.
Затворена тема
Страница 52 от 119 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 2972
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Събужда ме майка, гледа ме с едни мъчни очи и започва да ми разказва за някакъв инцидент с дядо ми. Направо изтръпнах. В крайна сметка е паднал човека и е бинтован, слава богу няма счупено или нещо по-сериозно. Пфффф, кви ли не работи ми минаха през главата докато бях в полусънено състояние. Ебати началото на деня..
    Форумна прегръдка за теб!

Мега фен Аватара на Blab
    хора, кажете нещо за лечение след слънчево изгаряне!
    вече 2-ри ден съм дроб, и температурата не мога да си смъкна, по-скоро лицето ми ще се свлече на земята, отколкото да се почувствам добре. то не бяха кисели млека, дефламоли, фервекси, хидратиращи кремчета, 34956346834 литри вода... ще се побъркам. точно в момента не мога да си позволя да отсъствам от училище, та ми трябва нещо като магическа пръчка и то скоро.
    //kalpazanka, ако се мерне, да ми препоръча нещо за вътрешен прием. хапчета да има. естетиката ще я оставим настрана и ще си ходя алена за всеобщо възхищение:Д

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Честно, крем Здраве е уникален в такива случаи. Имах много злобно изгаряне едно лято на корема и гърдите и за една нощ, покрита с крем Здраве всичко ми се оправи. Поне със сигурност изчезна болката.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Blab
    крем Здраве първи път! давайте още идеи, че последния път се изприщих от Здраве-то и сега не ми се рискува.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Пантенол?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Форумна прегръдка за теб!
    Мерси, бачи. Всичко е 6 ся.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xoxi
    Умирам от глад и за сън.
    Ако беше петък, щях да изпразня хладилника, да си взема книжката в леглото и да стана чак в неделя.
    Да, ама сме вторник... Трябва да хапна набързо и да отварям тетрадки и учебници за преговор.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мерси, бачи. Всичко е 6 ся.
    Да е жив и здрав човека. То сакатлъците стават точно в най-неподходящите моменти. Дано всичко е окей.

Аз съм добре днеска. Не се уморих толкова, за сметка на това имам един тон лекции да чета и един тон презентации и работа по Ексел-а. Мамичката му. Иначееее се чувствам много добре. Усещам разни неща от някои определени хора ии, макар да ми е тъпо още заради него, ми е кеф, че получавам вниманието. Чувствам се доста по-добре от преди. Той все още ми липсва, обаче вече се отказах от мисълта да се съберем отново. И това, че го обичам се надявам да се промени скоро, защото е доста мъчителна мисъл. Иначееее макро-то и микро-то ме очакват ;д ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Промо гърл?
    Аха. На панаира.
    Ама днес беше по-добре. Имаше повече клиенти, следователно повече работа и времето мина по-бързо. Повече се заседявахме с колегите, говорихме си, имаме един голям образ Но си личи кой е свикнал с токове. Колежката днес на равни обувки я болеше, а аз (почти) припках на токовете от вчера :д Но утре - и аз на равни. Мухахаха.
    Искам да работя. Всъщност, искам пари, ама то е равносилно. Какво обаче?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Скучно ми е. От час ровя за интересни рецепти, но никоя не ме вдъхновява. А ми се ще да се развихря из кухнята.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Сега си приготвям чантата за у-щето за утре.И слушкаам музичкаа на компчетоо!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ От нея излизам тамЪн :Д. Правих спагети, обожавам спагети ^^. Простичко е, ама вкусно, особено ако нацелваш с какви сосчета да ги правиш. Но какво ли обяснявам.. :Д

Добре ми е, бях сравнително ползотворна днес (: даскалото не беше зле, мина бързичко, ама утре ще се чувствам като в езикова гимназия... нито един час математика или информатика... само простотии: Свят и личност, БЕЛ, АЕ... Но пък вечерта съм в галерията! ^^
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    ^ От нея излизам тамЪн :Д. Правих спагети, обожавам спагети ^^. Простичко е, ама вкусно, особено ако нацелваш с какви сосчета да ги правиш. Но какво ли обяснявам.. :Д

Онзи ден правих карбонара. Вече ги усъвършенствах Ако ти се занимава може да подхвърлиш идейки за интересни сосове. Обожавам!
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Аз го карам малко на експерименти :Д. Каквото намеря в хладилника - него използвам.Не са точно рецепти. Домати, гъби, месо, кайма, бекон, топено сирене, кашкавал, днес пробвах с леко запечена шунка даже :Д. Стана хубавичко.

