
*Момчето е друсаноооооооооооооооо!!!!*
Ирти, приятно прекарване.
Получих си официалното писмо вече, след молене, чакане и нерви цЕло лЕто. Направо думи нямам от българската бюрокращина. И пак беше отворен плика, то бива бива крадливо племе, ма баш пък толко.
Как да е, вече съм готова с всички документи, мога да си замина спокойна. Не остана, още десет дни. ^^ Доволна съм!
От 4 дена лежа вкъщи, защото от операцията на коляното не мога да мърдам. Но въпреки това денят ми, прекаран с него вкъщи, беше съвършен- романтична комедия, натурален шоколад и хладина, идваща от климатика.. <3
Ирти като малко момченце сисладур.
Офф. Наплюсках се, неучих, четох книга която няма нищо общо с даскало. Просто не знам как се изкарам до 2014. И въобще дали ще си взема изпитите. Бахти.
Мерси, shmatarok
Защо пък като момченце, бе тиквичке?
Пантеро, делни си съобщенията, МА!
Ся се изкърти от кеф! Приятно прекарване! И евентуално боцване
Некво ми е никво,искам да си го чуя след малко![]()
maDamn
С говедото се скарахме.
Не си усещам нито една част от дясната ръка вече. Що не може снимките да се обработват сами? 5 часа работа и съм до средата... Ебати гадното е да си фотограф.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Странно нещо е това съдбата. Как ли не го въртиш как ли не го сучеш и изведнъж това което искаш или си мислиш, че искаш, се разпада парченце по парченце и от него остава онова, което е истински значимо и ценно за теб.
Оххх, навънка има страшна мацка със сива козинка и зелени очи! И мърка като я галиш и е такова хубаво коте. Искам си го вътре!![]()
чудя се дали сама не се вкарвам в няква драма :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чака ме толкова много работа този ден, а аз в 2ч. си вися пред монитора и си затривам очите, защото ме болят.
Въпреки всичко съм щастлива.
Хубаво и спокойно ми е. А пък той ми е прекрасен... и става все по-прекрасен.
Дори болното гърло, запушеният нос и другите проблеми не са в състояние да ми убият кефа.
Пък и книжка ми се чете... Ще я отворя в леглото и да видим дали ще мога да прочета и страница...
И спря да се върти за миг земята..
искам да съм бъскър. ще пробвам в софия, като се прибера. развълнувана съм. да.
Писа ми. Писа ми. Писа ми. Ама е някакъв.. странен.Надявам се, че е просто срамежлив.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.