- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Кофти !
Не сме се виждали от няколко дни.
Някво-никво... До преди час връзката ни беше застрашена, но двамата оправихме всичко. Обичам го. Обича ме.
Втори ден съм на училище, а вече ми писна от него.
Имам нужда от сън, това недоспиване ще ме съсипе...
Доста съм нервна напоследък.
Дрън-дрън
В МОМЕНТА СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
йндкнфм,кйгфкйгкфйкфхйкфн йкхфгхйкбйфхкфкйхтфгйнгй фх
така
искам си мусаката по-експедитивно, щото умирам от глад
не умирам от глад де,просто ми се яде мусака много :Д
днеска мина добре, аз си чета книжка , те ми говорят, перфектно
никой не ме закача, избягвам да се набивам на око тая година и така
УТРЕ НАЙ-ПОСЛЕ Е ЧЕТВЪРТЪК , ЩАСТИЕ!!!! Ако ми се обади, ще излезем, няма да звъня аз по 100 пъти (:
но ще съм най-щастливото човеченценценце , ако телефончето ми звънне <3
иии дам, имам 50 задачки + 10 страници по инглиш като за здрасти, екстра ми е!!
и по история 3 урока +входно на 50 години другата седмица..
Яко ми е.Видях се с най-добрия ми приятел, обсъдихме бизнеса.
Преподадох му каквото мога от химията и утре на консултация.
А вечерта беше великолепна. Толкова си го обичам. <3 Направи всичко прекрасно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мале как чакам съботата, че момчето ми толкова ми липсва... кофти е когато сме на даскало и ни се разминават смените ;х
Половин час се опитвам да цъкна на форума.. къде сте го пльокнали тва за on fest-a бе... бахти дразнещото
Тази вечер ще се опитам да си легна по-рано,че среднощните размишления не ми се отразяват добреКолко много ми се промени живота,а и аз самата...надявам се поне да е за добро.
Екстра съм. Сложих няколко работи за зимата. Ще си снимам туршията утре!Време е да отпуснем тази вечер.. стабилно. Още 3-4 дни почивка ще си дам и после ще се баца, че..
Стъпвам бавно навън и пак се питам докога
ще пуша трева и паля още една
всеки ден марихуана повтарям трябва да спра
Замислен по въпроса пак паля една
Моят любим се представя все по-добре. (: Не усещам кога ни минава времето и не искам да си тръгвам и прибирам у назе, ама нЕма начин, садфейс. А и утре най-после съм на училище, и за мен започва официално :Д.
А за сметка на това, the ex нещо го е ухапало да накара настоящата си да ме add-ва във фейсбук. О.О За чий.. по дяволите, накрая сигурно и на двамацата ке им тегля по една.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
...Тъжна.
Ама няма да съм.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Гадно. Сдухано, мразя като се получи така и не знам как да действам. Само да ми се скапва настроението от глупости.
Everything changes, but beauty remains ...
Довоооооолно. Чувствам се щастлива и задоволенаИскам да го гушкам, искам още време с него, незнайно защо, но напоследък все ми се струва, че сме малко време заедно, а не е така, всеки ден ( почти ) се виждаме за минимум 3-4 часа ... Явно съм твърде ненаситна знам ли ... И пак ще трябва да спя сама ... мамка му, а съм си свикнала да спим двамата, да има кой да ме гушка докато заспивам, кой да усещам до мене, и кой да ме целуне за добро утро.
Иначе днес докато се прибирах видях едно много сладко малко котенце. Сума си време го гушках и му се радвах, но за жалост нямаше как да си го осиновя, а ми се искаше ... Дано някой да го осинови, или поне да се грижи за него.
^
|
Тъпо и самотно...изморен съм,цял ден мелих грозде,ръцете ме болят и съм целия в синини...в момента искам горещ душ и някого когото да гушна в леглото...душа добре,но второто е ясно че няма как да стане...не знам защо така съм зажаднял за любов,ама..
>>DjBelev<<
Има изгледи да имам поне една нормална сутрин тоя месец. Кафе+шоколад=win.
Тъпото е, че още няма 8 часа, а на мен плановете ми вече се прецакаха. Имах нужда от мъъничко помощ, ама то "на вълка вратът му е дебел, защото си върши работата сам". Та днес пак ще се спасявам по познатия начин, само дето съм уникално издразнена, заради събитията от последните дни, и някой ще го отнесе. Като цяло съм тръгнала с нагласата, че днес е един по-хубав ден, затова ще съм мила, вежлива и дипломатична с околните, въпросът е, че хората като цяло са неблагодарна сган и подозирам, че някой ще се пробва да ми се качва на главата.
Днес е някакъв абсолютен кошмар обаче откъм дейности, имам супер много ангажименти и ако не се организирам о време, нищо няма да успея да свърша и ще се прецакам во веки.
Искам и с приятеля ми да се видя, ала кога ще стане... Ще стане ли днес въобще... Споменах ли колко МРАЗЯ делничните дни?
Щастливоооооо ми е. Невероятно се чувствам.
Ляляляляяляляляя.
Ей така![]()
xD
-_-
;( -_-
xD
![]()
![]()
...... (в период)
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Защо мога да говоря с момчетата с часове, а с момичета ми е много трудно да намеря общ език.. Уж не би трябвало да е така..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Добре съм. Направих туршията и другите работи. Заредих гроздето.
Щрудел, нещо да ми кажеш, а? Ще ми разправяш за сандвичи, човече...
http://prikachi.com/images/11/5292011H.jpg
И в снимките ще я сложа, за да ти е гадно! :*
Ганджата е много, но няма да остане.. който не го хване здраво преебан е!
хах споко мацка не си само ти такаИ на мен повечето ми приятели са момчета.
по темата: Готино ми е, едно позитивно таковаНамерих на кои да продам 3 от останалите ми учебници, ама другите как ще ги разкарвам и аз не знам ... Вече 2ра год се опитвам да ги пробутам, а в книжарниците за жълти стотинки просто не си струва. Те тея тиквеници ги продават на 1/2 корична цена ( понякога и по-скъпо ), а ги изкупуват на 1/4 да да ... Дали не си пълнят джобовете ... Каквато ни е държавата, такива са ни и търговците.
апфУ, намерил с какво да ми прави гадно. :3 Аз туршия нИ обичам. :3 Т.е. само карфиолчетата ям и само от таЗ на баба. :3
Днес видях един човек да прави същите буркани като тоя, слагаше им оцет и беше наредил десетина на терасата си. :о
*Иначе на мен ми се плаче. Но не мога и да плача. А това е още по-тегавото...
Вятъра, който се вие навън поне ми действа добре..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.