- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
И на мен ми се спи. Викат ме на дискотека, ама няма да ходя. Майната им на всички, тва си е мойта вечер. Пускам си Pretty Little Liars и заспивам най-накрая навреме.
Днес съм в депресия. Всъщност тя е от няколко дни. Чувствам се ужасно некрасиво същество и не искам да го виждам, защото ме е страх, че ще ми се разбие хубавата илюзия и ще си остана само с напразните надежди. Пък ми е много приятно да си мисля за него, да си говорим. А не трябваше да става така. Няма да се предавам толкова лесно. Искаше ми се да му пиша тази вечер... ама нещо ме спря. Реших утре. Ама то утре сигурно него няма да го има по закона на гадостите. Изключих си Фейсбука. Стига са ме занимавали за тази вечер. Надявам се да си изкарам добре в собствената си компания.
Иначе другия ми писа... Ама вече не ми е същата тръпка, нещо се е изгубило. Може пък като го видя да се поднови чувството. Но някакси след като се запознах с Него и... другите бледнеят, прекалено са ми еднообразни и скучни.
И... само ям. Имам чувството, че още малко и хладилника ще изям. Depressed.. :/
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Направо ми се проби челото от тоя ветрилник днес!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Объркано ми е... Трябва нещо да се промени, просто трябва. Дано нещата си дойдат на мястото, че прекалено дълго време чакам... Иначе много ми се спи, щото снощи хич не можах да се наспя, а и не мога още да свикна с ранното ставане![]()
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Сдърпахме се жестоко, телефонно едно такова. Интересното е, че не ми дреме особено, да не кажа никак. Още по-интересното е, че не се сетих за бившия тероризатор, което означава, че не съм си въобразила преди време, когато стигнах до заключението, че съм преживяла цялата история. И де факто, наистина съм.![]()
Съдбата не се шегува, ами чисто и просто си прави ташак с мен. Или е това, или светът не е просто малък, ами с големината на кибритена кутийка. Как може да има толкова хора из целия град, аз да си щъкам напред-назад, аху-иху, лиготия, и накрая да се запозная не с кой да е друг, ми с една от бившите му?! И то не коя да е бивша, ами Бившата(май). Съвсем случайно го открих тва. Не ми се рови още, че кой знае кво ще открия(дето не искам). Смешното е, че без да искам го излових и как ме е излъгал за някои неща, та програмата е пълна. Тая девойка е хубаво детенце, ама другите, пренощували нощ(или две), поне тия, които знам, са бая посредствени и... ни моат ми съ намажат на малкия пръст.Знам колко комплексарско звучи, няколко пъти се чудих дали да го пиша въобще, но реално са доста безлични момичетата и ми се струва, че ще Му е бая тъжничко, когато(ако) ме изпусне.
А той ще ме. И не е голямата драма заради тази вечер. Просто се трупа, трупа и в един момент ескалира. В момента съм много повече от хладнокръвна, много повече от спокойна, много повече от разумна, много повече от въздържана. Мога да правя панаири, да играя мръсно, обаче ме мързи да се напрягам и да си го правя сложно. Пък и подобни демонстрации не биха довели до нищо добро, освен до покачване на и без това високото самочувствие на г-н Его, та ще си го спестя. Готиното е, че той е импулсивен тип и пали бързо, пък когато вижда, че не реагирам никак и запазвам самообладание, съвсем откача.![]()
Днес защо си помислих че още сме лято...тръгнах из града по къси гащи и по чехлипознайте дали не карах на включено парно което да ми духа към краката щото карам бос
от утре с маратонки вече
Иначе,време е да си лягам,че прекалих вече,4:20 станало,аз скоро трябва да ставам...
![]()
>>DjBelev<<
ЩастливоДовечера е времето! Цяла вечер с нея хехе!
Неспокойно и притеснено,някак не ме свърта на едно място.Странно е ,нещата наистина се видоизмениха.Очеизвадно е,а всякаш нещо има.Като мисля за това ,чак ме свива стомаха.Какво става,подяволите..
