- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Рофл , толкова съм се променил , че ми е забавно.Взех телефона на Розмари само след 5 минути лаф , а преди ме беше срам да я погледна.Нищо , че знам баща и.Ще се забавлявам с нея , а може да ме запознае с Драгана и да ме гледате по ТВ !
Айде бачках и днес. Рекох вчера няма да работя, ама пък съм алчен и прикарах още малко парички за почивката.
Довечера в 10 изчезвам извън цивилизацията. Наистина нямам търпение.. ох!
приятно изкарване ^^
толкова ми е притеснено, че като се сетя от време на време като малко дете започвам да рева.. баща ми вчера през нощта постъпи в болница, пусти бъбреци.. дано се оправи скоро, че.. ох, не знам :// не ми се говори/пише с никой, но трябва да се разсейвам някак си, та вися тука по цял ден..
Най-накрая почивка вкъщи, 'убаво ми е. Намерих си и подходящия режим, хич не се оплаквам даже ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Колко се вълнува Ирти, обаче :Д Айде и от мен приятно.
Добре съм, цял ден нищо смислено, само ядене, филми и упражнения. Май се разболявам, но ще видим.
Everything changes, but beauty remains ...
Мдаам. Иии познайте кой печели конкурса "Най-голямата кучка за деня".На мен даже не ми се реве, дееба. Нито ми е тъжно. За сметка на това съм адски бясна и режа хората наред.
Даже не съм сигурна, че искам да Го виждам в момента, щото ще се изпокараме. Въпреки, че Той е единственият човек, който може да ме успокои в момента.
Нещо за секс и линдт си говорите... На мен шоколада не ми оправи настроението, значи остава другото.![]()
Mein Gott!
Стомахът ми цели бавно и сигурно да ме разтопи отвътре,да ме разкъса на части и унищожи без следа...
В страдание и гастроентерологичен ужас ми минаха последните 48 часа ... оух ... [-_-]
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Чао, виртуални приятели!
Правя последни проверки, оправям леко един малък багаж. Трябва да си взема едни нещица. Дремвам един час и потеглям.. ще се видим след три седмици най-малко, ако оцелея.
Тръгвам само с малко дрехи и пари. Телефони и други шитни ги оставям да ги използва един приятел.
Мерси на тези които ми пожелаха всичко най-най и на майка ви в сърцата на тези, които тайничко завиждат и злобеят.
Чаааааао!! :*
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
блъди, лс
чувствам се толкова изморена. и свърших само половината неща, утре пак трябва да ходя. надявам се днес вече да мога да спякакво е туй безсъние тез' дни...
Оооооооо обичаам да го гушкааааам .. многогогогогого
Изпълва ме с енергия когато съм около него..
Божее дано всичко да потръгне наред....
Имам чувството, че мириша на неговия парфююм.. ама не е така.. носа ми халюцинира..
Ох ох .. <3
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
В по-шибано настроение не съм била от много време.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имам нужда от масаж, джакузи, спа и всякакви глезотийки за отпускане на тялото. Всичко ме боли !
Наближава 15 ..ох ...
иначе скучно ми е в момента ...
Ох, искам :Д
Иначе, настроението си го оправих! Две приятелки, 3 часа в басейна, рамба. Аввввв, страхотно беше. Приятно изморена съм, но е вече 22.10 пък имам тооооооооолкова много задачи по математика. Ох, ще плюскам и предусещам как ще се стои до 4 часа сутринта и ще решавам задачи. Ама поне не ме боли главата и ми е хубавоооо!![]()
бтв вярно ли е че на запад математиката е супер лесна и само тук ние се мъчим със стереометрии и всякви други неща?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
оф, аз днес съм особено edgy
да видим до края на вечерта дали още някой ще отъпче банановата пътека
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Изморена, вероятно болна, разочарована от държанието на хората около мен.
Кофти ден си беше във всеки случай.
Тъжен..днес беше мега тъп ден,утре поне съм в телевизията,ще правя някоя скууучччна новина пака ся си слушам депресарска музика и..си тъпея
>>DjBelev<<
Идва ми да Го пречукам с тиган.Голяма е гадинка на моменти и са умишлено ми поставя така въпроса, щото знае, че не мога да се сдържа да не приема предизвикателството.
Ама хич да не си прави илюзии. Ще му натрия носа като едното нищо, никакъв шанс да загубя.
Чувствам се празна .
Имам нужда да взема дозата си Театър ...