.
Затворена тема
Страница 45 от 119 ПървиПърви ... 354142434445464748495595 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 2972
    Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Тоя път времето е на моя страна, или по-скоро аз съм в тон с времето..
    Объркана съм, не знам какво чувствам, какво искам..
    Но така, както съм объркана, е най-добре да си гледам новото училище, ученето и приятелите.
    И, за бога, как се чувствам точно?!
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на Colouring
    Не е истина колко се изнервих! Аз си направих планове, всичко беше точно - уж се разбрахме, а последните 10 минути ми казва, че няма да стане. Извинявай, ама е баси нахалството!!!!!! И накрая аз пак трябва да се жертвам. Ще имам супер много работа за вършене, а ще трябва да се занимавам с тия глупости.................

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Снощи си махнахме главите и беше доста весело. Днес малко нямам глас от караокето, ама ш'се оправя.

Long live John Jameson!
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ядосвам се че от толкова учене (еми са уча нищо че е началото още :Д) и чатене нямам време за форума а ми липсвате всички -.-
    иначе добре,но и уморено,тва училище ме съсипва още от сега па кво остава после...да не споменавам недоспиването и колко нервна съм станала,защото не си доспивам :/ шит и половина мм дам ....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ах, тази органична химия. <3 Искам 6 пък. Искам. Наближава.

Намерих си едни забравени, но любими ботуши, които са ми в тон с есеното палто и съм още по-хепи.

Обичам такова време, не искам да става пак жега. /=
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Много ми се струпа напоследък,вече едва издържам.Отношенията ми с родителите ми са изключително лоши,а това ме измъчва доста,искам да се разбираме,но някакви не ни се получава,странното е че до преди няколко месеца се разбирахме сравнително добре.Приятелите ми си тръгнаха и общо взето си останах сама.

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Мнооого хубаво време <3. Само да не застудява още, така си е перфектно. ^_^
    Мислех си, че това училище ще прецака всичко, но.. още по-добре се нареждат нещата. Само пустите входни.. по География писах глупости, по Биология се справих, а си мислех, че нищичко не знам.. ужас.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Много съм щастлива! МъжО ми се завръща днес!
    You are broken, I can fix you...

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    всичко върви на зле... искам да е лято
    имам чувството, че никога няма да свикна с тоя клас. С нетърпение чаках почивните дни ^^
    .... а то взе, че времето се развали ;xx ;/

Мега фен Аватара на Dagichka
    бясна съм. бахти колкото и всеки ден да си повтарям, че сега няма да им се връзвам, че тъпашкото, наглото и ироничното им поведение си вреди на тях само и че всичко ще им се върне, не мога да се сдържа просто бе. агресират ме адски много, иде ми да им избия зъбките.. а така и аз ставам негативна и агресивна, а не искам да е така, искам да съм си спокойна и щастлива, радваща се на малките неща и тн.. ама тц, все още не мога да спра да се контролирам и да се връзвам на сульо и пульо.

Мега фен Аватара на xoxi
    Надеждата умира последна. Мда, мда.
    Спи ми се.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Life sucks.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Blab
    болна съм.
    от любов, психически, физически, всякак.
    и нямам аналгин. по принцип съм човекът аналгин, но сега... ме няма.
    може би времето ми влияе. еба си емпатията съм развила... природна:Д

//Намби, виртуални прегръдки, едно-друго:Д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не мога да си открия личната карта .... Веднъж ще я извадя от портмонето и ще изчезне някъде.. аман от хора дето все прибират и подреждат в тая къща...
    Официално е.. ще се мъкна към София в края на другата седмица.. и дано да си намеря личната карта, че тежко

