- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Не си свикнала и те заслепяват яко.. напрягаш зеницата.. зат'ва.
Утре ще ти разправям щом не ти е добре.
Мале, бирата е блаженство.
И както ми е жега е няк'фо съкровище.
Нужно ли е да е толкова трудно? Тоя доцент сигурно друга работа си няма. А утре съм при синът му .. Не ми се мисли как ще преживея СЪБОТА на упражнения.
А той .. Нда, естествено. С китайски йероглифи ще му напиша, че го обичам и не ме интересува никой тъпанар, който се върти около мен. И на никого не давам надежди, хич не ме касаят. Ама кой ли ме слуша .. Иска ми се да му изкрещя " Обичам те долно говедо такова, искам да се върнеш в живота ми и никога да не изчезваш!", ама кой ли ми дава възможност ..
Добре. Изненадващо бодра и жизнена. Малко ме е яд още, но...надявам се утре да успеем да се видим, щото се дразня вече.
Everything changes, but beauty remains ...
Перфектунг. Хаха и съм на 269 мнения
![]()
![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 09-28-2012 на 21:01
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Мамка му. Тъкмо ще реша да му пиша и той да излезе глупака му с глупак.Ама вече всички знаят за тръпката ми. По-окончателно от това дали може да съм хлътнала? Малко ми е кофти, че научиха, попринцип не обичам да се хваля, преди да е станала работата.. Ама... така се получи този път. Дано да е за добро.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
ОМГ, точно днес си говорихме с колежката за другата й работа, влизам в джобс-а и гледам пусната обява. Аааа, искам да ме одобрят, искам, искам, искаааам!!! Стискайте ми палци, щото ще черпя, ако ми се обадят.
Може да съм прекален оптимист, обаче нещицата ми се нареждат мноого добре. Даже започва да ми се оформя една идея в главата и ако след година се осъществи, ще съм направо Бог. Ковач на собствения си път. Независимост.
Ох, лягам си, изпълнена с надежда и вяра в светъл идеал.
Да ме замъкнат на чалготека и да ме оставят сама да си танцувам, ебаси мамата :Д. Изморена съм, не ми е пияно (толкова по-зле за мен), поне в главата ми няма чалга песни :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Днеска(така де вчера) ми беше егати деня...Нямах нафта в колата,трябваше да си наливам от тубата ми...сам...не питайте...още блока мирише на нафта....после в бившето ми даскало от 50 учителя,точно 2мата който ми трябваха ги нямаше...накрая отидох да сглобя предаването за утре и...тоя дето ги преснемал 6те листа в който ми са подредени новините който трябва да извадя,разменил без да иска 2 от тях и...пълен хаус стана естествено,вместо за 30 мин го направих за 2 часа...докато разбера правилния ред,докато наместя новините,докато установя че няма как да ги наредя защото съм смесвал вече картина и звук,докато изтрия 7/10 и започна наново...пфффффф......ся си лягам,наспивам се и...и почва следващия шитав денвинаги остава надеждата че и хубави неща се случват,те сигурно се и случват,но аз съм твърде самозамаян в самотата ми и не виждам нищо...маолумник...кво ми стана,преди не бях такъв,хич не ме ебеше че съм сам,а ся...
>>DjBelev<<
Горе - долу. Днес ще ходим на тийм билдинг, та затова съм се надигнал толкова рано.
Дано се сети да ми звънне като се събуди. Искам да си я чуя.
Опитвам се да си оправя настроението след лошите новини от снощи. Толкова се надявах да си имам съквартирантка съвсем скоро. На всичкото отгоре, Той заминава за няколко дни. Не, че не Му вярвам, но някак си ми е нервно, че ще бъде в обкръжението на момичета, които смята за сексапилни. Нищо, ще трябва да го преживея някак!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^май те видях в тролей 2.
Най-сетне добър, 'непрескачащ' интернет : D FUCK YEAH
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
100% си се припознала.Последно съм се качвала в този тролей предииии 4-5 години някъде.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Толкова ми е зле, че.. направо нямам силици да мръдна. Главата ме цепи.. гърлото да си ебе майката.. кашлица.. не стига, че е цигарена, а сега и такава.. гадна
много жалко ми стои това "обяснение"
чувствам се добре. съботно.
разбира се, криво ми е, че нямам да извадя пачките за софия данс уийк, но такъв е животът (ми).
мисля да направя малко обици днес, да си довърша книжката/ите, да се заведа на театър и, евентуално, да пия по женски. да видим какво ще се случи в действителност.
Awhh...всичко е толкова прекрасно!
maDamn
Ама може ли да е такава жега в 10:30 сутринта. Ебаси... А не си нося никви къси гащи.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Саднах се, + тва трябва и да чистя след малко, да пиша куп неща, а ме мързи , а се надявам на едни нещаааа...
Та май ще се откажа да гледам един от любимите ми сериали , а именно Анатомията На Грей. Дафуя...как може такъв епизод,как може такова нещо, отказвам се, Шок ,потрес и ужасТТТ!
maDamn
Имам потресаваща кашлица, но продължавам да пуша. Fuck logic.
От нерви ще оздравея, ей така, напук.
Винаги може и с добро, ма що ли? Нали трябва да ми скъсат нервите от сутринта, иначе как ще разбера, че денят е започнал? Да са им живи и здрави майките, лелите, бабите, стринките.
И ти ли с кашлицата страдаш? Тц, тц
![]()
Последно редактирано от Irti : 09-29-2012 на 09:35