.
Затворена тема
Страница 29 от 119 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2972
    Някакъв ужас! Много ме мързи, а нямам никакво време : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Blab
    прибрах се. поне някаква част от мен. предстои включване.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Като цяло добре, малко ядосана. Денят започна хубаво. Тичане. Коремни упражнения. Ходене до бабата, нов телефон (тухличка, но много му се радвам - на стария батерията беше тотално умряла). Довечера ще си купя първата в живота ми бутилчица L-carnitine и ще видя работи ли. И него ще си го видя.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Сутрешно кафе с готина компания=win.
    Изхарчих доволна сума по магазините и ми е щастливо, удволетворена се чувствам. И то ги изхарчих за неща, които наистина обичам и от които имам нужда, не е като да съм ги пръснала за цигари, кафета и бири. И за бисквити.
    Авввв, и книги си имам! <333 Толкова ми е пълноценно, нямам търпение, като се прибера довечера да започна да ги чета. Много, много, много обичам, направо половин човек се чувствах последните седмици, като нямах нищо интересно под ръка.
    И се чувствам... чувствам се щастлива. Свежа, отпочинала, нищо че съм спала само 2 часа, красива, ентусиазирана. И се обичам, да. Много. И приятелите си обичам много, щото са ми слънчица. И целия свят обичам днес, щото... Абе, животът просто е прекрасен. И не си струва да се кахъриш за глупости. В тва отношение съм тотално неебателна. Всичко отминава, така че за чий ще си късам нервите и ще си съкращавам живота при все, че ми е ценен и ми се живее, и то много. И качествено. От доста време не съм усещала такова облекчение и удволетворение от себе си и света около мен. Усещам, че нещо хубаво много ще се случи и то скоро.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Намерих си рокля.
    Доволно
    И дънките си дадох за скъсяване.
    Остана утре да отрежа косата и планът за седмицата е изпълнен.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Имам толкова много домашни. Днеска май няма да се спи.
    Уморена съм. Поне не съм чак толкова болна. Най-добрата ми приятелка реши днеска да си остане вкъщи и да готви пилешка супа. Сърдита съм и :Д
    Имам си 3 книжки да чета, но 2 от тях съм почти изчела. В края на седмицата ще трябва да се ходи до библиотеката за още. В четвъртък презентация по шведски, тест по история в петък. По биология петдесет хиляди задачи. Доволна съм обаче от резултата си по математика.
    Ох. Отивам да оцелея през шведския и икономиката, после се прибирам. Ще се готви и ще се учи.
    Т'ва е.

Супер фен Аватара на Cloud9
    На емоционалното влакче на ужасите отново! Но сега съм много по- добре от сутринта! Вече нямам дипломна за писане или защитаване, измих си чиниите, хапнах от любимата Милка, стискам здраво палци да ме приемат на работата, защото е почти като специалността ми(а да намериш такава работа веднага след завършване буквално(!) е мисията невъзможна), ще се ходи разгеле на почивка след малко неразбории и може да се каже че съм доволна. Днес не ми се тича нещо, макар че вече чувствам,че дебелея. Ама тя женската ми интуиция има навика да драматизира

чакам да ми звъннееееее

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Липсва ми.. Адски много ми липсва. Искам си го обратно, но като знам, че няма да се върне и..
    Откачам.

Мега фен Аватара на Зайче..
    как може за три дни да съм изпушила 3 кутии цигари и пак да не ми стига :Х направо ужасТ
    иначе ми е гадно, защото най-добрата ми приятелка днес си заминава..
    но пък тази вечер ще ходим в Слънчев бряг..
    ох, смесени чувства <3
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Тъкмо реших,че съм го забравила и го сънувах..сега цял ден не мога да си го избия от главата..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

нямам думи

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Добре ми е.
    Сега като се замисля вчерашния анализ трябва да се прегледа.
    Със сигурност не е лош.

Много е мил. И му личи, че е доста загрижен за мен.
    Което ме стресна. Не очаквах толкова много.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Имам толкова много домашни. Днеска май няма да се спи.
    Уморена съм. Поне не съм чак толкова болна. Най-добрата ми приятелка реши днеска да си остане вкъщи и да готви пилешка супа. Сърдита съм и :Д
    Имам си 3 книжки да чета, но 2 от тях съм почти изчела. В края на седмицата ще трябва да се ходи до библиотеката за още. В четвъртък презентация по шведски, тест по история в петък. По биология петдесет хиляди задачи. Доволна съм обаче от резултата си по математика.
    Ох. Отивам да оцелея през шведския и икономиката, после се прибирам. Ще се готви и ще се учи.
    Т'ва е.
    Олее ти пък кво учиш толкова много за тези домашни

Град
    София, България
    ^Ох. За стотен пореден път - уча в Швеция, тук даскало се почва на 22-ри август. Май повече няма да споменавам как върви мойто даскало, докато не започне вашето. Тц.

Малко по малко отметвам задачките. Постоянно плюскам, което не е на добре, ама какво да правя като съм толкова ненаситно гладна? Пустата ми зодия.

Мега фен
    ^Ох. За стотен пореден път - уча в Швеция, тук даскало се почва на 22-ри август. Май повече няма да споменавам как върви мойто даскало, докато не започне вашето. Тц.

Малко по малко отметвам задачките. Постоянно плюскам, което не е на добре, ама какво да правя като съм толкова ненаситно гладна? Пустата ми зодия.
    телец ли си
    знам ,че си на училищее,но мани ,,, не се напрягай и мъчи толкова много само за едни оценки

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Мързеливо ми е ,цял ден лежа, не ми се и излиза и май ще си остана вкъщи ... ии малко любовна мъка ;SS
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    телец ли си
    знам ,че си на училищее,но мани ,,, не се напрягай и мъчи толкова много само за едни оценки
    Телец, мчи как. Ние сме най-големите чревоугодници.

Град
    София
    Уф и аз огладнях. Сигурно, защото още не мога да навикна да не ям след 18 часа. Ама няма пък да ям и толкоз. Нека си къркори. Не ми пречи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    Телец, мчи как. Ние сме най-големите чревоугодници.
    телец и скорпионн - неочаквана добра комбинация :* ;D

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Уф и аз огладнях. Сигурно, защото още не мога да навикна да не ям след 18 часа. Ама няма пък да ям и толкоз. Нека си къркори. Не ми пречи.
    Сиси, що се мъчиш бе душа? Хапни си ....виждала съм ти снимки и си доста слабичка ...няма нужда чак да се ограничаваш
    Иначе уж съм добре....чета си хубава книжка,за да си ангажирам съзнанието и да не си мисля гадости

Град
    София
    ^ То не е баш за отслабване. Искам лееекичък релеф коремно и гледам да спазвам някакъв режим та да стане по-лесно. :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    почвайте стриит фитнесс да предна вазнаа 2 часа да задържате

Супер фен Аватара на shmatarok
    Въй, след два дни заминавам.

Подстригах се. Чувствам се странно, косата ми изглежда много по-къса. Харесвам се и този път нямаше рев след фризьора :Д
    За утре имам тоооооооолкова много работа, че трябва да стана рано, за да я свърша.
    Оле, не остана. Нямам търпение <3

Мега фен
    Град
    <3
    някак... самичка се чувствах днес..
    неЙ никак хубаво... ама ми се струпаха 100 неща на главата и... наистина се почувствах самичка в тях..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си