- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Отпаднало ми е, изморено им е. Разтегнала съм си сухожилие ама няма 'се давам! Утре пак.
Слушам си Найтуиш .... и заспивам върху клавиатурата... Утре имам входни по информатика.. готино ми е
Захванах се да уча детенце на английски. То трябваше само да му помагам, ама се оказа,че то и азбуката не знае......ще падне зор. Сега му правя някви картончета с буквички, рисувам някви неща.....трагедияАма пък ми е забавно де
![]()
Офф.
Като някакво торнадо съм. Никой не може да ми смогне. Аз не мога да си смогна. Бушуват някакви емоции в мен, търсят отчаяно изход, но не го намират. Вместо това, същите емоции се увеличат. Бах.
Трябва ми някакъв начин по който да изразходвам тази енергия. Ще се почва с тренировките сигурно.
И искам сън. Нуждая се от сън.
Утре ще е голям сеир, мда.
Мда.
Не е нормално това. Не е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Щастливо. Отново една приятно събуждане, благодарение на нея.
След малко отивам пак на работа. Вчера не дойде проекта, надявам се днес вече да ни го дадат, че да си запълня времето до вечерта с нещо.
Толкова съм уморен. Почти не съм спал. Нямаше време. А има още куп излизания.. а толкова много съм уморен.
Давай.. ти можеш още!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като събуден сравнително рано за поредна сутрин.![]()
Welcome to the Jungle...
Абе издръжлив. Просто стискаш зъби яко. И все пак никога не е било приятно да повръщаш от преумора и да се сгромолясваш по средата на хола примерно..
Адски изморена, а хем не се вдигам толкова рано. Идея нямам как ще се справя със ставането в 6 часа,но няма да е лесно. Чакам кафето ми да се направи, обожавам как ароматът му се разнася навсякъде, действа ми адски освежаващо.
Everything changes, but beauty remains ...
Добре бе, мама му стара, защо е нужно всеки ден да ставам, да излизам не по-късно от 11 и да се прибирам в 5,6,7 и т.н. .. Чак се изнервям.
Днеска ще видя едно момченце. Усещам нещо там, ама нямам сили в момента. Желание - да, свестен е, обаче друго .. Ако се очакват чувства, едно друго .. Ниет, ниет ..
Да идва утреееееее .. Пие ми се, което не мога да го повярвам. Имайки предвид, че не пия по принцип. Явно дефакто е по-важно хаха ..
Добре де, к'во значение има, че ми липсва той? Никакво предполагам. И защо продължава да ми липсва, като ми се каза категоричен край? Не знам какъв човек съм просто.
Пропуснах икономика, имам само английски и свършвам даскало в 11.00КЕФ, а?!
Готино ми е!
Ядосвам се на себе си. Крайно време е да покажа на хората, че не съм просто даденост от живота.
Честно казано,чувствам се като най-голямото шубе на планетата!
Мисля да покарам колело малко и после да започвам с ... багажа.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Поредната хубава сутрин, предхождана от още по-хубава нощ. Мммммм.. (sun)![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Днес е направо непоносим ден. Каквото и да захвана в момента и ми се затварят очите, мозъкът ми е като прегрял...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз не знам какво става с мен, сутринта си поплаках, после заспах, майка ми ми звънна по телефона и се събудих... изнервих се, не успях да заспя наново и ме боли нещо коремчето по незнайни причиниДобре, че поне днес съм в почивка и ще прекарам най-после цялата си вечер с него, ще си говорим, ще се гушкаме, мм и по една биричка ще изпием, остават само към 4 часа, нямам търпение просто.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Довечера ще се изявявам пред публика и ми е малко притеснено, но пък адреналина е на ниво и това ме кара да се чувствам добре. Като цяло ми е добрее)