- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
не е само по софия
едно време си наехме къща с майка ми , на един етаж с 3 спални, хол и двор
и уж щяхме да живеем сами,без хазяи , ама бабичката и сина й идваха всеки божи ден у дома да виждат дали нещо не е повредено
добре ,че малко след това си взехме собствено жилище, че щях да полудея, ако някой ми киснеше на главата всеки ден по няколко часа
а иначе корема ме боли, гадно ми е и ме мързи да отида да си взема телефона от другата стая..ох..
Е то как ще стане без хазяи. Мен това ме интересува. Сори, че питам като индианец, просто не разбирам как може да си на квартира без хазяи. На кого плащаш наема?
За първи път ще съм на квартира, та затова така не зная.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чувствам се уморена и отпаднала, след малко ще излизам , дотогава се надявам да се оправя , времето е ужасно , вали, студено е , но до утре ще се оправи. Все не намирам време така и да гледам някой филм, все отлагам и отлагам. ;д
Този, който прибира парите примерно е в единия край на града, а ти си в другия. Когато дойде датата за плащане отиваш и му даваш парите или той идва. Зависи как се разберете. Един път в месеца идва набързо да провери апартамента дали е така както го е оставил. Не живее с теб/на друг етаж/около теб. Живееш напълно самостоятелно, но плащаш наем. Колежката го обясни.
Или пък му пращаш парите по банков път![]()
Звучи so damn good : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе заеби ти. Като плащаш наем и отделно сметките и другити глупости. Ще се озъбиш три пъти.Не е ли да си е твой апартамента.. друго не признавам, ама за момента и това ще ти свърши работа.
Утре се очертава шибан и труден ден. То не знам кой ден е бил лесен досега.
омг, баща ми ме зарадва с прекрасната новина, че тези дни най-после ще ми купи нов фотоапарат ^^ <3333 дори избрахме вече ^^
editt: моля някой който има tumblr да ми пише ЛС да го питам нещо, че в личното творчество не ме отразиха![]()
Последно редактирано от Зайче.. : 08-27-2012 на 13:31
http://ask.fm/iwwkaa
Въхххххххххххх, цял ден ме гони глад. Ужас!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
вчера пак се смях много , а днес беше адски неприятната сутрин.Всеки ме търси за нещо да ми се хвали , а на мен не ми пука.Криво ми е
Всичко ми трепери. Ще умрааа.. Защо всеки път е толкова трудно да му пиша първа?![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
^Недей се срамува, пробвай си късмета.
Боли ме глава, ама си получих книгата по икономика - дебело чудовище 50 на 50, 700 страницинека ми е зле.
И на чичо ми Стивън почвам нова книга, също толкова дебела. Приятно ми е заобиколена от книжки :3
Ихх... пак неуспех с търсенето на апартамент за всички ни.. ех дейба.. и ще продължа с безбройните смс-и и чакания да си видя момчето.. карай, явно е писано така.. =(( Няма на кой да се сърдя..иначе се чувствам добре
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Освен че съм леко заспал :d всичко друго е на 6. Днес си взех нов телефон и сега го разцъквам.
Успешна седмица на всички!![]()
Адската тъпотия.
Влизам да се къпя,ще ям и изчезвам въпреки гадното време..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
разказах си играта снощи, ахахахаха. кога съм се прибрала, как съм се прибрала, с какво съм се прибрала или пък кой ме е прибирал никва идея си нямам, ужас. толкова жестоко от година не се бях наказвала, хаха.
пък как ми дрънчи главата... отивам да спя.
Честит рожден ден на моето мъничко слънчице .. Много ми е кеф днеска, като той е на кеф и аз съм добре.
Тези дни нещо нищо не ми се прави. Чакам другата седмица да почвам да действам, че ми омръзна да седя на едно място само. Всеки ден едно и също, едни и същи хора и вече почвам да откачам. Преди не ми правеше впечатление, обаче сега като знам, че ме чака нещо по-голямо и нямам търпение.
Чувствам се най-голямата късметлийка на света.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Страх ме е че ще направя грешния избор и всичко ще се обърка.. тцтц
Имам рожден ден след 3 часа.. ама хич не ми е весело...
даже обратното..
супер тъпо ми е ... '://
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
|(
защо обкръжението ми са само някакви малоумници... с такива хора ли трябва да се занимавам
сигурно аз съм си виновна...
безхарактерни, лигави, нагаждащи се, неспособни на ясна, трезва мисъл и индивидуално мнение... кретенчета
Ох, ох, ох, бе! Измръзнах, бе! Това от 40+ на 20-25 градуса.. не, не.
Ех и утре защо трябва да е толкова трудно? Направо не искам да се събуждам.
Ох, много студ. Щом чай си направих.![]()