- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Очаквам леля и братчеда да дойдат, яко. Ще сме си ние тримцата, братчед ми поне е пич и ще е забавно. Имам да прибера дрехите , да ги сгъна, да измия съдовете, но всичко е точно. После ще понапазарувам.
Добре ми е. Довечера ще си чуя бАнбончето
ПАЛАЧИНКИ С ШОКОЛААААААААААД за всички тъжни.Имам в изобилие, днес ги раздавам от сърце.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
maDamn
Ох, утре имам тест по математика. Не знам какви ще ги нарисувам; дано червеното на учителя да е малко или въобще неприсъстващо.
Изморена съм, ама се наплюсках и след малко ще залягам над учебниците. Този уикенд ще бъде страхотен, и нямам търпение![]()
ъъъъ лятото ?
училищи мъчилище или на уроци хойкаш ?
Не. В Швеция се почва даскало на 22-ри август![]()
лелЕ тук 22 август биеше 45 градуса жега
я разкажи на смени ли сте?
Тук е голям студ.
И не, не сме. Аз почвам даскало в 8.20, 8.30 или 10.00 и свършвам винаги след 16.00.
Аввв, колкото по-късно - толкова по-мръсно. ^^
Тъпкано ще си го върна, заклевам се. Въобще не ми пука, че трябвало да съм добър човек и че отмъщението не променяло нищо. Каак да не променя, бе, нали АЗ съм си направила густото. Гони се до дупка и се връща петорно, ако не и десеторно за всичката помия, която се е избълвала по-рано срещу теб. Майка им жална.
Тва е истината. Всичко друго са някви хипарски глупости за промиване на меки детски мозъчета.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ох, чакам още братовчед ми, ще му правя и на него палачинки,днес ми е бахти палачинковия ден. Вън духа и е приятничко,излязох та си пушнах една сладка цигарка. иии ся ми е някво добре. А уж не пушаМа то тва мойто не е нищо. Една малка кутия мога да я лигавя 1 седмица.
добра съм.
Мусака правих пак за братовчед ми...мисля ,че съм доооооста добро момиче днес. Изчистих,оправих,ползотвор ен ден. Само с идиотите си не можах да се видя,ама има време. Ще изпатквам утре до 5 в Пловдив на кормуване.
maDamn
нещо главата ме боли. абе шибано ми е. ама си изкарахме якооо ^^ .. даноданоднаодаададоадноад надоданода да стане това за петък/събота <333333333 авввввввв
така
+
![]()
4XCOKИ
легнах си, ама станах ;д ту ми се спи , ту не ми се спи. а утре ще става рано и знам,че ако не си легна сега, ще ми се спи мн .. ама пък не ми се спи
Ако скуката не ме убие, със сигурност ще го стори досадата.
btw щрудел, не знам защо ама тая котка ме радва![]()
С котката сме се разгонили нещо, ама и двете си мъркаме самотни тук.
Ау как не ми се чакааааа.... амалелеееее.
Издивявам.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Минах такъв период преди не много време.За сметка на това сега съм дори прекалено емоционална.
Уф, гадно ми е. Не точно гадно, ами някакво... чудно. Добре, защо го прави. При положение, че 99.99% съм сигурна, че ме харесва по някакъв негов си начин, защо не ми пише тези дни.. Как очаква да я караме само на случайни срещи на улицата.., които междудругото странно се увеличиха в последно време.. ха-ха.И защо всички ми казват да не се занимавам с него, така само ме карат да го искам повече.. Какво като е “отнесен“ и срамежлив.. И аз бях такава преди няколко години. Чудя се дали аз да му пиша, ама имам някакво чувство, че ще му се натрапя и ще си намери извинение да излезе от Фейса (щото и аз бих го направила в онзи „срамежлив“ период, колкото и да харесвам някого, от страх да не объркам нещо). Добре, мисля да му дам време до неделя и, ако не предприеме нещо, аз ще си опитам късмета.
![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
м : /
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Изморена физически, но пълна с енергия емоционалноВинаги след такава нощ се чувствам заредена с позитивизъм и пепрудки в стомаха.
Трябва да престана да бъда такава:
защото непрекъснато се разочаровам без да искам и се натъжавам..
Опитвам се всячески да приема някои неща, да си мисля, че са нормални, несериозни и какви ли не и вярвам, че част от тях са такива, но просто ми е тъжно.
4XCOKИ
загорел съм, а не ми се бият чекии тва е бахти смрада бе деба
Глупава. Малка. Миниатюрна. Нищожна. Понякога.
Миговете, в които се отдавам изцяло, са кратки, ала и най-щастливите в живота ми.
Ако трябва да си пожелая нещо, то би било да се освободя от всякакви задръжки. За да спра да градя стени около себе си.