- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
^Не го казвам с цел да те засегна по какъв да е начин, но се усмихни и стегни най-накрая. Вече всеки ден пускаш депресивни статуси. Не, че те обвинявам или ти се бъркам, но чисто приятелски те съветвам да се опиташ да намериш нещо хубаво в живота.
Бивам, подписаха ни книжките и протоколите, мина консултацията (много неща ми се изясниха), харесах си теменужки в оранжерията.Най-добрия ми приятел обеща да ми подари тези, които на него му се дублират.
![]()
Довечера с Радослав ще се разхождаме под дъжда.Адски обичам. Снима ми се.
Искам 6 на тоя изпит.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
туЙ май е за мен
Знам, че сигурно съм дразнеща с това, ама аз тук само негативните неща си пиша май. I mean... имам си и хубави, но са си само за мен. А когато си изписвам тъжните, си рефрешвам главата. Намирам си много хубави неща в живота и не съм депресарче. ^ <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Влюбено, влюбено, влюбено, влюбено, влюбено, ВЛЮБЕНО МИ Е!!!
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Супер уютно ми е вънка вали толкова приятно а пък аз съм си на топло и само гледам през прозореца Ммм..
Яка е, а? Имам десетина буркана. Ще сложа още малко от нея и после чушки капия ще сложа. Краставиците сложих. И още други работи.. ще хвана да ти снимам утре.Уникално е да си турнеш такива нещица, човече. От много години ги правя, че инак.. кой ще ти даде? Всяка година. И вино. Виното е най-важно. г/д по 300 литра си вадя в годината от тази течност и си поркам яко зимушка. Като си оставям някакви литри за другата година по това време, когато застудява. Днес например съм си приготвил два литра червено от миналата година и мисля да го цокна с някоя мръвчица така.. цвър-пър нещо на скарата ще има.
Също така, човече, си купувам трупно, свинско месо около 120 кила и телешко. Правя си разни мезенца.
Благодарен съм на баща ми, че ме е научил на този ми ти.. ъм.. занаят. И съм благодарен на майка ми, че отдавна ме научи да готвя всичко. И тъй, човече.. сам си угаждам идеално
Та добре съм. Разбира се.
Имам вино, имам мезе, имам коз! Размазващо!
Но.. реших да продам едната кола и буса, че с три превозни шитни.. тежко. Буса ще го махна, когато падне първия сняг, а колата ще дойдат тези дни да я гледат. Пък другата година живи и здрави ще си купя друг бус, за да върша работа. Ще си оставя само едната количка.
И между другото се замислям да си направя бебе.Някоя иска ли да става майка?
Не.. сериозно, ама нещо се замислях тези дни на тази тема..
^Да бъдеш тати? :ООООО
Щастлива съм. Релаксирам.
Чак за другата седмица имам записан час за зъболекар. Чудесно! Прекрасно! Маргаритки ще късам от радост!
Баси. Кой нормален човек би издържал над 3 дни да го боли?! Ще друсам аулин здраво, че досега го карах на лигави женски болкоуспокояващи и тваЙ.
Днес не съм вдигала скандали - при все голямото ми желание - и съм малко огорчена, да ви кажа. Някак си... имах нужда да навикам някого. Ама да е заслужено такова, да ми опънат нервите до краен предел, на бедни невинни душички няма далавера.
Той си... прави си, каквото си иска, не изглежда като да му дреме много, че не ме е виждал от няколко дни и навярно няма да ме види още толкова, та какво и да обяснявам повече? Гадното е, че в момента съм затрупана с работа и не мога да изляза да му покажа(и/или да му разкажат на другия ден) как се прави. Да използва намалението сега, че после няма. Ако видя бял ден. Някога. Изобщо.
Пак почна любимото ми време със среднощните кафета, метаморфозата в книжен плъх и моШните тъмни кръгове под очите, които с фон дьо тен и коректор не мога да прикрия на 1% дори.
Мамка му.