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    вчера намерих нова теория за педалското му държание, която нереално добре пасва със ситуацията. ама е минимално възможна.
    иначе-се ми е тая вече, то се е видяло, че няа стане, а дори не знам кво се напъвах
    act sexy and show him what he loses
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен
    Град
    <3
    Чувствам празнота. А в празнотата някак като кубченца от тетрис се трупат някакви емоции с кофти форми, които както се досещате, не могат да си паснат, за да се унищожат. Нарушавам всичките си 'правила' и някак с времето все повече и повече губя романтичността си.. Такава, каквато я познавам.. или познавах. И се превръща в някаква друга, не по-малко хубава. Но различна. Каквато някой друг не би я одобрил. Не, че романтичността изисква одобрение. Но имам чувството, че не мога да излъчвам ..обичта си като праволинейно снопче лъчи, които достигат от една точка (аз) до друга точка (човек Х) [не говоря за обич между мъж и жена]. Някак имам нужда снопчето ми обич да се разпространява в пространството и да докосва всеки, с който можем да се докоснем.. душевно. Изпитвам нужда да съм близка с всеки, с който се докосна. И това само по себе си не става често, за това му се радвам по мой си начин. И тъпото е, че аз не искам нищо повече от хората, от това да се уча от тях, а някои може би го приемат по различен начин и става доста неловко. Обичам допира с хора, обичам да ги гушкам, да им чистя дрехите от боклучета, които не виждат, да им оправям косите, когато стърчат, или да им дърпам ръкавите до пръстите и като цяло да ги пипам, независимо от какъв пол са. :3 И наистина се получава много тъпо, ако ме разберат погрешно, ама аз съм си такава. И толкова много се старая да не правя всичко това, за да не ме помислят за извратена, че чак се пръсвам вътрешно. И ПОД ЯГОДИТЕ, заобиколена съм от сериозни хора, които ме депресират със сериозността си. Не обичам сериозни хора, не обичам. : (. Как пък нямам 2-3 човечета около мен, които да могат да се лигавят колкото си искат и да се държат като деца, как?! От това имам толкова огромна нужда, защото наистина всички около мен са сериозници и ме карат да се държа сериозно, а като сериозна изглеждам толкова дървена, тъжна, скучна и неадекватна, защото не знам как трябва да се държа. Не мога да се отпусна в такава атмосфера. мф
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    На лудо младо бутилка текила му се присънила.
    Значиии, много искам да се накажа, направо да си махна главата. Причини бол:
    - ПЕТЪК Е
    - денят беше повече от успешен, свърших всичко, квото бях намислила
    - проблемите се редуцират един по един
    - ПЕТЪК Е
    - вървим бавно, но славно към разлъка
    - ПЕТЪК Е!
    - нямам много кинти
    - НО Е ПЕТЪК, ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
    Са, върха на тъпотията е, че тая вечер съм ангажиранО с куп бумащини и чак утре ще мога да изпълзя от нас.
    Майната му.
    И без тва традицията повелява ДЕНЯТ да е събота, петък е за разгрявка.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Криво ми е Трябваше да се видя с момчето ми днес а то какво стана... кисна пред комп-а и.... нещо се сдърпахме.. Гаден ден... не по-точно гаден живот.. А както винаги исках да се видим чаках тоя ши**н петък цяла седмица!!! =(( Незнам страх ме е че на края нищо няма да стане от наща връзка ...
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Life sucks.
    Недей така.
    Животът е хубав!

Разположила съм се на голямото легло, на тъмно, навънка ромоли сладък дъждец. Наядох се, след малко ще гледам филм под топлите завивки. Много ми е готино.
    Пък и е петък. Този уикенд ще бъде забавен

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Стууууууд!!! Умрях си направо. А мислех да излизам вечерта, хаха :Д Направих бързо кафе и това ми беше. Яд ме е, че не успях да го видя, но се надявам утре да стане. Добре съм иначе, доста изморена и в мометна не искам друго, освен да се гушкам, да пия чай и да си пусна климатика на 30 градуса!
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Да излизам ли, или да не излизам, това е въпросът.
    Студено ми е и ми се спи мееееега много, но пък съм раздразнена на вчерашния хубосник и ми се ще да си върна малко акциите, като изляза и днес. Определено ми трЕбва питие.
    Иначе си накупих манджа, която би трябвало да ми стигне до понеделник, ако не - имам консерви за бедствени случаи.
    Много е яко да си живуркаш сам. Нито някой ме вбесява, нито трябва да се съобразявам особено, направо кеф ти живот.

И да, докато го пиша това стигнах до извода, че пак ще излизам. Ще умра накрая от недоспиване.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ох, днеска голям студ беше обаче..
    И все пак си се топлихме с него <33
    Толкова обичам да го гушкам, че направо <33 ..
    Утре party..... Йей.. отивам да спинкам в приятелка и ще си правим пижамено парти ^^ хаха ... откога имах нужда от това..
    След като почина баба ми .. ми е адски шитаво :/
    Какво да се прави.. такъв е живота..
    Трябва да измисля креативни идеи за снимки ^^ ...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Irti
    Поркам си яко винце и други работи. Припръшя ми дъската вече.

Мега фен
    Град
    <3
    Спи ми се. Тая седмица съм ходещо зомби в часовия пояс 06:00 до към 12:00 най-вече. Утре поне ще се наспя.
    Днес времето беше ужасно и уютно.
    meh
    ама като ми се спи ми е толкова мило и гушливо..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Днес времето беше ужасно и уютно.
    Да, ако не ти се налага да обикаляш общини, кметства и други кочини
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми