- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Напиши го на компютъра, принтирай го и го залепи в дневника :д
Мързелът какви идеи ражда :д
Никакво ми е. Чудя се как да си запълня времето.
Дразня й се, щото се бяхме разбрали да се видим, а цял ден не си вдигна тъпия телефон, щото "не го държала до себе си 24/7", ама донякъде я разбирам, щото и на мен да ми е тъпо, няма да искам да излизам. От друга страна, него ще го видя чак в 21ч за половин-един час, щото пак ще е уморен и ще иска да се прибира.
Прибрах се от кормуване, Доволна и щастлива. Без грешка карах днес, юхууу. С инструктора се спукахме от смях,голяма е шайба.
Сега си похапвам вкусни манджички и ще ходя да си чета "Тютюн".
maDamn
Налегнал ме е глад за художествена литература. Лошото е, че като се закотвя на лаптопа, забравям да стана.
Аррррррррррррргх, развали ми се бутончето до бекспейса- беше ми идеално за слагане на точка в края на изречението. Сега трябва да обръщам на латиница и да цъкам долу! Пфу! Година и 8 месеца издържа в ръцете ми без проблем! Срам!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Свърших си всички задачи за днес. Казаха ми, че може да се излезе, ама все още никой не се е обадил. Пак ли ми вързаха тенекето?![]()
Надявам се днес да ми оценят жеста...
Не знам какво искам. Не знам дали Го искам въобще. Затрупала ме е емоционална лавина и аз драпам ли, драпам да се измъкна, въпросът е, че ако загреба една шепа нагоре, ме затрупват още три надолу. Ташак отвсякъде.
Завърших си проекта по биология сам самичка. Партньорът ми обаче и той ще намаже. Много мразя така. Хазяите са тъпаци, и нямам търпение да се махна. Имам толкова много неща за вършене, в петък и тест по математика. Въобще не знам как ще издържа, но знам че като завърша и ако/като изкарам страхотни точки в дипломата си, бащичко ще я сложи в златна рамка над леглото си :Д Ох, тъжно ми е. Липсват ми. От друга страна, социалния живот върви напред с пълни силички.
Burning alive...в най-буквален смисъл.Тоз стомах наистина е решен да ме довърши.
............
Ще ми се да можех да докажа думите си.Да ги подплатя с действия,да изиграя всичко по начина,по който го виждам във въображението си.Да застана зад твърденията си,да превърна теориите си в закони...И после да продължа напред със замах в стил "след мен и потоп".
Без overthinking,без многократните, безплодни, мъчителни връщания на лентата насън(и наяве,естествено).
И друго-нуждая се от нов сюжет.
Стария и без това си беше повреден от самото начало.
*а може би повредата е другаде ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Опитвам се да се наслаждавам на последните дни от ваканцията
Днес много се ядосах, че не можах да изляза
Цял ден трябваше да седя вкъщи и да чистя, заради гостите![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
само аз му звъня .. нещо ми стана кофти. блях ще чакам доакто той не ми звънне ! ха да го видим. а пък дано утре да се видим =_= ^^
Сдухах се този път. Този човек пусна само 3ма човека. Отидохме 60 на поправката от 70 поток. Очаквахме да даде нещо една идея по-възможно. А той буквално ни заби в земята. Такива чудеса не бях виждала. Разгледах една невиждана тухла по Висша математика от до за примери, поне подобни на всичко това и нямаше. о.О Нямаше толкова сложни задачи в целия учебник за студенти по математика, а те ни тормозят нас дето сме биолози и като цяло дори не знаем за какво ни е предмета. Голяма депресия, голям рев, голямо нещо беше днес. Реших 2 задачи и половина и се гордея с това, имайки в предвид какви бяха. Дори майка ми се изуми (а тя е учила 2 години висша математика в СУ, в Химическия). Не знам какво да кажа. Обидно ми е. По всички биологични дисциплини имам 6ици. На химиите и физиката имам 5ици. Не заслужавам да ме разкарват по 100 пъти на поправки като някой идиот точно за математика... Ама да де, нали, за да идеш на поправка, плащаш. Мама им да... на тия обирджии проклети.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ Споко, Сиси, ще се оправиш.
Добре съм, доста изморена съм тези дни, лягам рано, ставам късно, будя се по цяла нощ без причина. Тази вечер мисля да се помъча да постоя до късно, че да си пооправя съня.
Everything changes, but beauty remains ...
Тъжничко. Много. И объркано. И както винаги пълнО с тъпи мисли.
http://www.youtube.com/watch?v=dpUBL...ure=plpp_video (не мога да повярвам, че обичам песен само заради > 01:04 - 01:13 <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз нещо съм си врътнала режима, та вечерта скучая, понеже и да си легна, така и не заспивам, пък през деня съм ни жива, ни умряла.
