- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Тоя път времето е на моя страна, или по-скоро аз съм в тон с времето..
Объркана съм, не знам какво чувствам, какво искам..
Но така, както съм объркана, е най-добре да си гледам новото училище, ученето и приятелите.
И, за бога, как се чувствам точно?!
Come on skinny love just last the year...
Не е истина колко се изнервих! Аз си направих планове, всичко беше точно - уж се разбрахме, а последните 10 минути ми казва, че няма да стане. Извинявай, ама е баси нахалството!!!!!! И накрая аз пак трябва да се жертвам. Ще имам супер много работа за вършене, а ще трябва да се занимавам с тия глупости.................
Снощи си махнахме главите и беше доста весело. Днес малко нямам глас от караокето, ама ш'се оправя.
Long live John Jameson!![]()
Welcome to the Jungle...
ядосвам се че от толкова учене (еми са уча нищо че е началото още :Д) и чатене нямам време за форумаа ми липсвате всички -.-
иначе добре,но и уморено,тва училище ме съсипва още от сега па кво остава после...да не споменавам недоспиването и колко нервна съм станала,защото не си доспивам :/ шит и половина мм дам ....
Ах, тази органична химия. <3 Искам 6 пък. Искам. Наближава.
Намерих си едни забравени, но любими ботуши, които са ми в тон с есеното палто и съм още по-хепи.
Обичам такова време, не искам да става пак жега. /=
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много ми се струпа напоследък,вече едва издържам.Отношенията ми с родителите ми са изключително лоши,а това ме измъчва доста,искам да се разбираме,но някакви не ни се получава,странното е че до преди няколко месеца се разбирахме сравнително добре.Приятелите ми си тръгнаха и общо взето си останах сама.
Мнооого хубаво време <3. Само да не застудява още, така си е перфектно. ^_^
Мислех си, че това училище ще прецака всичко, но.. още по-добре се нареждат нещата. Само пустите входни.. по География писах глупости, по Биология се справих, а си мислех, че нищичко не знам.. ужас.![]()
Много съм щастлива! МъжО ми се завръща днес!![]()
You are broken, I can fix you...
всичко върви на зле... искам да е лято
имам чувството, че никога няма да свикна с тоя клас. С нетърпение чаках почивните дни ^^
.... а то взе, че времето се развали ;xx ;/
бясна съм. бахти колкото и всеки ден да си повтарям, че сега няма да им се връзвам, че тъпашкото, наглото и ироничното им поведение си вреди на тях само и че всичко ще им се върне, не мога да се сдържа просто бе. агресират ме адски много, иде ми да им избия зъбките.. а така и аз ставам негативна и агресивна, а не искам да е така, искам да съм си спокойна и щастлива, радваща се на малките неща и тн.. ама тц, все още не мога да спра да се контролирам и да се връзвам на сульо и пульо.
Надеждата умира последна. Мда, мда.
Спи ми се.
И спря да се върти за миг земята..
Life sucks.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
болна съм.
от любов, психически, физически, всякак.
и нямам аналгин. по принцип съм човекът аналгин, но сега... ме няма.
може би времето ми влияе. еба си емпатията съм развила... природна:Д
//Намби, виртуални прегръдки, едно-друго:Д
Не мога да си открия личната карта .... Веднъж ще я извадя от портмонето и ще изчезне някъде.. аман от хора дето все прибират и подреждат в тая къща...
Официално е.. ще се мъкна към София в края на другата седмица.. и дано да си намеря личната карта, че тежко
вчера намерих нова теория за педалското му държание, която нереално добре пасва със ситуацията. ама е минимално възможна.
