- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Изтощена до болка от празнота...
Едновременно с това свръхчувствителна,тъжна,ра змишлява ми се,плаче ми се,а ми е трудно.
Витае в главата ми едно усещане,което заплашва да ме задуши и...ми се бяга.Там ми е таланта.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ужасно изморена,тези дни са ми много натоварени,но всичко ще приключи скоро.И само като се замисля,че ще остана сама...ужасно много ще ми липсват всички.
Объркана.
Разколебана.
Уморена от хората.
Имам нужда да отида на място на което не познавам никой и никой не ме познава.
На място на което никой няма да има притенции към мен.
Ох, отчайвам се от себе си. Нямам никакви дългосрочни планове за себе си, най-вече в посока на образованието си. Всичко ми е толкова непонятно и съм като... изгубена. Трябва най-накрая да реша, но в момента съм като риба на сухо.
Б я с н а.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Единия не чул, другия не разбрал, крайно време беше да проведем сериозен разговор и да разберем накъде ще мърдаме.
По едно време ми се искаше да го изпепеля с поглед, защото говоря, говоря, говоря, набирам все повече и повече, а той нищо не казва. Клизма да му бях направила нямаше да е толкова измъчен. Важното е, че по някое време се амбицира сам да говори, тъкмо когато съвсем бях запалила и ми беше писнАло да му вадя думите с ченгел.
Та, сдобрени сме.И ми е много щастливо, защото ми е прекрасен.
Тая вечер обаче няма как да се видим и ми е куцо. Ще чета книжка и ще спя, че няколко дни ми се събират вече луди нощи, обаче пак не е същото. Утре, ако успее навреме, почти целия ден ще сме заедно или поне повече от 2-3 часа, за което горещо се надявам.
Хич не ми стига тва време, наистина се дразня. Не искам да съм все залепена за него, мога с дни да не го виждам, ама видя ли го и за 5 минути дори и нещо ми става. И искам още 5 минути, и още 5, и ако може въобще да не го пускам, нито той мен. Уф. ;\
спокойно ми е. по-скоро се опитвам да ми е такова. решила съм да поема в нова посока, по-положителна и оптимистична от преди. надявам се, адски се надявам да се получи.
http://www.youtube.com/watch?v=Ap-A0...&feature=share : |
поне имам нови обувки
надявам се някога да създам нещо
Нежничко ми е ^^
Цял ден си лежа в леглото. От час си скайпвам с една приятелка.
Мързеливо ми е.
Оф... цял ден бях напълно убедена, че няма да се занимавам с него. За първи път да съм толкова сигурна в нещо.. И изведнъж - случайна среща! Как може да е толкова хубав?!?!?! Не искам да го гледам вече, само се разколебавам...
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Липсва ми. Много даже.
Обаче деня ми беше страхотен. Мацката е супер яката. Начи ако мога да си я зЕма за у нас ще е голям кеф..
Ядосана, разочарована, развълнувана, също и притеснена... мда
Getting that "summer's almost over" feeling... Не искам да свършва ш***ното лято... не мога да вирея на студ
Ужасно ядосана съм.. пред блока пияниците викат крещят и не мога да се съсредоточа в/у тестовете :X
Йей, пуснах си нета.
Много ми е яко, не очаквах да е толкова добре всичко. Само ми се щеше да изляза тая вечер да направим сефтето на шотландските кръчми, ама съм толко пребита от това ходене, обикаляне, часови зони и търъръ, че май ще спя. И без това се разминах с другите съквартирантки, да се надяваме, че утре ще се улучим. :Д
Скучно ми е
Търся си някакво занимание - слушам музика
Мисля си, че остава само още един ден
Сега в ново училище, нови съученици
Абе, някво ми е 'ного гадно :3
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Отпаднало ми е и ме боли главата яко. И така вече 2ри ден ( 3ти май се явява щото мина 12), от нерви и гастрита пак се активира и работата със здравето ми си е *бало мамата с извинение. И той ми липсва адски много, а до преди няколко часа бяхме заедно. Не вярвах, че ще го кажа, ама ми липсва университета вече, липсват ми много социални контакти, познанството с нови хора, колегите. И като дойде 1ви октомври ще се чудя с кой акъл ми е липсвал университета
![]()
Мързеливко. Хапвам и след малко изчезвам за учебници. Двете даскалки по БЕЛ са много кадърни, надявам се да успея да наваксам пропуснатото.![]()
Той е невероятен. Това е мъж, за който наистина си заслужава. Обаче няма да се поддам толкова лесно и бързо.Пък и не знам дали съм това, което търси.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Училищно настроена се чувствам. Само мисли в тази посока ми се въртят в главата, имам много за правене.
Глупак.
Знам, че този път той е виновен и няма да се извинявам аз!