Днес ще имам работа,сега ще отида да покарам малко колело,че това ще са последните приятни (донякъде) дни.
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Така притеснена, нервна и неспокойно не съм била скоро.
Не, че очаквам нещо голямо днес, но ми притреперва отвътре.
Чете ми се от чиклит романчето, което започнах. Не е истина колко ме разтоварва...
И спря да се върти за миг земята..
Липсва ми. Имах неразумието да погледна фейсбука на новата му "любов" . Беше груба грешка!
Спи ми се.Искам да се заровя в леглото и да не стана въобще следващите два дена.
Днес ми е значително по-добре. Понасах се, пих кафенце и сега ме чака любимата дълга, съботна тренировка ! И времето ще се стопли пак..просто супер!!
Уффффффффффффффффффф, мама им на работното време! Един път да ми потрябва нещо и да реша да си го напазаря онлайн, а да няма работещи каси изипей!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ох, болна съм а пък и на рожден ден трябва да ходя.. ;/
http://ask.fm/iwwkaa
Станах преди малко. Направих една обиколка до магазина и обратно с колелото докато ромолеше дъждецмного приятно и освежаващо.
Сега ще хапвам препречени филийки и айрян. След това май ще си уча, че много глупости са ми се насабрали. А довечера ще се ходи на кино и купон. Хубавко ми е.
Честит празник.
Утрото ми започва обещаващо...
Имам надежди за деня !
maDamn
Събота !!! Как искам с неделя заедно да се преповтарят ;д
Изпратих майка ми и сега ми се е свило сърцето направо....ще си порева и дано ми помине ;(
Разбрах и последните неща. Сега остава голямо упражняване и някога да обясня на Атанас.
А довечера ще е уникално. <3 Нямам търпение да дойде 17:30.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Напрегнато. Още няколко дни и ще ми се разкаже играта.. Ама аз съм си виновна, защото сама съм си ги оплела конците.
И защо това същество смята, че може да ми казва какво и с кого да правя, а това, което ме очудва най-много е, едва ли не си мисли, че съм го вързала, и го е страх да направи една крачка, без да ме уведоми. Guess what, I don't care.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Криво ми е. Съвсем умишлено тоооолкова дълго време избягвах да пдореждам точно този шкаф, сега изобщо не знам къде е редно да...оставя и дали изобщо да оставям нещата, които бяха вътре. Пф.
Everything changes, but beauty remains ...
Уморен. Бях решил от утре пак да работя, ама стана от днес. Спал съм 4 часа г/д. Станах точно в 4.
Както обичайно си изкашлях дроба рано сутрин. Отидох в кухнята докато ми тракаха зъбите от студ. Пак както обичайно изпих няколко сурови яйца. Оправих се. Направих си кафе и дръпнах един коз. След това убих около 4-5 часа да оправя буса, а и да ме пусне и потеглих на майната си. Много работа ще имам. Докато падне първия сняг трябва да се разцепя, че после ден година храни. Тежко ще. Пак ще спя по магистралите посред нощите..
Направо се мразя на моменти.
Вчера пак добре, стабилно, но днес вече няма да излизам, трябва да си почина просто, цяла седмица навън, не, не, не, ако не искам да съм болна за първата офишъл лекция у вторник, по-добре да се запрА.
Мммм много ми е интересно онова момченценце.Изглежда много миличко и чак съм възмутена на себе си как го наредих.
Да му имам сините очи обаче - "честни сини очи" хаха. Ама тук едно 90% все синеоки, тъй че... блах.
днес май ще си направя ден за чистене, готвене и гледане на филми.
Безразлично ми е. Абсолютно всичко и всички.
Което се очакваше. Бомба да падне хич няма и да примигна.
А всички си мислят, че пак съм като преди. Нищо общо.
Въобще не ми прави впечатление, променям си начина за всичко.
Да идва понеделник, да си свърша нещата, че почна да ми писва.
Оня откачалник само да смее да ме скъса накрая на семестъра.
Ще види и НЛО, и чудо.