.
Затворена тема
Страница 20 от 119 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 2972
    брях. звънна ми ;д. ох .. ех .. тия хора знаят как да ми вдигат настроението

Супер фен Аватара на weheartiit
    тъпооо ;//

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ау ама такава съм лигла и романтичка и .. ох .. влюбена... цял ден си се гушкаме и ми беше толкова хубаво, можехме да си заспим гушнати ^ И ми беше толкова сладко, особено след като ми каза, че е много щастлив в тоя момент ^ някво.. ухх

Видях гоооооо. (sun) И подскачах два километра до нас от радост.. (sun) И ме поздрави!!! Едва се сдържах да отмине, за да се разкрещя от кеф.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3 Виж мнението
    Видях гоооооо. (sun) И подскачах два километра до нас от радост.. (sun) И ме поздрави!!! Едва се сдържах да отмине, за да се разкрещя от кеф.
    Колко сладко <3
    Напомняш ми за първите ми трепети, когато бях същата еуфория. Ех, как ми липсва това време...
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на N1ksun
    ^ Интересното е дали наистина е на 19
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    И за пореден път в 3 часа вечерта слушам музика по гащи...после що съм ставал в 12-1 часа... днеска незнайно защо обаче съм на весела музика,току виж утре станало нещо хубаво
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    ^ Интересното е дали наистина е на 19
    Даже на 19 и половина.
    Просто съм много влюбчиво. <3 И обичам да се радвам на малките неща.

Иначе в момента настроението ми е някакво смесено - хем щастливо, хем леко притеснено.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на Blab
    разглеждам дворци, градини, изкуство по цял ден. пия чай и си мисля какъв красив свят ще създадем заедно. сънувам. скоро се прибирам.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Будно и облечено. Добре, че ще съм само до обяд! Спи ми се като за трима, гладна съм като за петима, ама трябва да тръгвам = // .

Рисува ми се.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Уморена съм. Днеска деня ще е окей, нищо необичайно. Утре изпит по математика. Йей, колко се вълнувам *мухички сарказъм хвърчат наоколо*.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Възможно ли е да ме мързи тоооооолкова много? Нереално е чак.
    Толко ме мързи, че карам втори ден без цигари, щото магазина е ехеее къде, а на мен не ми се ходи чак там.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Сънена още. Ставах, после пак спах, после пак ставах, после пак заспах.. думи нямам за моя режим вече. Тъжно, че днес трябва да се сбогувам с една много близка приятелка, тя си заминава по-раничко. После и моя ред идва. Мразя го този период от годината.
    А бе чета ги аз тука тия теми и вече почти всяка ми се струва тролска. ;/
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Colouring
    Снощи сънувах много странен сън. Цял ден мисля за него. Беше... странен, само така мога да го определя.
    Иначе след малко трябва да се захващам да си превеждам книгата, а ме мързи.

Град
    София, България
    ^Коя книга?

Мега фен Аватара на Colouring
    Не съм решила още, ама ще трябва да преведа 20 страници за училище и да ги науча. Колебая се дали да е "Дракула" или "Баскервилското куче". Втората миналата година я превеждах, ама не ми пречи да продължа със следващите 20 страници, пък първата ще си я прочета за удоволствие само и евентуално ще си я запазя за догодина. Страшна дилема. :Д

Осъзнавам, че мечтая за апатия. Със сигурност ще е по-добре.

Град
    София, България
    ^Аз преди няколко седмици прочетох Дракула на английски, разбира се. Лесничка е, и интересна. Почни нея.

В даскало съм. Гледаме клипчета. Никакво учене. Ужас.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3 Виж мнението
    Даже на 19 и половина.
    Просто съм много влюбчиво. <3 И обичам да се радвам на малките неща.
    И аз попринцип се радвам на малките неща, но в момента се чувствам като емоционален инвалид... а даже съм по-малка от теб.

Като изключим това, чувствам се по-добре. Мога да дишам през носа, мога да пия неща от хладилника без да ми се насълзяват очите от болка.. Имам два часа преди той да дойде. Мисля да ги запълня отново с превеждане от книжката.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мхм, и аз съм чела Дракула на английски, наистина е лесна за превеждане и се чете много бързо.

Тренирах, взех си душ, сега убивам време докато изляза. Отново не успях да се наспя, та се колебая дали да не полегна малко. Иначе съм добре.
    Everything changes, but beauty remains ...

ям си сладолеед. ще го ям бавно, та да не свършва бързо ^^^ ауууу. а ще ходим на някъв бар .. ЕКСТРА имам нужда от ... нещо различно от ежедневието йеййй ^^^

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Взех го тоя изпит!Бакалавър съм...уфф и съм много изморена

Супер фен Аватара на shmatarok
    Честито!^

За какво изобщо си загубих времето да ходя вчера. Толкова лицемерие, толкова фалшиви усмивки... ;д поне повече няма да ги виждам. Липсват ми момчетата ми... много и вчера точно това осъзнах, докато гледах кокошките около мен.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Плаче ми се...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Плаче ми се...
    +1. докато бях в болницата сто пъти ми се насълзиха очите, ама стисках зъби буквално да не ревна. какви ли не картинки видях, а и да видя баща си със системи и тн.. хич не беше приятно. плюс че съм бясна, ебати и тва се нарича болница?!? сами да си мерят температурите, кьорав лекар да не минава "почивните дни", ако нещо недай се Боже ти стане зле, няма копче за повикване, ни нищо, да трябва сам да обикаляш по коридорите да търсиш помощ.. абе тия имат ли мозък в главата си? направо ми идеше да им се изплюя в лицето на тия от охраната, дето ми викат "ама свижданията са от 4, не може да влезете преди тва".. мамицата им!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Плаче ми се...
    и на мен
    карах 6 км , за да се изкъпя,добре че ме докараха после, че щях да умра иначе
    и имам сигурно 1 милион непознати думи от книгата, които ще извадя и ще науча, защото лексиката ми по английски е зле..
    иначе съм ..горе-долу
    няма изгледи да идва водата, довечера съм на рд и ще се напия по тоя повод
    мама е на събрание на квартала, като се прибере ще й кажа да ми купи шоколадчИ да се успокоя :с
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си