- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Някакъв ужас! Много ме мързи, а нямам никакво време : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
прибрах се. поне някаква част от мен. предстои включване.
Като цяло добре, малко ядосана. Денят започна хубаво. Тичане. Коремни упражнения. Ходене до бабата, нов телефон (тухличка, но много му се радвам - на стария батерията беше тотално умряла). Довечера ще си купя първата в живота ми бутилчица L-carnitine и ще видя работи ли. И него ще си го видя.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сутрешно кафе с готина компания=win.
Изхарчих доволна сума по магазините и ми е щастливо, удволетворена се чувствам. И то ги изхарчих за неща, които наистина обичам и от които имам нужда, не е като да съм ги пръснала за цигари, кафета и бири. И за бисквити.![]()
Авввв, и книги си имам! <333 Толкова ми е пълноценно, нямам търпение, като се прибера довечера да започна да ги чета. Много, много, много обичам, направо половин човек се чувствах последните седмици, като нямах нищо интересно под ръка.
И се чувствам... чувствам се щастлива. Свежа, отпочинала, нищо че съм спала само 2 часа, красива, ентусиазирана. И се обичам, да. Много. И приятелите си обичам много, щото са ми слънчица. И целия свят обичам днес, щото... Абе, животът просто е прекрасен. И не си струва да се кахъриш за глупости. В тва отношение съм тотално неебателна. Всичко отминава, така че за чий ще си късам нервите и ще си съкращавам живота при все, че ми е ценен и ми се живее, и то много. И качествено. От доста време не съм усещала такова облекчение и удволетворение от себе си и света около мен. Усещам, че нещо хубаво много ще се случи и то скоро.
Намерих си рокля.
Доволно
И дънките си дадох за скъсяване.
Остана утре да отрежа косата и планът за седмицата е изпълнен.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Имам толкова много домашни. Днеска май няма да се спи.
Уморена съм. Поне не съм чак толкова болна. Най-добрата ми приятелка реши днеска да си остане вкъщи и да готви пилешка супа. Сърдита съм и :Д
Имам си 3 книжки да чета, но 2 от тях съм почти изчела. В края на седмицата ще трябва да се ходи до библиотеката за още. В четвъртък презентация по шведски, тест по история в петък. По биология петдесет хиляди задачи. Доволна съм обаче от резултата си по математика.
Ох. Отивам да оцелея през шведския и икономиката, после се прибирам. Ще се готви и ще се учи.
Т'ва е.
На емоционалното влакче на ужасите отново! Но сега съм много по- добре от сутринта! Вече нямам дипломна за писане или защитаване, измих си чиниите, хапнах от любимата Милка, стискам здраво палци да ме приемат на работата, защото е почти като специалността ми(а да намериш такава работа веднага след завършване буквално(!) е мисията невъзможна), ще се ходи разгеле на почивка след малко неразбории и може да се каже че съм доволна. Днес не ми се тича нещо, макар че вече чувствам,че дебелея. Ама тя женската ми интуиция има навика да драматизира
как може за три дни да съм изпушила 3 кутии цигари и пак да не ми стига :Х направо ужасТ
иначе ми е гадно, защото най-добрата ми приятелка днес си заминава..
но пък тази вечер ще ходим в Слънчев бряг..
ох, смесени чувства <3
http://ask.fm/iwwkaa
Тъкмо реших,че съм го забравила и го сънувах..сега цял ден не мога да си го избия от главата..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Добре ми е.
Сега като се замисля вчерашния анализ трябва да се прегледа.
Със сигурност не е лош.
Много е мил. И му личи, че е доста загрижен за мен.
Което ме стресна. Не очаквах толкова много.
^Ох. За стотен пореден път - уча в Швеция, тук даскало се почва на 22-ри август. Май повече няма да споменавам как върви мойто даскало, докато не започне вашето. Тц.
Малко по малко отметвам задачките. Постоянно плюскам, което не е на добре, ама какво да правя като съм толкова ненаситно гладна? Пустата ми зодия.
Мързеливо ми е ,цял ден лежа, не ми се и излиза и май ще си остана вкъщи ... ии малко любовна мъка ;SS
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Уф и аз огладнях. Сигурно, защото още не мога да навикна да не ям след 18 часа. Ама няма пък да ям и толкоз. Нека си къркори. Не ми пречи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^ То не е баш за отслабване. Искам лееекичък релеф коремно и гледам да спазвам някакъв режим та да стане по-лесно. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
почвайте стриит фитнесс да предна вазнаа 2 часа да задържате![]()
Въй, след два дни заминавам.
Подстригах се. Чувствам се странно, косата ми изглежда много по-къса.Харесвам се и този път нямаше рев след фризьора :Д
За утре имам тоооооооолкова много работа, че трябва да стана рано, за да я свърша.
Оле, не остана. Нямам търпение <3
някак... самичка се чувствах днес..
неЙ никак хубаво... ама ми се струпаха 100 неща на главата и... наистина се почувствах самичка в тях..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.