- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Майка съчетава цвета на тоалетната хартия с цвета на банята![]()
Това определено допринася за оправянето на настроението ми.
Дразня се че вече не може да се види дали ЛС-тата са прочетени или не. Или ако може са го скрили доста добре. В стария можеше.
Инак ще лягам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пфу, страхотен е. ФорумО нЕма ми стигне да изброя какво точно го прави толкова страхотен, но все пак мога да спомена най-важната подробност и тя е, че е мой. Целия. И си го обичам, и ме прави по-добър човек.
Шибаната липса на време единствено прави нещата сложни, ала няма кво да се направи. Ако беше денонощието по 72 часа - песен.
Безпомощна се чувствам, когато не мога да съм с него за повече от 2 часа, пак се виждаме всеки ден, сравнително на малко разстояние живеем един от друг, т.е в рамките на един град сме и дори при това положение ми идва да си скубя косите, пък тия хора с връзките от разстояние как издържат един-два пъти месечно да се виждат...
Ох, аз си мислех, че имаш някаква връзка от разстояние, като все се оплакваш, че нямате време :д
Осъзнавам че има нещо което ми пречи на нормалния живот и е време да си направя тъпата операция...Време е,все чакам причина,но прекалявам с нехайството...нищо няма да ми стане ако си направя елементарната операция,след седмица ще съм все едно нищо не ми е правено,ама на,тъп инат съм...чакам все ножа да опре до кокала че да се задействам...
Иначе,чувствам се добре,въпреки странния сън,така,не е нормално да сънувам бивши...ама явно се сдухвам вече от тая самота..
>>DjBelev<<
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Малеее, разбих съ.
И все пак не достатъчно. Толкова ме е яд, че няма накъде повече. Ужааааааас. Защо някои мъже са толко зле...
Утре как ще стана не знам, радвам се, че нямам лекции още. Да му мислят онези, които трябва да стават рано.
Смятам утре да повторя, но този път ще си направя някоя и друга застраховка. хм..
Аз така легнах че никой не разбра. Цяла нощ из интернет пространството. Ей ся след малко отивам на работа, ама ще е куц ден днес. После дано е готино.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ми е толкова зле, че започва даскалото, но ми е много гадно, че и приятелят ми заминава да учи... :/ въпреки, че не е далеч..
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
И айде пак на работа, между другото трябва да прескоча до класния даму кажа, че годината едва зaпочва а мен ще ме няма :Д. Много ще ми се зарадва той, много :Д. Спи ми се, не ми се прави нито едно от двете, ама нЕма избор.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Спи ми се. На вън е влажно и мрачно.Трябва да хода на училище. И като за капак на всичко, трябва да се видя и с смотаните ми съученици.
Netsky - Puppy
Слушайте за настроение: http://www.youtube.com/watch?v=FU4cnelEdi4
Честит първи учебен ден на всички... и по-специално на започващите 12 клас! Да си пожелаем воля преди всичко, че няма кой да седне да учи вместо нас![]()
Можех да поспя още, от по-късно съм, но брат ми,разбира се, ме събуди. Станах, направих си кафе, оказа се суперсилно, та направо ме отрови. Разбира се, не успях да го допия, защото го излях върху себе си. Нищо, де, окей съм, но хич не ми се мърда от нас. Ще си направя ново кафе.
Успешен ден на всички.
Едит: пристрастена съм към сок от манго <3 Всъщност, към всичко, което съдържа манго. Изпих си една кутия почти сама. За 1 час.
Последно редактирано от PullMeCloser : 09-17-2012 на 06:04
Everything changes, but beauty remains ...
Айде зайци, честит първи учебен ден. Бахти сега пак ще претъпкват автобусите рано сутрин.
Иначе бивам, чакам я да се събуди да си я чуя и си започвам днешните задачи на работа. Хубаво ми е.
честит празник, мъдреци! вяра, надежда и любов ви желая!
на учениците - изживейте пълноценно годините, в които все още съществуват Учители;
лично:
фалстарт на моя първи ден. полезна тренировка, все пак:Д
не съм добре. ще видя какво ще стане.
Честит ви първи учебен ден! Завиждам ви, деба, ма не кой знае колко..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и започнахме :х
добре, че ще съм с някви пичове в класа с изключение на няяяяколко :Д
и-и-и-и малко се успокоих вече, май не са толкова гадни хората ;д;д
http://ask.fm/iwwkaa
ЗапочнахмИ и свършихме също толкова бързо
Каква гадничка програма са и нацвъкалЕ не е истина
И все пак ми е едно свежо и хубаво.
maDamn
Айде,на всички честит първи учебен ден!!! Преди половин час се върнах от тържеството и сега съм пред компа и чатя. Пффф..хич не ми се почваше даскало,щот ще бъда цяла учебна година със смахнатите ми съученици..но имам 3 нови приятелки от края на миналата учебна година и много се радвам,че ще съм в тяхната компания!!!!![]()
Иначе се чувствам хем гадно и хем готино!!!~~ >_<
Никога няма да ми липсва първия учебен ден..Никога не съм го обичал това училище(добре че вече не ми се налага да ходя ^-)..Е,пожелавам ви успех!
Честито на именницитИ, софиЯнцитИ, учЪницитИ![]()
Оптимистичничко ми еБавно, но сигурно, нещата се подреждат. В това число и опаричването /дай, Боже!/
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!