.
Затворена тема
Страница 56 от 119 ПървиПърви ... 64652535455565758596066106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2972
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Стига толкова работа и за днес, а тази вечер ще се наспя като хората.. и то не сам.

А в момента си запивам както обичайно
    Лесна е твойта. Аз досега смятах и осъзнах, че утре денят ми няма да стигне за това, което трябва да свърша, а накрая трябва да мина и едни 300 км.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Искам само да си го гушкам и целувам и да не го пускам. Оххххх.. колко е хубаво да си влюбен ^^
    Всичко е безразлично и леко покрай него.. слънчицето ми и ии и и <3

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ок. Утре е изпитът. Почти нямам търпение. Чувствам се готова, дано няма неприятни изненади. Когато наистина харесваш някой предмет, винаги има една особена тръпка преди изпит. Хем ти е интересно какви ще са въпросите, хем те е страх да не стане нещо и да се изложиш, защото очакваш много от себе си. Така бях и преди Цитологията. Любимо нещо, сума материал, голямо притеснение. Дано и сега краят да е щастлив. Отделно ще се ходи и на работа след това, ама няма лошо. Време е да си вляза в ритъм.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Щастливо ми е, взех си лаптопа от ремонт най-после.

Много е странно... някой да е толкова далеч, а ти да го усещаш все едно е на сантиметри от теб. Искам гуш...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Аааа, СУПЕР кеф днес на работа! Само търчах да говоря с клиенти и толкова бързо ми мина времето! Новите колеги дойдоха, много се шегуваме, с шефа също... отделно, че научих доста за колите - коя на газ, коя се предлага с автоматик, обем на багажника, бла-бла. Даже шефът на Пловдивския клон беше впечатлен.
    Хехе. Доволна съм. Правя си планове за рождения му ден, мухахах.

Мега фен Аватара на Blab

държа се супер неадекватно:Д пхаха
    надявам се утре, най-късно в събота, да ме оправи добрата фея кръстница:Д

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Искам го бе. Как може толкова да ми е влязъл под кожата.. Не е нормално просто...
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Просто никой да не се доближава до мен.
    Ужасно апатична съм.
    А трябваше да ми е кеф.

Добре бе, мама му стара, защо като не целува друго момче не ми е Дори приятно?
    Чак се нервирам вече и на чувства, и на всичко.
    Не ми се пиеше дори. Някакъв ужас.

А съм толкова уморена.
    И пак няма да се наспя.
    Деам.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тъпотия,тъпотия,тъпотия...pis na ми..въпроса е че и аз трябва да променя нещо,а не го правя...все чакам причина,а такава няма да дойде...
    Иначе,в 1 през нощ ми се яде баничка с боза....от де пък се сетих за това.....слушам още малко депресарска музика и ще бегам да се къпя и да си лягам..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Трябва да ставаме след 6 часа. А още не сме заспали
    Утре ще пропусна история, класната ще ме бие, брат ми също, ама карай :Д
    хубавко ми е. уютно, топличко и спокойно.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Спящо, не искам да си мърдам от леглото, нечовешка ми идва тая първа смяна.. никога не ми е харесвала.
    И денят и той нечовешки се очертава. . .
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Откачам... Мразя се... Изгубих я... Може би завинаги... Допреди седмица тя беше най - хубавото нещо, а сега мисълта, че може някой друг да я гушка и целува ме изгаря... Съсипа ме... Цяла нощ не съм спал... Не съм на себеси... Довечера ще се напия...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Опитвам се да не се смея. Но няма да е лесно. Ех, моме, що не си по-ранобудна и те няма в скайп...

Отивам след малко. Има куп неща за вършене освен самия изпит. Той ме събуди сутринта. <3 Стана ми много миличко (и заспало).
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    malo mi je lose...
    не мога да заспя, а трябва да се наспя, че като ме хванат следобяда нема да ми се верва до другата сутрин :Д

Град
    Варна
    Ааааах, какъв ден се очертава...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Лесна е твойта. Аз досега смятах и осъзнах, че утре денят ми няма да стигне за това, което трябва да свърша, а накрая трябва да мина и едни 300 км.
    Абе мани. Днес се очаква да ми зз тел и да си ебе майката..

Поне поспах малко с нея, ама още спи.. а знам, че е загубена кауза ако се опитам да я събудя.

Деба тъпата кашлица. Проницателна през целия блок се чува. Всеки божи ден от не знам колко години е така.. ставаш и си скъсаш гъза от кашляне. Тц.

Град
    Варна
    Ммм, трябваше преди половин час да съм тръгнала... да ти таковам и българската точност.

Мега фен Аватара на Blab
    да, да, да, и ракияаааааааааааааааааааа аааааааааааааааааа

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от ThePainter Виж мнението
    Довечера ще се напия...
    Ти не беше ли оня моралист, дето се изсилваше да порицава колко отвратителни били връстниците му и как единствените им интереси се ограничавали до това да се напият и напушат?

он: Ям вафлички и пия кафенце. От 6 часа съм станала да чета с мъъъничка почивка за едночасова дрямка и въпреки всичко, пак не се чувствам подготвена. Даже грам. Четох, четох, ама колко разбрах... Имам чувството, че очите ми минава през листите, вместо да ги попиват. Ще видим колко/дали ще се омажа. Дано адреналинът да си каже думата и да успея да си събера мислите, включително и да извикам някакви стари знания(всъщност, разчитам точно на идеята да лежа на стари лаври), че в противен случай не се виждам.
    Чух се и с него за "добро утро" и ми е хубаво едно такова. Снощи ми беше много гушливо и той беше потърпевш, ама не е като да се е дърпал или оплаквал после, доволен си остана. Тъпото е, че ни се провалиха плановете за уикенда.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    щастливо
    снощи беше прекрасно, той се отпусна най-сетне и вече мисля , че нещата потръгнаха и ще сме си заедно <3
    пия кафенце, пак не ми се яде и не знам вече какво да правя..оф
    и сега на училищеее..
    поне нямам блок математика днеска, само 1 час ми е, а довечера може би ще си го видя и ще съм още по-щастлива, ако стане така <33333333

п.п.може ли някой влюбен да ми обясни как разбра , че е влюбен и имаше ли някакви промени във физическото му състояние? :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    п.п.може ли някой влюбен да ми обясни как разбра , че е влюбен и имаше ли някакви промени във физическото му състояние? :Д
    Промяна във физическото му състояние?
    Може би любовта (или илюзията за нея) премахва всички следи от стрес, тъга и други негативни емоции. Може би любовта на въпросния човек ти е напълно достатъчна, така че да не се нуждаеш от вода и храна, а само от неговата прегръдка, неговото дишане, неговия поглед и отдаденост.
    Чувстваш се като дрогиран. Намираш красота в неща, които преди са ти се стрували малки и незначителни, ненужни.
    Любовта е различна. Но при всеки е най-хубавото чувство на света.
    Блях, разприказвах се.

Тъжна съм.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Спи ми се и не знам защо
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на xoxi

Винаги, когато ми се натрупат много неща за вършене, от които зависят още много други неща, аз решавам да се отдръпна от цялата картинка и да релаксирам.
    Имам толкова много работа за вършене. Толкова много хора разчитат на мен, а всичко, което планувам да направя е да си взема книжката и да се разтопя на леглото. Утре мога да си позволя да дремна до по-късно, значи ще си свърша работата през нощта.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Висока температура и кашлица.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си