- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
хора, кажете нещо за лечение след слънчево изгаряне!
вече 2-ри ден съм дроб, и температурата не мога да си смъкна, по-скоро лицето ми ще се свлече на земята, отколкото да се почувствам добре. то не бяха кисели млека, дефламоли, фервекси, хидратиращи кремчета, 34956346834 литри вода... ще се побъркам. точно в момента не мога да си позволя да отсъствам от училище, та ми трябва нещо като магическа пръчка и то скоро.
//kalpazanka, ако се мерне, да ми препоръча нещо за вътрешен прием. хапчета да има. естетиката ще я оставим настрана и ще си ходя алена за всеобщо възхищение:Д
Честно, крем Здраве е уникален в такива случаи. Имах много злобно изгаряне едно лято на корема и гърдите и за една нощ, покрита с крем Здраве всичко ми се оправи. Поне със сигурност изчезна болката.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
крем Здраве първи път! давайте още идеи, че последния път се изприщих от Здраве-то и сега не ми се рискува.
^ Пантенол?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Умирам от глад и за сън.
Ако беше петък, щях да изпразня хладилника, да си взема книжката в леглото и да стана чак в неделя.
Да, ама сме вторник... Трябва да хапна набързо и да отварям тетрадки и учебници за преговор.
И спря да се върти за миг земята..
Да е жив и здрав човека. То сакатлъците стават точно в най-неподходящите моменти. Дано всичко е окей.
Аз съм добре днеска. Не се уморих толкова, за сметка на това имам един тон лекции да чета и един тон презентации и работа по Ексел-а. Мамичката му. Иначееее се чувствам много добре. Усещам разни неща от някои определени хора ии, макар да ми е тъпо още заради него, ми е кеф, че получавам вниманието. Чувствам се доста по-добре от преди. Той все още ми липсва, обаче вече се отказах от мисълта да се съберем отново. И това, че го обичам се надявам да се промени скоро, защото е доста мъчителна мисъл. Иначееее макро-то и микро-то ме очакват ;д ..
Аха. На панаира.
Ама днес беше по-добре. Имаше повече клиенти, следователно повече работа и времето мина по-бързо. Повече се заседявахме с колегите, говорихме си, имаме един голям образНо си личи кой е свикнал с токове. Колежката днес на равни обувки я болеше, а аз (почти) припках на токовете от вчера :д Но утре - и аз на равни. Мухахаха.
Искам да работя. Всъщност, искам пари, ама то е равносилно. Какво обаче?
Скучно ми е. От час ровя за интересни рецепти, но никоя не ме вдъхновява. А ми се ще да се развихря из кухнята.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Сега си приготвям чантата за у-щето за утре.И слушкаам музичкаа на компчетоо!
^ От нея излизам тамЪн :Д. Правих спагети, обожавам спагети ^^. Простичко е, ама вкусно, особено ако нацелваш с какви сосчета да ги правиш. Но какво ли обяснявам.. :Д
Добре ми е, бях сравнително ползотворна днес (: даскалото не беше зле, мина бързичко, ама утре ще се чувствам като в езикова гимназия... нито един час математика или информатика... само простотии: Свят и личност, БЕЛ, АЕ... Но пък вечерта съм в галерията! ^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз го карам малко на експерименти :Д. Каквото намеря в хладилника - него използвам.Не са точно рецепти. Домати, гъби, месо, кайма, бекон, топено сирене, кашкавал, днес пробвах с леко запечена шунка даже :Д. Стана хубавичко.
Edit : с няколко сирена става също много, много хубаво, аз обичам синьо сирене.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Уморено.
Искам един месец в който да правя неща който обичам.
Само че няма как да стане в близко бъдеще.
Липсва ми миналото.Отново.За пореден ден.
Но добре ,че не мога да върна времето, сигурна съм че е за мое добро ... но все пак......
Мъчно ми е.
Наплюскахме се доволно с брата.
Днес не свърших нищо ползотворно. Реших си едни задачи по математика, и имах тест по икономика, който мина много добреНапазарувахме, плюскахме, доволни сме. Намазваме с шоколад в момента, а след малко ще гледам филм и ще си легна раничко, та да имам време да поспя.
ами, вече съм по-добре, но съм все така червена.
трябва да формулирам тема за дипломна, а аз си мисля за любов.
ходи ми се до аквариума в Истанбул с него.
слушам Емели Санде.
свиря на капачка от жълъд.
боядисвам си ноктите с флумастер.
изобщо, все продуктивни неща:Д
Оххххххххх.
Той е прекрасен. Държи се на ниво, казва ми правилните неща, знае какво и кога да направи... Сърцето ми не само се разтуптя тая вечер, ами направо се разклати.
Чувствам се радостна като малко детенце с шарени бонбонки. Подскача ми се и ми се пищи.
пп: мислех, че съм загубила способността да се радвам толкова много на нещо толкова малко...
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Самотно,изморено,сънливо . Наистина ми е много криво и всякаш съм от доста време така.Дори и нещо да ме разнообрази,разсее,остана ли сама същата работа...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Като редовно изгаряща- термална вода пръскай, мажи Пантенол. Нищо не помага повече от това :Д
Нещо си направих на глезена докато тичах тази вечер и едвам стъпвам, надявам се само да мине до утре, че боли яко. Иначе добре. Доста изморена, де... че и утре няма да мога да поспя, обещала съм нещо, което ме задължава да ставам рано :Д Айде, да идва петък.
Everything changes, but beauty remains ...
Ох 800 км. днес...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Отвратителна. Болка. Изживях. Съсипана съм тотално и единственото, за което мечтая в момента е да скоча в леглото и да заспя час по-скоро, че да забравя днешния ден и че въобще съм преживяла подобно нещо.
Другото нещо, за което мечтая е, да ми мине гърлото. Кракът също. Ухото. Въобще, ако може, да се почувствам на годините, на които съм, а не със здравословните проблеми на столетница.
Третото е, да ми паднат от небето около 50-100 лв., на които да не им намеря място и да мога с чиста съвест да ги изхарча за бири.
Искам и Него. И то много. Гузно ми е, че не се видяхме, но същевременно се успокоявам с мисълта, че се чувствам като парцал, изглеждам като парцал и е време да си дам малко почивка и да се погрижа за себе си - сиреч, да взема да си наваксам, доколкото е възможно със съня и да намаля боклуците, които ям, или поне частично да ги намаля.
Кой знае кога пак ще се навържат нещата и ще прекараме известно време заедно, обаче няма какво да направя към момента. Все ще намерим пролука някаква да се видим, но това няма как да се случи, ако продължавам да пренебрегвам всячески здравето си. Най-много да взема да чукна инфаркт с тва темпо.