.
Затворена тема
Страница 60 от 119 ПървиПърви ... 105056575859606162636470110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 2972
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Мечтая си някога колкото се може по-скоро и за мен да огрее Слънцето и да се почувствам наистина щастлив, напълно на мястото си и в пълна хармония със себе си...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Като сингъл. Свърши се.

Ааа, не така. Какво стана?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Това е една дъълга, широока и крайно безинтересна история. : ))

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Няма нищо безинтересно в теб.

Тъжна съм. Никога не съм плакала толкова много по книга. За пръв път чета нещо по-добро от СК. Къде е екстази, за да се консултирам с нея?
    Оф, още ми се плаче.

Кво си чела? Искам и аз. Веднъж само ме е разтърсвала толкова дълбоко книга, че да ревна. Повече не я и бутнах по същата причина, не обичам да се чувствам разглобена и безпомощна след книга/филм.

Мерси много иначе за комплимента, ама точно това е безкрайно глупава история. Ако не беше толкова трагикомична, сигурно да съм се съдрала от рев досега. : ))

Град
    София, България
    The god of small things by Arundhati Roy.
    Невероятна книга и история. Написана е като стихотворение. Направо, впечатлена съм. Тъжна съм. Никога не съм била толкова тъжна и празна след книга. Разказва се за двуяйчни близнаци, и това е една причините (и аз съм двуяйчен близнак) книгата да ме докосне толкова много.
    Не мисля, че я има на български, но си заслужава да се прочете.
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_God_of_Small_Things

Благодаря. Ще я потърся все пак преведена, че с моя английски кривия имам да я чета сума ти време. : )))

спами ми се, бе.

Мега фен Аватара на Blab
    !!! по пълнолуние всичко е плод на нездрави емоции. вярвайте ми, разбирам ги нещата:Д

малко съм разочарована от него, но пък имах една приятна форумна вечер навън.

fuckin пълнолуние
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    fuckin пълнолуние
    Значи няма да спа.. Иначе се чувствам, ВЕСЕЛ.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Па и по-зле може. В интерес на истината ми се пикае, но страшно много ме мързи да отида, и не знам вече от колко часа се стискам, лол.

Отиде си лятото, от другата седмица почват очните. Още чакам късметчето от новогодишната (вече старогодишна ;д) баница да ми се сбъдне . Само се чудя дали календарната година ще дочака да се случи, или ще прехвърли чакането на другата ;д В същност почти всяка година ми се пада едно и също "късметче" иии почнах да губя връзката кое от всичките точно се е сбъднало ;д
    Оф, защо говоря за новогодишни късметчета ? ФФС, май е време да си лягам, макар че не ми се спи, ама изобщо !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не съм спал от сряда, изял съм 1 кроасан и 1 пилешка супа от тогава...нямам сили да си набия една, някви паранои, филми, простотии, прееба ми се имунната система нещо, преебах си схемите ...

И НЕ МОГА ДА ЗАСПЯ!!!!!

Град
    Бургадидас !
    Ти май целия си се преебал. Стегни се, пич. Ще си докараш големи главоболия. Върни се към нормалния си начин на живот. Т'ва не е шега работа ;]
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Верно е, че целия съм се преебал. ;д
    Просто искам да заспя...другото някак ще се нареди

Мега фен Аватара на Dagichka
    аз пък от тва пълнолуние си спя като пън без проблем. дори не съм чула гонките на цариградско, сутринта майка ми ми каза, че не могла да спи от тях, било нещо страшно ;д
    хахаха, той се сети да ми пише, кооолко мило. бхах, месец по-късно се сети за мен? еми няма да го огрее пак, нямам никакво желание да общувам с него след случилото се и нелепата ни раздяла, а той се опитва да ме накара да се чувствам виновна, че не съм му отговаряла. еми просто не искам да се занимавам с теб бе, кво не разбира толкова..
    ох, и съм болнава, гласът ми чезне, носът ми е запушен, ушите ми пукат.. перфектено просто, поне майка ми (wtf) сама предложи утре да не ходя на даскало, въпреки че имам входно по мат.. ще видим.
    а да, и някви мишка ме ебават в скайп, правят си скайп имена като моите и ми искат пълномощно.. хах, накъде отива света баси..

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    !!! по пълнолуние всичко е плод на нездрави емоции. вярвайте ми, разбирам ги нещата:Д
    То много хубаво, ама това не е оправдание. Не можеш да се държиш толкова нелепо с един човек, щото си се чалнал от няква си фаза на луната и да очакваш той да се държи после с теб сякаш нищо не е било.

он: Тегава сутрин. Успах се. На всичкото отгоре се събудих от(със) запушен нос, а това е най-най-най-отвратителното нещо на света. Като цяло днес се чувствам като дроб, по-зле съм и от вчера даже, което ме притеснява. Мислех, че за ден-два ще оздравея, пък то май ще се проточи.

Град
    Бургадидас !
    Т'ва за луната, врели-некипели.

По темата - Свежарка съм, тъкмо излизам от банята. Разцепвам се на хардстайла и си пуша фаса и не ме ебе за нищо

Град
    София, България
    Нуждая се от цигара.
    Ядосват ме.
    Трябва да си уча. Блях.

Мега фен Аватара на Colouring
    Мина ми коремът. Оправданието за неученето ми свърши доста бързо. :Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Няма нищо безинтересно в теб.

Тъжна съм. Никога не съм плакала толкова много по книга. За пръв път чета нещо по-добро от СК. Къде е екстази, за да се консултирам с нея?
    Оф, още ми се плаче.
    аз на книга не съм плакала, само на ''Тавански спомен'' на В.Петров, е там всеки път си изплаквам очите..особено, ако ми е по-тъжно

а аз съм най-щастливият (и зает, но нвм) човек на света
    той е прекрасен, влюбена съм <333
    вчера беше страхотно, днес ще ги разбият, защото ще съм там и ще му нося късмет! <3

иначе ядох ! малко зелева салатка (абе не беше малко) и малко кекс
    постижение, като се има предвид, че от 4 дни не бях хапвала нищо почти
    и не се напих
    и съм влюбена
    и мразя досадни навлеци, които ми досаждат докато приятеля ми е на 1 метър от мен -.- пфу
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София, България
    Радваш, Иве.

А иначе, книгата ще я погледна.

Град
    Бургадидас !
    МРАЗЯ ДА ПРЕИНСТАЛИРСМ УИНДОУС!!!!!!!! Вечно щастие на тоя който е измислил т'ва чудо на техниката [b]смартфон[\b]. И на тоя измислил wi-fi-ят xD. Че иначе можех да се гръмна собственоръчно.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Наспах се! Направо не мога да повярвам.
    Изчистих, оправих всичко, сега си пия доволно кафенце и ми е кеф.

Само той ми липсва, обаче вече започнах да свиквам с липсата. Надявам се скоро да го преодолея, защото е мъчително.

Град
    София, България
    Готвя, уча и се ядосвам.
    Апф.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    О, скоро и аз плаках на книга. Проблемът беше, че я четох в автобуса за София. Дамата до мен доста се притесни
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си