- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Утре - пръв ден в уни-то. Някак спокойно ми е. Очаквах да имам топка в корема, но се чувствам окей.
Той ми липсва. Много даже. Тия дни като го пипна, лошо ще му стане.. Ще го гушкам, докато не ме изгони
..
Не мога да повярвам, че съм гледала Sex and the city поне 80 пъти, а не съм се заслушвала в последната песен и чак сега ми дойде на ум коя е! :Д
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Добре.След малко трябва да тръгвам,а как не ми се излиза,навън е студено и валиАма трябва да се учи
![]()
Доста щастливо. Беше един хубав ден с нея !
Самотна. Така се чувствам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Започвам да се ядосвам.
Оф!Най-накраят свършиха гадните кафета с тия тъпанари! Едва ги издържах... За какво трябва да се наказвам така, не мога да разбера... :X
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Нахранена като попско дете на задушница!
Ще влизам после да се къпя и да си избера с кво да съм утре,че къвто студ го дават да е, направоооо...бля.
И ще си почивам,ще си хапвам малко бисквитки....и такамн.
maDamn
средна работа- може и по- добре
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
тревожа се като осмокласник преди първи учебен ден. баси!
ще си напиша тук пожелателния ту ду лист за този семестър, ако позволите, да си го имам (пред хора:Д):
1. джам сешън(и) на улицата
2. някакъв проект за писане (може би да си приключа сборника с разкази + поетичен цикъл за Ханчев)
3. колекцията i-sense да се заведе в магазинчето до районното
...
ще се наложи да допълня явно, защото все още виждам място за любов...
Мисля най-официално да обявя завръщането си във форума. Почивката мина, с нови сили за новата учебна година идвам
Днес беше кофти ден, щото се прескачахме на работа, повече персонал отколкото клиенти имаше. Скучно.
Имам идеи за бъдещи хобита. Доволно ми е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Брат ми е сготвил! Оле, учудена съм, изненадена, щастливатой никога не готви! Обичам си го <3
Деня ми беше страхотен. Бях навънка с приятелка, гледахме филм, плюскахмеХубавко ми е.
Умряло.Нещо много ме боли глава и не ми се мисли за утре .
Още един откраднат ден за мързелА довечера най-сетне ще си изгледам филма, дето от 1 месец събира прах в д-то. Имам и кола и пуканки, даже сладко и гризки има за като свършват пуканките
Медец
А утре ще ми е ден за шопинг и нови придобивки
Кой кат мен
![]()
Повече от ужаснооооооо. >.<
i need a hug.
Гушкаво ми е. И ми се прави секс. Много.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хубаво. Цял ден си изкарах с него, крайно време беше.Преди малко си направих тренировката, взех си душ и ми е много добре като цяло.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Въобще не съм подготвена за училище.
Нямам тетрадка, нямам химикал, не знам къде са ми дрехите, не знам коя смяна сме...
Знам само, че утре след училище трябва да ходя на гарата да го изпратя.
А как не искам...............
И спря да се върти за миг земята..
Тъй ли? Добре. Но следващия път, когато не знае как да се държи с мен, ще му излезе солено.