- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
^ Няма смисъл, кака. Отави ги. Няма нужда да лишаваш някой от хляба му.. колкото и некадърен да е. Мен само ме правят на гъз по тия общини.. ама и аз ги понахраня културно и ми оправят нещата.
Ако на гишето имат бонбони.. фани им ги открадни за наказание, че тия без да ядат нещо.. не могат.Като ходих да си оправям документите на буса една за десетина минути изяде цяла кутия бонбони Сезони..
![]()
Болят ме краката.Това време постоянно се мени,ту топло,ту студено..
Уморено ми е,имам нужда и от няколко часа сън,а не мога да си го позволя.Цяла седмица входни,трябва да преговарям ,а това най го мразя.Кофтито е ,че направих грешката да си продам учебниците ,преди всичко останало.
Искам още малко почивка,билогичният ми часовник е разбъркан...
Самотно ми е ,скучно и досадно.Имам нужда от времето,което минаваше неусетно с него...Ех,доста нереално.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
знам какво си мисли и ми харесва, но пък дотам
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
искам стабилно да се напушааа ;д и как може по дяволите да хлътвам по УЧИТЕЛ? че си е младичък, младичък си е, ама все пак. брр, учудвам се от себе си :Д ама ми е кеф бе, тоя човек само като го видя и настроението ми се повдига стабилно :3 напук на всички злобари около мен, дето се стараят да ми го развалят.
Основи на управление, макро и микроикономика .. Основи на публичната администрация .. Информатиката с тъпия блог .. А за капак и Геокиномиката .. Тия хора нямат спирка. Изцедиха ми соковете днеска просто. А тепърва се започва. Егаааати кефа ..
Ай мисс хим ..
Ударих един стабилен сън,докато все още мога..поне няма да имам кой знае колко входни,тъй като повечето от предметите са нови,само по английски и БЕЛ ще имаме входно,ама още не се знае кога..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Изморена .. и ми е самотничко
От вчера съм омъжена във фейсбук, даже фамилията ми е сменена.. Щото е модерно !
Слушам Нирвана
Чая ми свърши
Студено ми е на краката
Оф
Много неприятна изненада ми сервираха вчера. Така саднах, че ми е чудно как успях да го прикрия и никой да не разбере. Хъх, тъкмо реших, че си струва да се занимавам, а то кво - заето.Исках/м го, има нещо страшно очарователно в целия му мистериозен образ.
Как да е, нЕма как да се намеся в случая, защото ще прецакам абсолютно цялата компания, ако реша да действам контра, а пък всички ме кефят толко много, че предпочитам да се поогледам другаде.
Мене не Maybe :Д.
Днес си взех Пратчет на английски, да се пробвам :Д. Не намерих Керуак, реших нещо друго да пробвам.
Времето ме дразни.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Толкоа съм пиян, че ми е отлкова весело че край си кйняма!!
Събралие сме се от 15:30 слеодбяд и продлъжаавме!!!!
http://vbox7.com/play:775f6c24
Супер съм. Прекрасно потренирах, ставам все по-добре. Няма нищо по-хубаво от това да се раздвижам и да усетя как мусклучетата ми пулсират. Нищо не може да ме накара да се поучвствам по-добре физически и психическа. Чувствам се здрава и силна. Много се кефя, че успях да си наредя програмата, така че да имам време за всички спортове и танци. Всеки ден ми е пълен без неделята. Кеффф
бяла страница съм, батко
и не мож' ме редактира
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Тери Пратчет на английски?
Bold.
Малко по-добре съм.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Затова написах "bold" ^^
Твърде смел избор, да.
Чела съм само Good Omens на него и Neil Gaiman, но са си голяма работа.
Аз четох Wyrd Sisters
Каквото и да хванеш негово, все е добро![]()
Ще си имам хубаво занимание значи. (: