- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Спи ми се..лягам си късно ,събуждам се рано.. не мога да спя .. фак.. :3
леле колко ми е якооооооооооооооооо лелелелел чувствам се перфектнооооооооооооооооо о ;пппппппп само дето ми е гадно той кви неща ми говори =_= .. а днеска го видях .. уф нещо н еми хареса хммм , ама краката и ръцете ми се разтрепериха .. пх амислех да му звънна, ама се сдържах .......... чудя се кво ли изпитва изобщо и т.н. ......
Трябва да ставам след 4 часа и се чудя въобще да лягам ли..
Боклуци, чулуци,
ганджа-зелена манджа,
конопи на снопи,
както искаш го кажи.
После с него отпусни,
яко се друсни.
Леле.. яко съм го загазила.Но ще излъжа, ако кажа, че не ми харесва. Харесва ми и то много.
![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Втора поредна сутрин съм на кафе с мако<333 + препечени филийки=win.
Супер много се надявам да има минимални щети и нааааай-много нещата да са за пломба. Уф.
Пък снощи беше... уляляляляля.
Ох.. пак се почна със спането по 2-3 часа и с лудото бачкане. Чувството на повръщане от преумора пак почва да се появява, ама трябва да се напъна и да изкрам още един месец, даже 2, ако няма сняг. Знам, че мога. Довечера както се говори.. ще карам цяла нощ насам-натам. Как ми се спи, а като легна не мога да заспя.
Цигарите в такива случай.. липсват ми страшно много, ама думата ми е камък и не съм палил тутун от един месец ли стана? Не знам.
Кака, гледка ли Роки?
Чувството тъкмо да си отвориш чата с някого и да решиш да му пишеш и изведнъж той да ти пише първи.. уникално е.
Много хубава сутрин. След малко отивам до кожната да видим какво ще правим. Но не ме притеснява ни най-малко факта. Нищо не е в състояние да ми помрачи настроението. (sun)
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Заспала. Станала съм преди 10мин, а пия кафе и кола(!), само за да се събудя. Не мога да си нагодя нито режим, нито нищо, изобщо не знам как ще се свиква с това ранно ставане, поне промяната се получава плавно :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Леко тъжна. В последно време много ми се сменят настроенията. Някакси... животът си тече, нещата си се променят, аз нищо не мога да направя освен да чакам някога си, когато всичко щяло да е наред.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
още 1-2 срещи, срамът му ще изчезне напълно и всичко ще потръгне (дано)
много съм станала суеверна покрай него, не знам защо
и ми е влюбенко
и мириша на мъжки парфюм и е страхотно <3
и е адски сладък :3
и ми е щастливо, въпреки училище
въпреки всичко и всички, щастлива съм!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Я,кой го изстреляха в 50ти блок,заедно с други съученици ^_____^ Ще ставаме софиянци тази седмица.
И се натъпках с праскови.
И ми биха инжекция,заради крачето :/
Бъркоч от емоции ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Охо,значи теб ще разпитвам за района ( ниво на престъпност,фауна(най-вече бездомни Canis lupus familiaris-и) , спортни съоръжения,спирки,барчета и барове ...)
А ти ще квартируваш ли?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Мдам.
Всичко (без престъпността), за което си питала, се намира точно, ама точно до блока ти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тъй се ядосах.
Може ли... сложена там една кукундрела, уж да ми свърши на МЕН работа. Аз я питам какво трябва да се направи, тя ми отваря да ми чете закона. И понеже нищо не разбра, щото акъла ѝ колкото аспиринче без чертичката, ми вика: Я земи тука тая визитка и го питай тоз, той ще ти обясни, аз нямам време сега да се занимавам с тва.
Бахти чудото. И тва не искам нищо от нея, освен да си свърши работата, за която е кльопната там.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В центъра на събитията...Блазе човеко като мен.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз мислех, че по презумция трябва да възприемаш административните служители по този начин. Направо се учудвам, че се впечатляваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4 години работих в община... никога не съм си позволила да върна гражданин, макар по принцип да не работех с граждани.
Звънят ми по телефона, питат, не знаят. Ако знам - директно им казвам какво да направят, ако не знам, пращам ги там, където би трябвало да знаят. Знам, че има хора, които съвестно си гледат работата и винаги съм защитавала административните служители, защото работата им наистина е много, заплащането им е никакво. Но явно има такива дето само се чудят в коя дупка да си бръкнат... Как ще взема да се разходя тия дни до 4-тия етаж да видя шефката им как е. Жената много ме обичаше докато работих там, та ще взема да я поразпитам, аджеба, тия шафрантии на първия етаж за какво са сложени там.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last