Амииии странно,но се самоуспокоявам. Първо се разбрах да излизам с едни,после и едно друго момиче се присъедини,а те не я харесват особено,не особено и аз,де,но щеше да се получи неудобно да й откажа. Не съм им казала,че и тя ще идва,едва ли ще го приемат присерце,но пък аз не съм виновна все пак. Те и без това си знаят,че не сме кой знае колко близки с нея ..
Тъжно, много тъжно.....мама си тръгва и пак си оставам самичка ;(
Оу, другата седмица съм на семинар в София.... дааже може да се засека с някой коуега съфорумник
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Мисля да си почета някоя книжка,преди да започне да се учи,че после трудно ще насмогна.Уморено ми е ,не се наспивам.Постоянно съм замислена и отвеяна,чак аз не си се харесвам.Не ми се говори ,не ми се излиза ,заровила съм се вкъщи ,а и това време ....Нещо не ми харесва ,какво се случва.Мъчно ми е .
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Уф, убих се от път... най-мразим да пътуваме по тъмно...
Irti, давай с бебето, няма кво да му мислиш. Само му намери сериозна мама.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
подсмърча. въздиша. свежда поглед.
днес съм толкова извън себе си, че не мога да си намеря място. искам да изчезна. да емигрирам от себе си. да ме няма. имам нужда само от неговата шибана подкрепа. само веднъж и точно сега. а той не може/ не иска/ не е готов да ми я даде. знам, че не мога да изисквам нищо от никого, но днес е един от моментите, в които съм съвсем сама, и това ме убива. толкова неща са ми на главата, толкова неща са ми на душата, толкова неща са ми на дневен ред. ако си тръгна, не е достатъчно да ми каже "остани", "ще бъде весело" не ми върши никаква работа. ще ми се да ме хване за ръката и да не ме пуска. имам нужда да се опра на някого, да съществувам за някого в следващите n на брой дни, защото сама не виждам как ще оцелея, а и той е единственият, за когото бих го направила в момента. баси, мразя се заради шибаната си слаба природа, за всичките емоции, чувства и други лайна.
странно.
имам си stalker
мина подобаващо, но бяхме притеснени :Д
чувствах се като ученичка в началното училище ,която пърха като някой я хване за ръката
странно беше, дано да има втори път и да е по-спокойно.
иначе не ми се говори-наблъскана с уроци, 24 часа не ми стигат..
върнах си формата за учене набързо, набързо
хапвам нещо и лягам, че се изморих днес..
Доста изморена, много рязка промяна във ...всичко, не мога да свикна с нищо още. Бързо трябва да се оправям, че нямам избор. И съм и на някакви хапчета, които хич не искам да ги пия. Ужас. Да идва утре, че полудявам.
Everything changes, but beauty remains ...
Само мамата е проблем, но засега.Имам възможност и всичко необходимо за един бебок. Пък и ще ми даде стимул да прекратя отровната си кариера
(e... от части.. не цялата) Всичко през, което съм минал и всичко, което имам съм си го направил сам и се оправям завидно добре. Вярвам сто процента, че ще мога да го отгледам.
Инак съм добре. Студено утро. Почва клинчара.. усещам го. Кафе имам, ама нещо корема ми стърже за храна.
Lady, ти какво бацаш, братле?Смисъл нещо сигурно с компютри, защото често те гледам, че си на линия? Беше казвала някъде, ама много забравям, човече..
Блааааб! (hug)
Дъждовно, влажно, мрачно, мързеливо е, а аз имам работа да върша.
Както се очертават нещата, днес също няма да Го видя, пък такава нужда имам просто да е до мен, да го гушна, да ме стопли, да го усещам... Шанс.
Поне е петък.
Петък е. Този уикенд мисля да се барикадираме с 2 приятелки в библиотеката и да учим. Щастливо ми е, баща ми ще ни посети отново, майка веднага след него. Хубаво ми е когато са около мен, чувствам се по-спокойна.
Опитвам се да бъда весела.
Успявам.![]()