Зверски ме цепи китарата, причернява ми, температури, шитни, пръсвам се от кеф.
Дано поне утре да съм една идея по-добре и да си го видя.
Сисе, дишай. Ще се оправиш. Наблягай повечко над математиката, виж някой завършил студент дали може да ти помогне. Пиши на Чачо и другите у форона. Все някой ще се намери да ти помогне.
И аз съм се сдухала. Откъде го изнамерих това образование. Водя собствена битка с математиката, и накрая ако я мина ще разцелувам всички от рев, сълзи и щастие. 60 човека сме се сдухали, 60 мухи без глави които си нямат и представа какво вършат. Дано влезем в релси скоро, че и ние и учителите ни ще вдигнат ръце.
утре най-накрая е ден за визитации, ще видя татко <3 само се надявам да е добре, не знам как ще понеса да го гледам 2 метра мъж на легло със система.. притеснено е, ама вярвам, че всичко ще се оправи.
чувствам се и преяла, май не беше добра идея да ям 2 кочана варена царевица, та после и боб.. ;д
^^ И вие ли сте на Висша математика? Или просто на особено гадна обикновена математика? Мда, няма друг такъв предмет. Иначе то се знае, че ще се оправя накрая някак, просто ме е яд, защото е несправедливо. Някакви детски мисли ми се нижат в стил: "Ама не е честно!"
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ох, как да ти го обясня. 'Начи, в момента карам IB Diploma Programme, което се води най-трудното средно образование в света. Избираш си 6 предмета, които учиш на ниво 1-ва година унивеситет през 11-ти и 12-ти клас. (аз в момента съм 11-ти) Трябва да избереш 3 на Standard Level и 3 на Higher Level. Аз избрах 4 на HL, 'щото избрах Mathematics HL което си е един вид висша математика.Преебана съм от всякъде, щото имам шведски, история, икономика и математика на HL и биология и английски на SL. Адски много материал, без никакви тестове и оценки. Окончателна и официална оценка се поставя май месец 2014 (когато завършвам). 3 седмици с по 3-4 часа изпити, които после се пращат на други IB училища да ги поправят. :Д
Най-високата оценка която можеш да изкараш е 7. Най-ниската е 1. За да минеш ХЛ трябва да изкараш 3-ка. Общо, можеш да вземеш 42 точки плюс 3 бонус точки от едно 4000 думички есе на тема, която ти си избереш и едно друго есе, озаглавено TOK = Theory of Knowledge. За да си вземеш дипломата, трябва да изкараш 24 точки. Изкараш ли по-малко си прецакан. Нямаш диплома, нямаш нищо.
Всички сме се депресирали, още не можем да се осъзнаем и не знаем какво правим.Наспамих малко, ама поне да си го обясня, че ти ЛС-та не можеш да получаваш.
Та, мисълта ми е, и аз съм прецакана. Жестоко. И да, не е честно че така ви разиграват. Яд те е, и с право. Но не позволявай на това да те демотивира.![]()
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-05-2012 на 19:25
Днес пътувах цял ден. Станах в 4, за да пристигна рано в София и да си нанеса най-основните неща in the kvartira. После път към Плевен, да видя близките... Смазана съм.
Мисля си дали постъпих правилно с the exУспокоявам се с идеята, че Съдбата знае кое е най-доброто за мен и всичко в крайна сметка ще се подреди.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ако си изпера нещата и изсъхнат навреме,мое се видим! че тръгнах като пълен клошар от варна.
Дриймър, да, и твоето не звучи като песен.![]()
Абе ще се справим някак. И аз тази година леко съм се стреснала как ще я бъде. Имам няколко ужасно трудни предмета + тая математика. А и на работа ще се ходи. Здраве да е.
ПП. Получавам ЛС-та. Поне би следвало. XD![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^Абе, мойто си е песен от писъци и стичащи се по лицата сълзи. Но, да! Ще се справим!
По темата: болят ме очките, а имам още глупости за вършене. Искам да се наспя и наспя и наспя.
П.П. Е, преди не получаваше, та аз затуй тъй предположих.
Квартирата е много готинка и на страхотно място. И квартирантите засега са обещаващи, особено единия - тоя от Пловдив. Тия пловдивчани... за тях легенди се носят. Че са най-красивите в БГ. И действително, аз веднъж съм била в Плд и то само на гарата им, увисна ми ченето от красавци : D
4 дни не съм пипала книжката. Днес преведох 2 страници.
Сега се насилвам да хващам книжлето отново. Хем ми е интересно, хем ми е важно да си преведа всичко колкото е възможно по-скоро, хем пак ме мързи. Не мога да повярвам, че мога да съм И такава... УжасТТТ.
Ще го изкореня тоя мързел... И без това не ми се спи, ще си наваксам за пропуснатите 4 дни.
И спря да се върти за миг земята..