- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
От два дни оцелявам на цигари и сладко.
От два дни ми се късат нервите.
Или повече бяха?
ЕБАТИИ!
Аз съм най-щастливия човек на света в момента!!
Ебаттииии.
йкфхгтгкфйхфкйнйкбхъфгбхъ хъ
Искам да се сгуша в някого и да си плача, докато слушам яка музика.. ъгх, не, че има за какво, но това искам, пък. >.<
Умииииииирам от тъпотия, а така не ми се спи. Иначе съм окей. Нахапана съм цялата от някакво...животно :Д, цялата съм в обриви, ужас. На моменти, както си седя, си спомням някакви адски смотани неща и ми става смешно, дори не знам как ми изникват тоооолкова стари истории. Трябва да си ги запиша :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Тъпотия...бегам да си лягам че утре трябва да стана по на време и да отида на село да меля гроздекво да се прави...малко ме е страх да си легна,последно време все сънувам бивши,явно самотата вече ми се отразява психически...ама ще требе да свиквам,доста време си се събра самота и се очертава още доста....
![]()
>>DjBelev<<
Прекалено тъжно и мъчно за толкова ранен час..
Почувствах се също толкова самичка, колкото се чувствах и преди...години..
А от както се чувствам така ми е толкова хаотично... Трябва да разчитам на себе си... а аз не мога да съм си упора... Това значи да си създам несъществуващ образ, който с нищо няма да се доближава до това, което имах.. I mean.. не мога да разчитам на себе си.. 'nd I mean.. не мога да се подкрепям самичка, нито пък да се побутвам душевно... не мога. Чувствам се по-самичко и от първокласник в нова обстановка..
Поне имам хубава искричка. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Прибрах се, гадове!![]()
Екстра съм!
Ама ми става тъпо като се сетя колко работа трябва да извлека, за да си избия парите!![]()
объркана съм. днес не ми се ставаше от леглото, въпреки че легнах рано... и на училище не ми се ходи, и дипломна не ми се пише... не знам, не знам. обича ми се. ако можех да прескоча тази година от професионалния си живот, щях да го направя.
в допълнение се разболявам от неориентираното време и съм просто картинка<3
//а и срещам форумци навсякъде тези дни. чак е плашещо как са плъзнали по улиците:Д
Леко заспало, но иначе добре. Имам 3 в 1, бисквитки и ще си гледам "Под прикритие". После още малко органична химия. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тъпо ми е...и смотано.Усещам тежест,нещо като топка в стомаха.И тия моемнтни припищявания в ушите ми от известно време и моментните ми задъхвания от по скоро не знам дали са предзнаменовател на нещо природно или просто на бъдеща промяна в здравословното ми състояние. Ама пък не че ми е за севте.Свиквам вече.
Относно другото
От една страна се радвам че захванах темата обаче от друга ми е тъпо. Дали взех правилното решение в правилният момент или просто се подадох на емоцията? Дали нямаше да е по-добре просто като не ми изнася нещо да се правя на шматка и да си трая.Но не е ли това лъжа и докога щеше да удържи.И дали изобщо щеше да е най-правилният избор?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Разтегнах мускул!
И боли!
И не мога да тренирам ...
и осъзнавам ясно,че досега съм си живуркала съвсем щастливо,щом всичко по анатомията ми си е било в ред...
Утре ще карам колело :/ По-добре лека тренировка,отколкото никаква...
Съвсем психясах и процесът се задълбочава с всяка минута,която ме приближава към неизвестното.
Хем ми е любопитно и искам да надникна(и да участвам),хем се плаша от това каква бих намерила там.И дали ...
Стига съм бягала!
..........................................
Днес имаме десетина рожденика,жалко че имам шанса да се срещна само с двама от тях.
*и то ако успея да се добера до парка с тоя "скъсан" прасец
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Glamour92, по-добре почивай няколко дни, човече. И масажа яко си прави.
Супер съм, бе!
Днес ще сложа десетина буркана туршия, кисели краставички и люти чушки. Ще заредя и грозде за вино. Дам. Ще имам работа, че зимата иде.. маму си ебало!
...прави си изводи, на мене ми е добре
да живея мога така и така, братле
какво ако така искам, така живея
по малко щастие, брат, и да се смея...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Яко мачкане и разтривки, човече. С малко лед чат-пат. Винаги действа.
Казва ти го един изстрадал от травми човек.![]()
След малко отивам да си взема снимките за бележника. Какъв ли ще съм идиот :Д не ми се мисли..
Огх снощи беше голяма разправия с майка ми.. защо съм била закъсняла. Ми бях със слънцето си <3
Когато се сгуша в него .. не мога да го пусна .. МАМКА МУ. Той е невероятен <33 ох..
Уау.. имам супер шитавите часове. Ужасно досадно е все едно и също.
Само тъпите входни ще ми таковат майката.. :Х
Трябва да се стегна и да спра да съм толкова разсеяна и заспала.
Неееее мога да проумея, че сме на училище вече :/ не искааааааааааам :ххх
Пффф, че съм и на тренировки днес.. не ми се ходи о.О оф фък ://
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Адски заспало ми е, а станах преди бая време. Дори и колата не помогна ... Имам да свършва една, две задачки, а ме мързи като за световно![]()
Неориентирана. Неадекватна. Недоволна.
Искам работа и натоварен график. Искам задачи и проекти. Искам... не, не мога да повярвам, че го мисля дори - имам НУЖДА от ред и дисциплина.
Така не се харесвам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Глупава. Апатична. Апокалиптично настроена. Имам чувството, че времето се изнизва неусетно, а аз не правя нищо ползотворно и един ден ще си умра без да оставя някаква следа.
В изключително каръшки период съм. Явно съм направила нещо много гадно и сега ми се връща, подобно на бумеранг. Важното е, че лошата карма само мен ме застига и с любимите ми хора всичко е наред.
Суупер съм калпазанкее!! Първа смяна съм,а тя ми е любимаа!!!А пък утре имаме физи4еско и със сигурност 6те бягаме,представяте ли си?! Колко ме кефи да бягам по ФВС,когато ни изпитват де!
Айде бай-бай!! ^^