иначе-се ми е тая вече, то се е видяло, че няа стане, а дори не знам кво се напъвах
act sexy and show him what he loses
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Чувствам празнота. А в празнотата някак като кубченца от тетрис се трупат някакви емоции с кофти форми, които както се досещате, не могат да си паснат, за да се унищожат. Нарушавам всичките си 'правила' и някак с времето все повече и повече губя романтичността си.. Такава, каквато я познавам.. или познавах. И се превръща в някаква друга, не по-малко хубава. Но различна. Каквато някой друг не би я одобрил. Не, че романтичността изисква одобрение. Но имам чувството, че не мога да излъчвам ..обичта си като праволинейно снопче лъчи, които достигат от една точка (аз) до друга точка (човек Х) [не говоря за обич между мъж и жена]. Някак имам нужда снопчето ми обич да се разпространява в пространството и да докосва всеки, с който можем да се докоснем.. душевно. Изпитвам нужда да съм близка с всеки, с който се докосна. И това само по себе си не става често, за това му се радвам по мой си начин. И тъпото е, че аз не искам нищо повече от хората, от това да се уча от тях, а някои може би го приемат по различен начин и става доста неловко. Обичам допира с хора, обичам да ги гушкам, да им чистя дрехите от боклучета, които не виждат, да им оправям косите, когато стърчат, или да им дърпам ръкавите до пръстите и като цяло да ги пипам, независимо от какъв пол са. :3 И наистина се получава много тъпо, ако ме разберат погрешно, ама аз съм си такава. И толкова много се старая да не правя всичко това, за да не ме помислят за извратена, че чак се пръсвам вътрешно. И ПОД ЯГОДИТЕ, заобиколена съм от сериозни хора, които ме депресират със сериозността си. Не обичам сериозни хора, не обичам. : (. Как пък нямам 2-3 човечета около мен, които да могат да се лигавят колкото си искат и да се държат като деца, как?! От това имам толкова огромна нужда, защото наистина всички около мен са сериозници и ме карат да се държа сериозно, а като сериозна изглеждам толкова дървена, тъжна, скучна и неадекватна, защото не знам как трябва да се държа. Не мога да се отпусна в такава атмосфера. мф
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На лудо младо бутилка текила му се присънила.
Значиии, много искам да се накажа, направо да си махна главата. Причини бол:
- ПЕТЪК Е
- денят беше повече от успешен, свърших всичко, квото бях намислила
- проблемите се редуцират един по един
- ПЕТЪК Е
- вървим бавно, но славно към разлъка
- ПЕТЪК Е!
- нямам много кинти
- НО Е ПЕТЪК, ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
Са, върха на тъпотията е, че тая вечер съм ангажиранО с куп бумащини и чак утре ще мога да изпълзя от нас.
Майната му.
И без тва традицията повелява ДЕНЯТ да е събота, петък е за разгрявка.
Криво ми еТрябваше да се видя с момчето ми днес а то какво стана... кисна пред комп-а и.... нещо се сдърпахме..
Гаден ден... не по-точно гаден живот.. А както винаги исках да се видим чаках тоя ши**н петък цяла седмица!!! =(( Незнам страх ме е че на края нищо няма да стане от наща връзка
...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Стууууууд!!! Умрях си направо. А мислех да излизам вечерта, хаха :Д Направих бързо кафе и това ми беше. Яд ме е, че не успях да го видя, но се надявам утре да стане. Добре съм иначе, доста изморена и в мометна не искам друго, освен да се гушкам, да пия чай и да си пусна климатика на 30 градуса!
Everything changes, but beauty remains ...
Да излизам ли, или да не излизам, това е въпросът.
Студено ми е и ми се спи мееееега много, но пък съм раздразнена на вчерашния хубосник и ми се ще да си върна малко акциите, като изляза и днес. Определено ми трЕбва питие.
Иначе си накупих манджа, която би трябвало да ми стигне до понеделник, ако не - имам консерви за бедствени случаи.
Много е яко да си живуркаш сам. Нито някой ме вбесява, нито трябва да се съобразявам особено, направо кеф ти живот.
И да, докато го пиша това стигнах до извода, че пак ще излизам.Ще умра накрая от недоспиване.
Ох, днеска голям студ беше обаче..
И все пак си се топлихме с него <33
Толкова обичам да го гушкам, че направо <33 ..
Утре party.....Йей.. отивам да спинкам в приятелка и ще си правим пижамено парти ^^ хаха ... откога имах нужда от това..
След като почина баба ми .. ми е адски шитаво :/
Какво да се прави.. такъв е живота..
Трябва да измисля креативни идеи за снимки ^^ ...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Поркам си яко винце и други работи. Припръшя ми дъската вече.
Спи ми се. Тая седмица съм ходещо зомби в часовия пояс 06:00 до към 12:00 най-вече. Утре поне ще се наспя.
Днес времето беше ужасно и уютно.
meh
ама като ми се спи ми е толкова мило и гушливо..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.