- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Добре ми е за сега. Денят ми започна с усмивка и с него!
Ако не беше той снощи и тази сутрин, щях съвсем да се отчаям.
Толкова го обичам...
Още една седмица остана и ще мога да си го гушна и нацелувам. Нямам търпение.
Липсата му се усеща вече прекалено много.
И спря да се върти за миг земята..
Най-накрая Декстър! И аз, гледаща го, сгушена в завивките с чаша кафе <3
Само той ми липсва. Разглезила съм се. Искам го всяка сутрин до мен... да си ме гушка и целува.
Още малко.![]()
Много куц период, много. Добре, че имам 101 неща, които да ми отвличат вниманието, че съм загубена иначе.
Изгубена се чувствам, честно. Не искам съжаление, не искам съчувствие, очаквам единствено подкрепа.
А той не ми я дава по никакъв начин. Дори и сега, когато знае през какво минавам(нещо съвсем странично от нашите отношения), не може да реагира адекватно. За чий, питам аз, да продължавам да опитвам?
Нямам нужда от финансова подкрепа към момента, нито някой да решава проблемите ми вместо мен. Мъжко момиче съм и винаги съм се справяла сама, обаче не може да съм уж обвързана, а да продължавам да се чувствам така, все едно съм необвързана. Очаквам единствено подкрепа и разбиране, човещинка някаква, а получавам обвинения и оправдания насреща си.
Ебала съм ти тръпката, ако ми беше за единия чеп, да съм си взела вибратор. Щото той не ми дава нищо повече от това. А в такъв случай - мерси съм.
Ами,малко болна,но ще се оправя. Скочих от леглото рано -към 6 без нещо. И айде на компа да зяпам прогнозата за времето за декември дали ще има сняг.Сега се преобличам,после пък ще закуся филия с мед и чай,след това ще уча по история,защото вече в четвъртък ще ходя на у-ще. А точно в четвъртъка ще имам входящо по история и трябва да си науча днеска,че де ми е спокойно. Имам и да уча "На прощаване" . А и забравих,че днеска ще ходя на зъболекар. ]
Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-02-2012 на 05:56
Утрото е мрачно и гадно и в общи линии... грозна работа днес.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Оф, втора вечер без сън, интересно ми е докъде ще го докарам така.
И ще се мре от глад до обяд като гледам, нямах време да си направя по-съществена закуска от препечени филийки.![]()
И пак математика първия час. Ох.
Спи ми сеее,а се предполагаше,че днес трябва да се наспя.Дано,дано,дано само не ми е криво защото иначе не знам как ще издържа до 21:30 . Прекалено натоварено ми е ...
Бях една седмица на работа на Панаира в ПловдивТеоретично промоутър, практически накрая обяснявах колко струва поставянето на газов инжекцион, какъв обем е багажникът и такива неща :д
Ще те чаним за монтьор тогава. И без това ми е омръзнало от тези ремонти по колите.. само внимавай като слагаш газовата после да не вземе да гръмнем![]()
: |
.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
пфуууууу, тва е.он, е.офф са мамата си трака... 2 часа по-късно, 75 лв. по-бедна съм поставена на 30-дневен изчаквателен режим
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Спи ми се ужасно много. Изморено ми е, боли ме цялото тяло, контузена..на нищо не приличам. Едно голямо МРЪН!
Умирам от глад, а не мога да ям.
Пускам си отново P.S. I Love You и се надявам да заспя, вместо да рева.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Чувствам се, чувствам се безцигарно !!! А в следствие на това ще започна да чувствам и раздразнение и други симптоми на безцигарието. С една дума - ТАШАК ! А с две - ЖИВ ТАШАК !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Колко гадно ми почна деня, станах си крива. После ми се оправи настроението и се радвам, че се видяхме, за много малко, обаче. Адски съм изморена, ама мноооооого и мисля малко да поспя и след това да се захващам с физиката, към която си имам непоносимост. :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Трябва да си изливам гнева някъде, 'щото не е хубаво да задържам такива негативни емоции в себе си. Чак на агресия ме избива. Изпитвам непреодолимо желание да запукам здраво някого.![]()
You are broken, I can fix you...
Някакво тъпо ми е. Тая вечер поне няма да имам работа на главата, ами само ще мързелувам.
Забихме я тая физика, мухахаха.
Същия номер утре и по математика и ще мога да си отдъхна. Имам 100 важни неща за правене тая седмица и ако забравя някое, ще е много лошо. Иска ми се седмицата да мине по-бързо и да си го видя.