- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Ох започва да ме боли дупето, щото неска така брутално паднах, за да го гоня и то с детска кофичка, за да го залея.. хаха .. излагацията беше на мах..
Охх с тея планове за догодина на море.. aww .. как няма да станааат ;xx
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Писна ми да си вися у нас само щото навън не се диша. Утре имам работа и ми е през междукрачието от колко до колко не трябвало да се излиза, няма живота ми да се определя от нЕкви мърляви метеорологични условия, ебаси.
И тя ми къса нервите. От 3 дни ми се губи, пък ми е едно от най-най-най-близките същества(а списъкът е символичен), всеки божи ден сме заедно, пък ако не сме, се чуваме по едно 5 пъти да си разкажем как е минал деня и станало ли е нещо интересно. Разбирам, че минава през кофти период и иска малко спокойствие и тишина, опитвах се да бъда толерантна, ама майка му стара, не съм й вдигала аз кръвното 2 месеца наред, че да ми се налага да го отнасям, заради някъв лигльо.
Побърквам се честно. Много ми е притеснено дали е добре и как е въобще.
Пробвах се да гледам филмчета, да цъкам игри, спах безбожно много часове, чета книжка, ама... не мога така да бездействам бе, ще се гръмна вече. Пък като си направя равносметка колко никотинови пръчици са ми минали през устата, направо ми идва да си бия няколко шамара.
Скучно ми е, тъпо ми е, изнервено ми е, не мога да спя и в момента се чудя как да ги избия тия шибаните часове до утрешния ден.
много празен ден беше днес. толкова ми се спеше, че не знаех къде се намирам.. ;д сега съм уж по-добре, защото се разхождах по центъра с една приятелка и се "нормализирах"
иначе утре се очертава супер тъпия ден, дано поне вечерта да си струва.. ще видим(:
http://ask.fm/iwwkaa
Скукаа..Тъжно ми е и ми е тъпо.Днеска беше доста ленив ден,излязох 2 пъти навън за по половин час и всеки път се връщах с чувството че съм бил 4 часа нон стоп на фитнесжегите са убийствени...и все пак беше адски тъп ден
![]()
>>DjBelev<<
Смесени емоции.
Изморена съм, обнадеждена съм, влюбено ми е, весело ми е, носталгично ми е, тъжно ми е.
И от един час слушам песни на Слави.
Той се отнася прекалено търпеливо към мен тази вечер. Рядко е толкова предразположен към разговори на тази тема, още по-рядко е готов да помогне. Явно усеща, че вече съм го закъсала тотално, за това е толкова нереално търпелив и добронамерен.
И спря да се върти за миг земята..
Ужасно скучно и тая жега..
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Много ми е странно... как може един ден да е супер мил и прекрасен,а на следващия да е най - големия за*ник ?! смисъл тъпо е,ако не друго. Да се вземе в ръце... ако се държи гадно,поне да го намразя и да приключваме работата,ако не... и аз не знам тогава ;дд
+1
Нямам и аз хъс и воля за нищо.
Тренировките ги заебах от толкова време, че нищо не е останало от мен.. стопил съм се като свещ на слънце.
Пък и толкова ми се пуши, че вече две не виждам. Не се издържа.
И ми се спи яко.
И секс не съм правил от не знам кога, че даже и не ми се прави..
Поне кафе имам, ама то какво е кафето без цигара..
Една сутрешна обиколка с колелото ми дойде добре. Загубил съм тренинг обаче. Ще вляза във форма тия дни.
Хм чакам я да се събуди![]()
Дебилски дни се задават :X Задника и гърба ме болят, защото паднах от леглото а след това се подхлъзнах на стълбите. И на всичкото отгоре си направих кафето твърде сладко и сега не знам кво да го правя![]()
![]()
Мързи ме да си пусна вентилатора. Изглежда ще се удавя в собствената си пот. Базик бе Уили
Едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=vepuB...6&feature=plcp От известно време много се кефя на това момиче
![]()
Спи ми се още. Днес е ден за решаване на производни. Ако на поправката му хрумне да даде да търсим втора производна, ще го видим отново на следващата поправка.Снима ми се, но... няма за кога.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Голям студ. Увила съм се тука в един пашкул от одеяла, и си пиша по биология. След нея ще си чета книжките. Доволна съм.
ахх *завист* да си изкараш много яко и после да разкажеш как е било ^^
чувствам се добре. през нощта имах достатъчно време да обмисля пак всичко, да се сетя какво преживяхме и тн.. ще се опитам да запазя само положителното в глава си, поне той на това ме научи, да гледам от добрата страна на нещата.
топло ми е, а дано от утре е по-хладно, че и трябва да ходя да ми бият някви 2 ваксини, да се виждам с куп хора и да почвам да се стягам за даскало.. дъх.
Ммм прекрасно време.. В много добро настроение съм, с чаша бира в ръка и слушам музика :P![]()
Очаквах да спя повече и усещам,че днес сигурно ще ми е кривичко.
Днес ще съм щастлива. Не се събудих в кой знае колко добро настроение, но поне вечерта заспах в добро, имайки предчувствието, че като се събудя ще имам съобщение от него. Е, нямах, но пък това не ми е развалило кефа още.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Сейм,само че шалчетата още липсват, но наваксвам с есенни по-плътни панталони. Вече кроя планове как ще си търся палто :Д. А навън е 40 градуса!
Ами горещо ми е, какво чудо направо. Днес успях да поспя малко по-стабилно то вчера, пак ще е мързел основно май, а утре работа и математика с примерни матури :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Дотегнало ми е вече. От вторник насам не мога да се позная...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти знаеш всичко за бокса, така че няма нужда да минаваш по онзи стар път отново. За да победиш този ти трябва скорост, а ти я нямаш. И коленете ти вече не държат както преди. Така че здравото тичане също аут. И вече имаш наслагания на повечето свивки и мускули. Имаш проблеми и с гръбнака.Значи и спаринга е аут. Затова ще заложим на удари от старата школа. Чиста сила. Силови тренировки.Щанги,гири, варели и гюлета за да развием мощни удари,които така ще го нараняват и така ще го боли,че ще го чувстват и роднините му. Всеки път, когато го удариш, ще се чувства все едно е целунал Експресният влак. Уеах! Хайде да направим малко мощни бомби!
Тъжничко. Понякога просто попадам на някакви неща и ми става тъжно. И то без да се филмирам излишно. Като да се убодеш на игла и тялото ти да го заболи, да се дръпнеш, да писнеш от болка... рефлекси...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много ми е трудно без газирано! Направо полудявам да я карам само на вода и сокчета.За мен си беше като цигарите за други хора. Обаче за сметка на това корема ми е станал супер як. Ако вкарам и малко тичане тия дни съвсем ще се оправи работата.
![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Някво заспало ми е, скучно ми е
Чудя се дали да ходя в Славейков или да остана тука
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Наспах си се днес добре.Малко ми се провалиха ранните планове , ама тези за вечерта си зависят само от мен ! Колко се смях не е истина
Прекарах си мега добре. Но съм донякъде разочарована от себе си. То бива-бива....
И все пак отдавна не се бях забавлявала така безгрижно, без да ми пука как ме гледат. :Д
Навън е като в пещ, а аз трябва да излизам. Ужас не, ами безумие.
На всичкото отгоре пак открих мои снимки във фб от някоя тежка нощ и ми идва да се застрелям вече.
Да се гримирам и да изчезвам, че ако още малко се повъртя в нас, най-накрая ще си легна да подремна. :д