Edit : с няколко сирена става също много, много хубаво, аз обичам синьо сирене.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Уморено.
    Искам един месец в който да правя неща който обичам.
    Само че няма как да стане в близко бъдеще.
    Липсва ми миналото.Отново.За пореден ден.
    Но добре ,че не мога да върна времето, сигурна съм че е за мое добро ... но все пак......
    Мъчно ми е.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    денят ми мина бързо поне
    иначе беше тегаво , особено с тия обувки..
    повече-не
    и си го чух <3
    и утре сигурно ще излизаме :3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Наплюскахме се доволно с брата.
    Днес не свърших нищо ползотворно. Реших си едни задачи по математика, и имах тест по икономика, който мина много добре Напазарувахме, плюскахме, доволни сме. Намазваме с шоколад в момента, а след малко ще гледам филм и ще си легна раничко, та да имам време да поспя.

Мега фен Аватара на Blab
    ами, вече съм по-добре, но съм все така червена.
    трябва да формулирам тема за дипломна, а аз си мисля за любов.
    ходи ми се до аквариума в Истанбул с него.
    слушам Емели Санде.
    свиря на капачка от жълъд.
    боядисвам си ноктите с флумастер.
    изобщо, все продуктивни неща:Д

Мега фен Аватара на xoxi
    Оххххххххх.
    Той е прекрасен. Държи се на ниво, казва ми правилните неща, знае какво и кога да направи... Сърцето ми не само се разтуптя тая вечер, ами направо се разклати.
    Чувствам се радостна като малко детенце с шарени бонбонки. Подскача ми се и ми се пищи.

пп: мислех, че съм загубила способността да се радвам толкова много на нещо толкова малко...
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Самотно,изморено,сънливо . Наистина ми е много криво и всякаш съм от доста време така.Дори и нещо да ме разнообрази,разсее,остана ли сама същата работа...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    крем Здраве първи път! давайте още идеи, че последния път се изприщих от Здраве-то и сега не ми се рискува.
    Като редовно изгаряща- термална вода пръскай, мажи Пантенол. Нищо не помага повече от това :Д

Нещо си направих на глезена докато тичах тази вечер и едвам стъпвам, надявам се само да мине до утре, че боли яко. Иначе добре. Доста изморена, де... че и утре няма да мога да поспя, обещала съм нещо, което ме задължава да ставам рано :Д Айде, да идва петък.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Jaune
    ще се гръмна или нещо такова.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ох 800 км. днес...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Отвратителна. Болка. Изживях. Съсипана съм тотално и единственото, за което мечтая в момента е да скоча в леглото и да заспя час по-скоро, че да забравя днешния ден и че въобще съм преживяла подобно нещо.
    Другото нещо, за което мечтая е, да ми мине гърлото. Кракът също. Ухото. Въобще, ако може, да се почувствам на годините, на които съм, а не със здравословните проблеми на столетница.
    Третото е, да ми паднат от небето около 50-100 лв., на които да не им намеря място и да мога с чиста съвест да ги изхарча за бири.
    Искам и Него. И то много. Гузно ми е, че не се видяхме, но същевременно се успокоявам с мисълта, че се чувствам като парцал, изглеждам като парцал и е време да си дам малко почивка и да се погрижа за себе си - сиреч, да взема да си наваксам, доколкото е възможно със съня и да намаля боклуците, които ям, или поне частично да ги намаля.
    Кой знае кога пак ще се навържат нещата и ще прекараме известно време заедно, обаче няма какво да направя към момента. Все ще намерим пролука някаква да се видим, но това няма как да се случи, ако продължавам да пренебрегвам всячески здравето си. Най-много да взема да чукна инфаркт с тва темпо.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ох 800 км. днес...
    Хаха Това ми се случва през два дена, кака.. няма страшно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си