- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Не съм в най-прекрасната си форма. Физически и психически ми е изморено, но пък току що ми върнаха усмивката![]()
спи ми се, но се вълнувам твърде много, за да успея да заспя
снощи учих до 12:30, легнах си и спах до 3:45, след това станах да уча още, легнах в 5:30 за един час и отидох на училище
ама се справих чудесно и на двете контролни
сестра ми се връща от Щатите днес (sun)
тъжна, уморена и потисната.
плаче ми се и се чувствам добре, че се прибрах и имам възможност да го направя частично - колкото да си насълзя очите :д
за бога, не знам какво искам, не знам накъде отивам. толкова ли е лошо? защо за тези, които не знаят къде отиват, няма попътен вятър? какво да направим, като не знаем... защо всичко трябва да е толкова гадно, нямаш ли право да си объркан..
деъм.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Искам да свърши по-бързо работа и да го видя...аххххх...
Щото утре след цял ден в Пловдив ще съм смачкана на куче просто, ама пак ще си го видя поне де...надявам се. Ох искам да си го гушкам ...гушкаво ми е.
Иначе денят беше приятен. Само физиката ме зомбира , 2 часа един след друг. А пък от друга страна да слушаш брътвежите на блондинеста твоя съученичка,която имитира капцитет,иначе е пълна овца и инфант е безценно...
maDamn
Не.мога.така.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Все едно някой ме е пратил 3 години назад във времето. Все едно го срещам за първи път и се влюбвам в него за първи път.
Чудя се колко ли ще трае?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Официално обявявам бойкот на всички шибани чувства и емоции.
То просто ми писна.
Нито искам приятели около себе си, нито роднини, нито дори мравки.
Просто всички е най-добре да стоят далеч от мен.
Прекалено съм наранена, че да се занимавам с когото и да било. Искам само да уча, да уча, да уча и нищо повече. А, и да гледам филми. До там. Дори не желая да разговарям с хората, нито искам да ме търсят. Ебала съм майката на всичко и всички. Не ме е боляло толкова за мъж от 9-ти клас. А това са 4 шибани години. Как го позволих майка му стара .. И да, мразя целия свят и продължавам да го обичам. Каква ирония само.
Покъртително скучно ми е![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Спи ми се, постоянно съм гладна, ъгх. А уж ще смъкваме килцаа![]()
Искам пак да си е същия както преди..не мога повече да го търпя такъв...и накрая ще стане така,че колкото и да ми се иска няма да отида при него за Коледа и това е..аман вече... :@:@:@:@:@
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
как може за 2 седмици да ми е дошло до гуша от всичко ?!
ебала съм му майката, не знам какво ми се прави
уморена съм психически, а това ми се отразява и физически
като цяло явно ми е някъв доста кофти период и се надявам скоро да ми мине , защото съм като парцал
уж ми няма нищо, като го видя, но все си мисля едни такива неща, които дори наум звучат тъпо и смешно и .невъзможно
просто искам нещо ново, някаква тръпка, за която наистина си заслужава, защото иначе мисля, че ще полудея
тежко ми е на душичката ;/
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Имам си нов любим потребител :Д
Обожавам математиката. Щастлива съм.![]()
Оооо, колко ми е добре!! Прибрах се умопомрачително гладна, в момента съм умопомрачително наядена.
Заковах математиката, направо я забих в земята. Радвам се, че отделих вчера вечерта и днес време да уча. Доволно ми е. Четвъртък и петък ще е пълен айляк и после... купон в София. Йес бе.
Идилия.
Добре ми е ,розовоох,само за него мисля,съкровище е :3 отдавна не се бях чувствала така,живнах определено.Чуя ли му гласа и вече съм друг човек,мисля различно и се успокоявам,че е добре.А още по-хубавото е ,че знам ,че е взаимно :3 ух разтопено съм, проклето да е това разстояние -.-
мале, не мога да повярвам какви хора съществуват.. (не става въпрос за някой от форума)
толкова забъркани, че няма накъде, ужас !
много съм изнервена, много.
http://ask.fm/iwwkaa
Адски мило ми е.. и самотно..
и вали дъжд и има гръмотевици.. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Уморена и недоспала. Ще изчакам да ми звънне да си го чуя, ще си направя някоя кратка тренировка и заспивам. Утре -първата лекция по физикохимия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Странна съм, пак...не мога да се понасям такава...доволна съм, че имам как накрая да забравя последната "любов"...но не знам дали искам и това ми преебава отношенията с хора, на които започвам да държа и са започнали да ми събуждат старите сетива...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
2-3 дена малко конфликти, малко изцепки.. глупости общо взето за които не съм очаквала, отново завършиха добре .. ндаа
Отново пак ми е сладкото лигаво ии миличко слънчице .. awwh ..<3
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Преди няколко дни четох, че хлебарките могат да летят. Преди няколко минути една ми се беше покатерила на ръката... Мисля, че съм в шок.
Броя дните и часовете до идването му.
Отвратително чувство.
А мислех, че съм свикнала...
И спря да се върти за миг земята..
Супер.![]()
. Хаха, какво забелязах, че тази емотикона "
" все ми приличаше на някой познат и го намерих, Микеланджело от "TMNT".
Имаше един епизод в който беше усмихнат до уши и точно по същия начин излгеждаше
Този е подобен.
![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 10-03-2012 на 23:39
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN