- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Видях го за около час и ми просветна.![]()
Ама продължава да ми е лениво едно такова. Искам да се стегна, да спра да се държа като дроб и да бъда сериозна.
Имам чувството, че си проспах младостта. И че най-хубавите ми години минават в мързел. Такава хубава серия бях подкарала, пътувах насам-натам, плажчета, работа през деня, размазвания вечерта, сега... Сега ме мързи да отида до кухнята даже. Много ги мразя тия крайни състояния, ама се опитвам да се успокоявам, че е временно и че е нормално след като съм карала на бързи обороти да имам нужда от почивка.
Много съм доволна, имам няколко нови придобивки и съм щастлива.Изпълних си задачите за деня, удовлетворено ми е, похарчих и малко пари и така.
Започвам да си стягам багажа малко по малко. Утре смятам да ходя отново на пазар, че нищо нЕмам.
Мисля да изкарам една спокойна нощ с Харибо и хубав филм... Отдавна не съм се отпускала толкова...![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
2 дни само с него, ох беше повече от добреМалко по-малко нещата започнаха да се възстановяват и да си влизат в релси, до два месеца би трябвало всичко да е наред. А какво сладко котенце си хванахме днеска да си играем с него не е истина. Само виждам в един момент как едно малко черно коте притичва през улицата и бам в краката ми, а след него 2 кучета, които го гонеха и лаеха. Взех го на ръце мъника и с приятелят ми изпъдихме мастиите. После сума си време игра с него, но за жалост нямаше как да си го осиновим и го пуснахме в една градинка пред един блок. Дано да оцелее, беше адски сладко.
Утре ме чакат 2-3 задачки за вършене, но като цяло се очертава хубав ден.
На мен ми пукааа как живеем аз и моя тим
как и къде ще летим
как и с нас някой друг да спасим
пътят и да е труден аз ще се погрижа за теб, а ти за мен.
помни, пазя твоя гръб, ако зад моя си ти!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ох, уикенда беше страхотен. И днес беше страхотен ден. Плакахме с мойта приятелка по време на филма. Невероятен беше, заслужаваше си. Кроим сега някакви планове, ще видим как всичко ще се развие.
Нямам търпение утре да си разбера оценката от теста по математика. Късничко свършвам, ама майната му. Щастлива съм.
Ревнувам, обичам прекалено много хора по прекалено много и различни начини, плача и ме е яд, защото точно в момента има прекрасни неща в живота ми, за които трябва да се радвам. А не да отчайвам, заради тъпаци. Добре, че го има и тоя яд накрая де, че иначе да съм се хвърлила отнякъде досега![]()
Доста добре! Най-накрая се видяхме от тоооолкова много време!
Иначе съм мноого изморена,беше доста дълъг ден,доста неща свърших и утре продължавам .. :Д
Трябва да си търся още 1-2 учебника,да накупя всичко останало и да й купя подарък..иии да мина през доста магазини.Ох!
Може и да са доста нещо,но пък с кеф ще ги направя,без да ми прави голямо впеччатление,така че не се притеснявам![]()
всъщност...
И когато осъзная, че нямам
...
Но пък обичам http://www.youtube.com/watch?v=1rENnKECnfs
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пффф...не се чувствам добре нито физически,нито физически...всичко е толкова...писна ми,искам и аз малко да има кой да гушна,кой да цункам,или просто някоя с която да си стоим заедно...писна ми да съм алоне...ето,днес пак "айде да излезем" и кво да правя,всички с двойки,аз сам...искам малко нежност,колкото и педераско да звучи...
>>DjBelev<<
Май сега започвам да осъзнавам кого искам наистина, но защо ли имам някакво усещане, че започвам или вече съм го изгубила... Надявам се, че не е така... И друг път съм имала това усещане... И се е оказвало неоснователно. Още 19 дни... И ще разбера. Само 19. Кога измина толкова време...
Мамка му липсва ми адски много, а до преди 5 часа бяхме заедно. Чувствам някаква празнина в мен, сякъш някой е откъснал прченце от душата ми.
Гледах романтичен филм. От началото до края. Не заспах. Ревах даже.
Определено не ми е добре.
Тъкмо се лакирах и чакам да изсъхне, че да ходя да спя. Примерно. То за кога ли вече, в 7 трябва да съм станала. Отвратния режим за сън, да му се невиди. Да взема да стана крупие, така и така живея през нощта, хем и пари ще взимам.
В крайна сметка се оказва, че винаги досега съм получавала и продължавам да получавам това, което искам... Понякога се чудя дали това е добър или лош късмет...
Изобщо не усещам кога си минава времето. А толкова неща трябва да направя преди да замина в неделя.
Охххххх, тия сънища сериозно ми бъркат в здравето. :Д Не знам как ще прозвучи това, ама, мамка му, защо го сънувам почти всяка вечер? :о През деня съм си забранила да мисля за него и не е много успешно, ама има няк'ъв напредък, ама като си легна к'во трябва да направя, че да не ми влиза в главата тоя човек? И то се в някакви супер хубавите и мили сънища, 'дето като се събудиш и....
Звуча абсурдно, знам. Ама не ми пука, честно казано.
След малко излизам, след това трябва да се прибера, да се изкъпя, да свърша още малко задачки, да си оправя багажа ииииииии така.
Наблюдавайки темата стигам до извода, че доста голям процент хора ги тресе есенна/септемврийска депресия в стил премисляне на нещата от живота.
^Еми,особено когато някой са минали през кофти период от живота си,но да винаги по-това време те гони носталгия към лятото.
Някво ми е самотно,задушно.Слушам музика и мисля да си изтегля нещо,или маратона ще е в най-добрата ми приятелка,дано успее да ме реазсее.Имам нужда от нещо освежаващо,защото усещам как ме заливат тези чувства,а се познавам.Пуснаха ми муха,сега не знам какво да си мисля.
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Оххх, едно такова ми е еуфорично напук на гадовете![]()
А навън вече се усеща есента- за пръв път тази нощ се завих с одеало, а сутринта с пола и блузка с къс ръкав ме втресе.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А пък как се кефя,че края на лятото се видЕ...
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Леле, остават 13 дни, само 13 .. а кога беше, когато оставаше месец и горница.Радвам се, че всичко наближава, радвам се, че се махам от тук и се отдавам отново на студентския животт. Йей. И него ще видя, ще прегърна наай-после, толкова ми липсва <3 Дано всичко бъде наред, защото не знам колко още ще мога да издържа по този начин. Miss him. <3
Big or small, lies are lies!
Дааам. Винаги се появява, когато най-малко го очаквам и ми обърква още повече и без това оплетените мисли... Не че не се радвам, напротив - умирам за него. Ама.. защо прави толкова противоречиви неща?
И да, най-трудното нещо е да кажеш на някого, че не искаш да си с него... Особено когато трябва да го кажеш на повече от един. Поне сега съм сигурна кой е истинският. Дано има смисъл в това.