.
Затворена тема
Страница 27 от 119 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2972
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сезонът свърши за мен. Толкова ще ми липсват...

Вместо да съм щастлива, че ще се видя със семейството, те ми убиват всякакво желание с мрънкането си и вечните претенции. Аз ли съм виновна, че не си е погледнала календара? Няма да си променям плановете заради нейната разсеяност.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Най-накрая вкъщи изглежда нормално, а не като Хирошима и Нагазаки, взети заедно.
    И най-накрая няма родителско тяло, което да влачи мебели/крещи/ядосва се/чете лекции/командори. Йес бе.

Много натоварена програма ще имам днес, временце само за мен. Трябва да отида до училище, да видя кога ни викат; да си направя някои спа процедури; да си сглобя компютъра.... сама, видиш ли. Някое филмче да гледам... после да се видя и с нея, да ми каже как й е минал изпитът, че ми е притеснено.

Мега фен Аватара на Colouring
    Стаята ми е в ужасно състояние, а трябва да я почистя. Уф, днеска сутринта бях обещала на майка да излезнем и ме събуди, за да ме пита кога да ме чака, ама няма да стане. Утре вероятно, освен ако не замина.
    Ей сега видях нещо, което (малко) ми повлия негативно, гадничко ми стана, ама се опитвам да загърбя всичко. Да върви на майната си, не ме интересува *старае се да звучи убедително*.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не можах и да спя,страхотно.Само лайна на главата ми ,няма оправия.Това лято мина супер бързо,чувствам носталгия.А най-кофтито е ,че е едно от най-самотните и отвратителни ,които съм имала.Поне успях до морето да стигна,там беше различно.Нямам желание за нищо,просто да си легна и да гледам тавана,ама ако можех и да не мисля...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нещо не ми е много добре днес, дано да не се разболявам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Успях да се наспя частично, добре съм. Супер облекчена, доволна, не знам как ще изкарам още 3 часа, дано минават бързо!
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Баси неадекватния разговор проведох по телефона за събуждане. Паак се успах и пак нищо няма да мога да свърша днес, ама майната му. Ще си изпия кафето първо на спокойствие и ще закуско-обядвам, после душче и отивам по магазините. Те са до 19-20, кво ги бърка продавачите дали ще отида в 10 сутринта или в 16. Много неща искам да си взема и мисля да си направя едно списъче. Надявам се да си намеря нещо симпатично, щото и да не намеря, няма да обикалям целия град за два парцала. Поетапно ще е, днес е по-скоро ден за оглед, пък ако се върна с пълни торбички - щастие неземно.
    Трябва да ходя да си пускам изследвания и затова ме е яд всъщност, че станах по обяд, ала и утре е ден. И без това пенсионерската бригада окупира здраво кабинетите и лабораториите в началото и в края на работната седмица, като закон е.

Май сгафих.. :/
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Добрее съм..Какво става със зъбите ми - болят ме няколко, но съвсем слабо, странно е..Не ми се ходи на зъболекар

Reminder - да не си гледам дневните/седмичните/каквито и да е други хороскопи. Ако са негативни, само се свивам от страх да очаквам най-лошото (от себе си). И Алена просто мрази раците. Мрази ни. Винаги пише насрани хороскопи, ще я ... в лудата лелка.

Иначеее, добре ми е, дам, добре ми е!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Бахти тъпото....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не мога да дишам. Все едно някой е седнал върху гърдите ми. Пф.
    Всички са болни. Даскало е окей. Днеска май ще се ходи с едно момченце на кино, 'щото само го режа тея дни, и той се цупи.
    Блях, спи ми се.
    мразя да съм болна.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    5-ца, Like a BOSS.

Останаха още някои ангажименти в унито.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Добре. Видях си се с момчето ми..и сега голямото чакане до другата седмица.. Поне почивните дни се помотахме.. ядох си от вкусния сладолед.. за който умирам направо Кво друго.. чувствам се свежарски и си драскам постове из форума И такаааа...
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    5-ца, Like a BOSS.

Останаха още някои ангажименти в унито.
    6-ца Like a Lady!

Нищо вече не ме свързва с унито

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Добре. Видях си се с момчето ми..и сега голямото чакане до другата седмица.. Поне почивните дни се помотахме.. ядох си от вкусния сладолед.. за който умирам направо Кво друго.. чувствам се свежарски и си драскам постове из форума И такаааа...
    уее наркодилърно момиче :* :* :*

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Я светнете задръстените като мен какво е това аск.фм? Какви въпроси, какви 5 лева? И какъв скандал е имало? Чета аз тука само разни половинчати работи...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аск.фм е сайт, където си правиш акаунт и хората те питат различни неща. Ти просто отговаряш. Може и писмено, може и с помоща на клипчета.

За скандала:
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...2#post10394782

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ужас.........

Мерси.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ям солети с майонеза ....Дразня се на топлото време. Искам есен ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не ми се обади, не ми писа
    ако иска ,негов проблем
    във вторник ако ходи и аз ще отида ,поне да го видя, въпреки че не знам как ще реагира и т.н.
    ужасно ми е объркано, ядосано, тъпо
    искам време за себе си, сама, да се отделя от всичко..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Установих, че липсата на компютър ми влияе изключително добре.
    Иначе.. имам нужда от почивка. От седмица насам не мога да се наспя качествено и това се отразява на настроението ми през деня.
    А сега се заемам с почистването на мизерните ми маратонки, които са кални до неузнаваемост.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Айдеееееееее. Пореден ден с температура, хрема и кихане по 15 пъти един след друг. Много ми е досадно. Цял ден се чувствам като парцал, сънливо ми е, вечно гладно и жадно, като някакво тамагочи се чувствам. Гадните прахчета и те не дават очаквания ефект, пък ще се побъркам, ако втора седмица съм болна. Нищо не свърших, както и очаквах, ама това е защото не си направих график. Винаги, абсолютно винаги трябва да си пиша нещата на лист и да си правя таблички, иначе мал шанс да свърша, каквото и да било.
    Нямам желание да говоря, с когото и да било, да върша, каквото и да било, да се срещам, с когото и да било. Искам си вкъщи. Филмчета, папкане и подпиране на диванчетата. Изключване на телефони, звънци - РАЙ!

за пореден път осъзнах какво означава загриженост <3 толкова добре се почувствах,направо настроението ми се повдигна като се чухме и го чувам,че е по-добре ^^

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Имайки впредвид моите лоши очаквания, нещата минаха доста добре. А и с него дори за малкото време, което имахме, беше много приятно ^^. Намерих пари на пътя, смачкани в едно ъгълче, а на улицата бяхме само двамата с него, чист късмет просто! Хубаво беше. (:
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си