- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Всичкото това тичане по магазини беше адски изтощително.Поне всичко от което имах нужда,вече е в наличност.Поне това няма да го мисля.
Иначе меланхолично,доста черногледо ми е.Всякаш всичко започна стремглаво да върви само надолу,никакъв изглед не виждам нещата да потръгнах,изгладят,възстан овят.Чувствам се отчаяна..
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Значии,тотално ме объркаха...Защо трябваше да ми напомнят за това,ся само за това мисля...Да,тя е страхотно момиче,красива е,симпатична,но по някаква причина не я харесвам по този начин,не съм сигурен че искам връзка с нея...просто не знам защо...къде пък ся се сетиха за нея,да ми натякват как може да съм пропуснал такова момиче и ся да стоя сам,ала бала...ще си пия бирата сам вече !!!![]()
>>DjBelev<<
Гледам си стари мнения и се плЕскам по челото. Откъде толкова злоба и ограниченост в мен?
Простете ми, бях объркана и наранена :<
Сми', наистина ми е гадно : ( Какви съм ги писала. Нещо като Hilary_
Персонални извинения най-вече към Пантера и ДаркТемплар О.О
Иначе си биця отново Embrace на Chase&Status ... 1 ден до заминаването ми в София.. трябва да си събера живота и да си кажа "чао" с приятели, че кой знае кога пак ще се скив :`3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
боли ме цялото ми съдържимо. интуиция ли е, нещо пост, което тепърва изплува, не знам. мисля да пия довечера.
Много лошо съм се наредила и не знам как ще се оправям.Онзи срамежливия, дето толкова го исках, се оказа голям смотльо. Не знам как ще се оттърва. Внимавайте какво си пожелавате!
![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Хладна и приятна сутрин, чистенето само ми убива устрема за мързел цял ден.
Мисля след малко да дрънна едно кафе БЕЗ ЦИГАРА , да си хапна нещо и да измисля какво ще сътворя днес. Гладна съм иии ,да...сигурно ще си плюсна нещичко...ама първо да изчакам мамата ми да се върне от магазина, за да имам по-голям изборСамо ми е чудно как в препълнен хладилник ще тъпчеш още,но...тва е мама, тя го може
![]()
maDamn
Притеснено ми е..
Странно ми е ..
I don't know what's uppp ...
Не ми се яде нищо, нещо съм изморена, изтощена и ми е адски смотано...
И все пак.. ще чакам с нетърпение довечера..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Недоспало, но наваксвам с храна. После ще си пусна 300.
Моля се на всички богове майка ми да е в добро настроение след масажа, за да не се налага да споря с нея. После ще се пуснем на малко шопинг по магазините, че имам крещяща нужда от такъв. Въодушевена съм.
Душ, четка за зъби + паста за зъби=win. Малките радости правят живота хубав.
Ти си човека, който най-малко съм вярвала, че ще каже подобно нещо.
Страхотно си изкарах снощи. Имаше някви изцепки, ама пък като ти се връзват на акъла - що да не?!![]()
Колкото съм се разбила снощЕ, днес съм два пъти по-разбита. В пъти по-кофти сутрини съм имала, ама напоследък съм в някъв див спартански режим и тва ме убива, не алкохола.
В момента ми е свежо и съм окей, хладничко е и е идеално за разходка, лошото е, че точно днес имам много задачи и с тва темпо тия дни няма да мога да стана от леглото. Горивото просто свършва от раз в един момент и предупредителна лампичка не свети.
Да не говорим колко тегав разговор трябва да водя. Точно днес. Потискам се само при мисълта, че ще се напрягам излишно и ще трябва да симулирам мозъчна дейност.
Болят ме очичките и гърлото и сърчицето и всичко.
И ми е мъчно..
и.. слифдсхднфоиетф
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Болна. Обаче добре се прикривам. Правя се, че нищо ми няма. И ми се получава, щот по цял ден няма никой в нас.
Главата ще ме съсипе. Имам чувството, че не съм спала с дни. Не мога нито да мисля, нито нищо. Супер просто.
Днес пък, независимо, че навън е мрачно и дъждовно, ми е много жизнерадостно и влюбено. Гушка ми се.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пак същото. Това се дължи на факта, че скоро не се бяха появявали продължителни много кофти периоди. Наваксват.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не си намерих това, което търсих, но въпреки всичко не съм недоволна. Имам една нова покупка! :Д Днес се чувствам добре. Времето ми се отразява хубаво, искам даже да е още по-мрачно и студено! <3 Няма нищо по-хубаво от лошото време...
Време беше за малко добри новини и малко добро настроение.
ТолкоЗ неща съм си харесала, че ще огранича харчовете до минимум за 4 месеца напред.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Последните ни дни... Как да се чувствам?!
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Днессс времетоо е уникалноооо нямам търпение да идва зимата така ми се носят зимни дрехииии :3
Не не не не не! Не искам да ми се напука кожата на лицето от студ! Не искам солени сметки за ток и оскъдна реколта от любимите кайсии, грозде и царевица! Тооолкова обичам да се подвизавам в роклички/полички със сандалки, че-е-е.... като гледам как духа, ми се реве.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Нали? А ние се караме... дори не е каране за нещо фундаментално, а по-скоро дърляне. Пф.
шопингшопингшопинг <333
Омг, от месеци не съм обикаляла като хората магазините с цел, различна от window shoppingМаминка (да, на кеф съм днес в това отношение :Д) има страшен вкус, сигурна съм, че ще се върна със сума готини неща.
Ям,само ям. Когато съм вкъщи само ям. Вън вали,не мога да изляза.Къх...поне пуфнах 1 фас,че само се нервя.
Инак ми мина и сега ми добре. Прави ми се нещо,а нямам муза. Тея дни трябва да си направя списък за онова,което ми трябва. Дамн.Искам парииииии и да си накупя всичките малки циганийки. Ама да видим кога ще е.
maDamn