- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
То мойто от боледуване, не от цигарите. От известно време толкова слаби пуша, че по-добре да не пуша.![]()
Ясно, де. И аз в момента съм в някакъв грип.. и кашлицата от цигарите и грипа е жестока.. отделно не си чувствам краката почти.
Оздравявайте по-бързо, хора.
Тук е егати студа. Ама, нищо. Хапвам топло какао с бисквитки, и след малко ще се сяда да се чете по математика, икономика, история.... Абе по всичко![]()
Уф, майната им и на тъпите прости селянки.
Мислят си, че като живеят в София и са големите гражданки.
Патки прости.
Те нека имат късмета пак толкова да ме ядосат - ще си хвърчат за селата с бързия влак.
И не се ебавам.
То ми писна от слабоумни кучки. И си мислят, че като си мълча могат да ме тъпчат.
Да, ама догодина.
Уморена съм. Много. Най-вече от липсата на сън.
Спала съм 4 часа, а предишните вечери по 6. И така цяла седмица. Аз съм жив герой бе.
Добре, имам нужда от няколко часа за мен си. Хващам телефона и просто ще вървя на някъде. Дори не знам на къде, просто искам да вървя. То в София ако няма къде да вървиш - къде ли ще има.
Обичам го, прекалено много. Искам да забравя тези шибани чувства, че ме изнервят вече. Постоянно съм в кофти настроение. Искам да се усмихвам.
Трябва да си правя обяд, че съм много гладна, ама ме мързи. Преди малко си подреждах стаята, после трябва да пусна една прахосмукачка, че майка, като се прибере, да не ме навика. :Д
Днеска ми е спокойно, ще си почивам. После ще излезна.
Иначе как може да е толкова топло тука. ЖЕГА! Искам студ пък!
Ужасно тъпо настроение ме гони. Може би реагирам пресилено, а може би просто съм си въобразявала винаги, че съм много специална и незаменима и когато открих, че съм си обикновено момиченце, нещо здраво ме сви в ляво.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Не си.
Никой не е.
И всеки заслужава специално отношение и може да го получи... хубаво е, когато е от правилния човек, де. Иначе е просто тъжно.
Ще се спускам надолЕ сигурно иииии ... ох, нямам ютия още. Като прошляк ще се разкарвам из СофияТА. Бива ли?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Най-накрая си изпуках пуканките, които държа в кухнята от 1 месец поне. Свърших си и работата преди малко и сега доволно потривам ръце и се наслаждавам на допълнителното масло в купата.
Яд ме е малко, че съм забравила да сложа вода в хладилника, но не е болка за умиране. Поне сложих формичките за лед във фризера сутринта...
И спря да се върти за миг земята..
Панаир, майна. Цигания![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Явно не заслужавам и пет приказки на кръст..
Защо ли станах от леглото тази сутрин,всичко ме боли ,а ме направиха и детегледачка.Просто върхът!
Мъчно ми е ,ама какво значение има.С тази празнина,ежедневието ми се вижда сиво.
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
адски потисната, а уж трябваше да е хубав ден. не мога да си владея емоциите... ще откача. искам да мине септември.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Дискотеките тук започват бавно, но славно да ме дразнят. Вчера такъв панаир, пф. И таз' гадна водкаааа, бла.![]()
По-късно днес ще пека пържоли <3 Трябва да отскоча и до магазина да си купя някои неща, щото май ми се хапват палачинки, ама да видим. :3
Той още не ми е писал. :/ Самотно ми е. И ми е странно, не знам как точно да се държа с него, че да съм в златната среда между "имам голям интерес" и "Но все пак ще ти оставя лично пространство".
Еми.. хремава съм...гадно ми е,ама няма как....ще ги търпя тея сополи...
Гласът ми е паднал и е по-нисък от на мъж, ама на кого му пука... Ще пада купон тая вечер, мухаха. Днес свърших работа, парите ще дойдат много по-бързо от очакваното, юпиии! Ако бившият ми си изпълни обещанието и ми уреди някаква работа, ще е направо страхотно. Трябват кинти.
Добре ми е - изцяло благодарение на него. Само той може да направи първия от онези дни не просто поносим, а прекрасен!
Хубаво ми е.
Свърших някои задачки по математика и биология. Ще мия чинии, ще се къпя и ще си легна, да довърша задачката по шведски в леглото. След това ще дочета (една от много) книгата ми по английски докато не задремуцам.
И навънка вали дъжд и е приятно да се сгушиш на топло в леглото, докато дъжда удря по стъклото.
Мхмхм.
Тъжничко ми е обаче за някои хора :/
^ Как ти завиждам за дъжда, не е истина.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С всеки изминал ден става по - гадно и по - гадно... Мисълта за нея ме размазва. Нямам никакъв апетит. тия дни ми минават машинално. Вечер почти не мога да спя. абе ад е . не знам как ще изкарам тази седмица.
С колко прекрасни хора се запознах в последно време... ех, ех, голяма късметлийка съм.
Много, много, много, много голяма!!!
Мързи ме да си оправя лака и на дясната ръка...
Ще се намацам набързо и лягам, че ми се спи мъртвешки много.
И спря да се върти за миг земята..
:3 направих си мега яката вечеря и сега за десерт имам пъпешче и ананас. много си угаждам от както живея самичка, ама не виждам нищо лошо в т'ваи никой не ме е ядосвал от почти две седмици и чувството е толкова яко <333
днес няма да се излиза, чудя се кой филм да накарам да ми изпратят :Д или пък да взема да подраскам нещо... не знам, още не съм го измислила.
той ми писа :3 толкова е сладък, ах :333 новият ми живот ми харесва. ^^
Като сингъл. Свърши се.
Сега като най-големия пич ще маам вафли на корем и ще си изпуша всичките цигари, възмущавайки се тихомълком.
то поне да прежалваше девойката с купони и стабилно вливане на алкохол, да знае що не му се яде и що няма време да спи, пък то...