.
Затворена тема
Страница 64 от 119 ПървиПърви ... 145460616263646566676874114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2972
    Мега фен Аватара на Dagichka
    пф, отчаяна съм. отчаяна от хората, разочарована, наранена и тн.. колко още могат да ми паднат в очите? колко още ще ми доказват какви "най-добри приятелки" сме били? колко още ще ми пука, няма ли най-накрая да разбера, че не си струва и един шибан нерв/сълза да похабя за тях?
    имам бележка до сряда да не ходя на даскало, утре макар двата часа с якичкия ми господин мисля да скипна, просто не ми се гледат пак същите физиономии на лицемери и предатели. а пък сряда трябва да отида, няма как, имам входно по история и практика.. оф :/

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    днес стомаха ме скъса от болки... баси...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Биваше ли така мазно, мазно да ми спре тока по средата на филма ? Еба ти тъжнярската история :/
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Празно ми е. Няма го. Няма и да го има. Боли...

Днес беше откриването на учебната година (НБУ).
    Н'ема толкова кифли и батки никъде другаде, ама и свестни се намират и се позапознах. Обстановката изглежда pretty serious, все пак. Нашият департамент е един от най-сериозните и дори малко се стреснах от това, което казаха професорите, но ще видим утре - започвам със статистика : О Изглежда, ще уча и висша математика или така ми се счу.
    Нямам търпение за утре : )

Тая вечер дори съм на welcome party : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Започнахме вече и ние! Има и симпатични колежки, колегите... 90% са на другия бряг... шантаво е! Ебахти, цял живот ще съм сред кокошки..не ми стигаха 5 години в женски клас...
    Иначе съм пълна с ентусиазъм! Щастливо ми е.

Страхотно е усещането да чувстваш, че сякаш имаш около теб сияние, което те пази... някой който ти праща лъв светлина всеки ден и те зарежда с положителна енергия. Ангелче, което бди над тебе. Красиво е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чакам да се обади и да се видим. Искам да го нагушкам ,много,много!
    maDamn

Град
    Варна
    йей, да живеят полуфабрикатите

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох,чак утре ще си го видя
    maDamn

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Днес беше откриването на учебната година (НБУ).
    Н'ема толкова кифли и батки никъде другаде, ама и свестни се намират и се позапознах. Обстановката изглежда pretty serious, все пак. Нашият департамент е един от най-сериозните и дори малко се стреснах от това, което казаха професорите, но ще видим утре - започвам със статистика : О Изглежда, ще уча и висша математика или така ми се счу.
    Нямам търпение за утре : )

Тая вечер дори съм на welcome party : D
    Стана ми интересно, с каква специалност си там? Ако не е проблем да питам де (:

Ааами, тъпичко ми е. От целия ден само от входното по история съм доволна, такава яка карикатура не съм виждала през живота си :д Ако някой се интересува - http://blsciblogs.baruch.cuny.edu/hi...lerstalin1.jpg

Още се забавлявам да я гледам :Д.

Само и другото да си влезе поне малко от малко в релси...
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Апффф, мега гадно-почна шибаната година... пренасяния , настанявания... изоставям някви важни за мене хора... абее )

Не знам какво става напоследък, много е объркано.... Карай, дано нещата да се оправят, аз вече нищо няма да правя по въпроса, щото доста време правих, а нищо не стана. Нещата се случват, когато най - малко очакваш
    It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe

anonymous708973
    Guest
    Оф, отивам да уча по физика. Всички формули магически са се изпарили и единственият раздел, който знам доста добре, няма да се включва във входното. Нейсе. Ще се оправя, ама с тая математика няма да се разберем.
    Няква пълна шматка имаме за даскалка, забравя си мисълта, допускала грешки и ги търсила по 5-10 минути, преподава лесни задачи, оставя трудните за вкъщи и за капак - дава трудни контролни с по 20 групи на клас. ДАМН!
    Имам още един тон мисли в този ред и ще се побъркам, ако мисля едновременно за всичко, затова... спокойствие и само спокойствие, както казва Карлсон. Първо физиката. Утре ще ги оправям логаритмите и прочее глупости.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Супер, обаче малко ядосан
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    1. справих се с входното по информатика , осрах малко това по философия, ама като не бях учила изобщо-пак бива
    2. той ми липсва, тая вечер нещо не излязохме, сигурно нещо си има работа или просто не иска да се виждаме всеки ден :Д не знам, дано не му досаждам много
    3. не ми се ходи на училище никога повече , днеска така бях препаткала че си мислех че сме петък..
    утре трябва да сляза до пощата, борсата и да се обадя на госпожата
    вечерта ще се видим за час- час и нещо.. -.-
    в четвъртък не знам дали да ходя..утре няма да е 100 процента, просто не мога да се наспя тия дни, камоли да ходя на дискотека
    просто се чудя много за четвъртък, той ще е на работа , ще го видя за 1 минута сигурно, не искам така
    може да отида в събота
    ама те ако ходят в четвъртък, няма да искат в събота
    което означава да ходя сама
    абе я да си отида в четвъртък :Д тамън ще има и повече хора..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Записах се, поднових си библиотечната карта, обикаляхме с най-добрия ми приятел, харесах си книжки и здраво си нагушках човечето... но никога не е достатъчно. <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Посмях се днеска хубаво. Щастлива съм, че учителя ми по математика си е дошъл обратно. Днеска цял ден го поздравявах и му се радвах
    Пиша си думичките по английски, говоря си с приятелка. Хубавко ми е. Искам тази седмица да мине, и ще съм искрено щастлива.

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес определено не ми е ден. Нищо не ми върви. А това, което стана преди малко беше черешката на тортата...
    Силно се надявам утре да ми е по-човешки.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Colouring
    Уф, че съм влюбенааааааааааааа...
    ЗАЩООО?
    Всичко мина МНОГО ОТДАВНА,
    ник'ъв смисъл няма,
    абсолютно е в границите на нереалното.
    И някакви си разменени две думи ей така между всичко останало ми развалят вечерта, защото ще се впусна в ненужни мисли, които ще ми затормозят малкото глупаво мозъче, и ще изпадна в среднощна депресия, от която няма да мога да спя.
    Найс.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Нито сме заедно, нито сме разделени, нито сме си простили, нито не сме, въобще...
    Боба ли да хвърлям, или кристалното кълбо да вадя.

Град
    Варна
    Кво ми става?
    Цял ден нещо тъпча и пак съм гладна...

Мега фен Аватара на Blab
    пообъркана съм.
    но съм наясно с факта, че съм прекрасна, така че, моля, правите ми вятър:Д

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Тъпо, саднато и скучно ми е, лягам си !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    Стана ми интересно, с каква специалност си там? Ако не е проблем да питам де (:
    психология

мм.. отначало беше яко, после се чувствах тотално ненамясто.. явно си оставам човек, който се отпуска само във вече позната компания.. и някак това пиене, флиртове и пр. не са за мен.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Белевата комета,аз станал в 6 часа само че това събитие няма да се случва веднъж на 100 години (както до сега) ,а всеки вторник ... ся ям някакъв сандвич и пие енергийна напитка и заминавам за първата ми лекция пфф не знам как ще издържа очите ми да са отворени до 3 часа
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си